Jump to content

Cum consideraţi acest job? / What do you think about this job?

Share

Hoţ de buzunare / Pickpocketer  

697 members have voted

1. 1. Doriţi acest job în joc? / Do you want to see this job in the game?

Recommended Posts

Da mi se pare un job foarte bun si neintalnit pe alte servere de RPG.

Jobul ajuta destul de mult playerii incepatori si de ce nu,sa fure si de la alti playeri care se scalda in bani si nu au ce face cu ei.

Si asa poate ii tin si altii in banca,cum ar venii jucatorii de level mai mic.

Da eu sunt de acord cu acest job !

Sper sa fie un upgrade frumos printe joburi.

Edited by Chief Whelan

Nu mi se pare normal sa ii jefuim tot pe cei cu level mic care nu au bani si sunt lipsiti de experienta. Sau am inteles eu gresit?

Doar cei de lvl 15+ sunt jefuiti.

Da, imi place acest job! Sper ca o sa fie implementat, mai ales ca faci bani usor :))

Dar ce faci daca respectivul jucator are 0$ sau -4$ cat primim?

Edited by uNknow123

Mda, o sa se umple serverul de hoti. Sunt de acord cu acest job insa as avea o propunere: dupa ce "hotul" te jefuieste, ai timp 30 de secunde sau mai putin, sa il omori, si astfel sa iti recuperezi banii si el sa esueze in misiune. Mi se pare realistic. Adica daca eu prind pe unu ca imi baga mana in buzunar pot si sa il opresc, nu? Si astfel e si mai realistic deoarece hotul ar trebui sa fuga, sa se ascunda de mine, nu sa stea langa mine si eu sa nu pot face nimic. Cu mentiunea ca "hotul" sa nu poata da /call 112 ca cel pradat sa primeasca wanted pt crima. Mi se pare mai ok asa, sa poti avea si o masura impotriva hotilor. Ca asa politia oricum e coplesita acum de wanted-uri, dar cand o sa fie implementat acest job... mi se pare ok sa ai si o alternativa.

Edited by S4bin95

Aici este cu dus si intors. Pentru ca se poate abuza . Exemplu , eu il fur pe gigel si gigel ma fura pe mine nu ne dam wanted si castigam GOLDU amandoi.

Toti ati inteles gresit faza cu goldul. Gold se da doar la skillup deci pe job se va castiga maxim 40 de Gold, cate 10 gold la fiecare reach level skill.

E faina ideea tinand cont ca mai mi-ar trebui vreo 30 de Gold sa iau ceva util insa cu 40 de Gold nu prea ai ce face.

Edited by Ashimas2010

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.