Jump to content

[Prezentare]zBBam

zBBam
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: zBBam

- Prenume: Armand

- Varsta: 16 ani.

- Locatia: Iasi.

- Ocupatie: Elev.

- Jocul(rile) preferat(e): Sa:mp, Cs 1.6, Far Cry 3, Mafia 2, GTA IV.

- Hobby-urile tale: Fotbal, muzica, fifa 14, kung fu.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): În primul rând vreau să spun că mă numesc Armand și sunt din orașul Iasi. Sunt un băiat glumeț, îmi place să-mi fac prieteni noi și să cunosc oameni mereu, îmi plac foarte mult jocurile și îi respect pe cei din jurul meu chiar dacă ei nu mă respecta la fel de mult, cred că am din toate câte ceva, asta înseamnă că sunt un om integru și știu ce vreau de la viață, să reacționez ca atare atunci când trebuie înseamnând că ai discernământ și nu lași pe nimeni să te calce în picioare, dar ca orice om am și mici defecte de care nu mă pot debarasa de ele cât aș încerca tratez ca atare fiecare amănunt, chiar dacă realizez că nu e bine să mă enervez din orice fleac, dar asta e firea mea și totuși mă bucur că sunt așa. Sunt destule de spus despre mine și vă voi spune doar câteva lucruri. O sa incep cu faptul că sunt o persoană normală, cu preocupări normale. Gândesc mereu pozitiv și mă consider o persoana norocoasa. Deși mă supăr uneori repede, iert ușor. Pe sfârșit aș vrea să spun că am o memorie cam "anormală", deoarece țin minte și cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-aș aminti și peste 2 ani. Seriozitatea mă definește în cea mai mare parte.. sunt un băiat foarte respectuos, înțeleg repede, ascult de catre superiorii mei, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt: SA:MP-ul, Fifa 14,muzica,fotbal, Liga Legendelor, Kung-Fu-ul (practic acest sport de 2 ani) și fotbalul (am practicat 4 ani). Sunt o fire destul de energică.. Îmi place să socializez și să mă distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimbă imediat. Timpul liber mi-l petrec ieșind cu prietenii la fotbal, să exersez în sala de Kung-Fu, să mă plimb și nu în cele din urmă să mă joc pe PC.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De pe internet.

- Alte precizari?: Bine v-am gasit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.