Jump to content

Cum consideraţi acest job? / What do you think about this job?

Share

Hoţ de buzunare / Pickpocketer  

697 members have voted

1. 1. Doriţi acest job în joc? / Do you want to see this job in the game?

Recommended Posts

Este o idee buna, insa trebuie gandita din toate punctele de vedere. Ca o completare ar fi, primirea unui wanted, in functie de skill de fiecare data cand un player tasteaza comanda corespunzatoare. Daca un player are la el o suma de bani x, sa nu mai poate fi jefuit. Alegeti voi suma, 3.000$-4.000$!

Eu zic că o să fie haos. Majoritatea jucătorilor or să se fure intre ei și o să se înjure.

Eu mă gândeam să poți să-l furi dacă sta cu tine în mașină, așa să te duci lângă cineva care stă pe stradă și să-i furi banii el fiind conștient de asta.. Deja nu mai este hoție ci tâlhărie.

Deci eu spun să echilibrați toate astea în așa fel încât toată lumea să fie fericită.

Și în plus, eu sunt cop, pe mine dacă m-a furat am sărit cu /ms pe el sau îi dau kill, depinde de situație.

Până atunci votul meu este neutru.

Imi place ideea jobului, doar ca ar trebui ca in safe zone sa nu se poate fura din buzunare, sau daca se fura, sa se primeasca wanted automat, fara /call 112, iar ideea cu primirea de 10 gold pentru skill up ar trebui implementata la toate job-urile, nu doar la acesta.

Sincer sa fiu, job-ul este destul de ok. Dar, in momentul cand acesta va fii implementat, gamemod-ul se va complica umpic,

iar noii inregistrati in joc nu prea vor intelege mare lucru din ce se intampla p'aici si li se va parea ciudat, aiurea, necunoscut, etc. Eu imi doresc sa joc pe un

gamemode simplu, fara 100 de job-uri si alte chestii de genu.

Fiecare are dreptul la parerea lui personala, pana la urma, de asta este facut acest topic.

@@MiXeN, nu, jucătorii AFK nu vor putea fi jefuiţi.

@, şi noi încercăm pe cât posibil să menţinem jocul simplu la început şi să îl complicăm progresiv, pe măsură ce jucătorul capătă experienţă. Acesta este unul dintre motivele pentru care jobul nu este destinat începătorilor (nu poţi fura de la începători şi doar de la nivel 5 poţi lua jobul). Singurul impact asupra "celor mici" este acela că ei vor vedea un mesaj pe chat atunci când X încearcă/reuşeşte să îl jefuiască pe Y undeva în apropiere.

@@MiXeN, nu, jucătorii AFK nu vor putea fi jefuiţi.

@, şi noi încercăm pe cât posibil să menţinem jocul simplu la început şi să îl complicăm progresiv, pe măsură ce jucătorul capătă experienţă. Acesta este unul dintre motivele pentru care jobul nu este destinat începătorilor (nu poţi fura de la începători şi doar de la nivel 5 poţi lua jobul). Singurul impact asupra "celor mici" este acela că ei vor vedea un mesaj pe chat atunci când X încearcă/reuşeşte să îl jefuiască pe Y undeva în apropiere.

De acord cu tine. Dar cred ca implementarea acestuia va avea un feedback negativ.

- Toata lumea isi va tine pana la ultimul banut in banca.

- Toata lumea curioasa va avea acest job, sau cei care vor gold, sau pur si simplu pentru ca-i atrage acest job, pentru ca, sincer, si pe mine ma atrage, dar trebuie sa fim oleaca realisti :

- O sa fie 400+ playeri care se jefuiesc intre ei.

- O sa fie umpic enervant cand te duci cu $1.000 la CNN sau cu $20, cat ai tu, si cand sa dai si tu /[Ad], [/Hotdog], [/Enter] in PN'S, in biz, sau [/Rentroom] iti dai seama ca ti-ai depozitat toti banii in banca ca sa nu tii fure sau ca, chiar in momentul acela sau pe drum nu mai ai acei $1.000 sau 20$ pentru ca toata lumea vrea gold si banii care i primesti cand jefuiesti. Se va jefui non-stop.

- Mi se pare o idee mai buna ca "job-urile pajnice" (Trucker, Bus Driver, etc) sa primeasca un uppdate si odata cu banii sa se dea si gold pe un anumit interval de timp sau la un anumit numar de curse efectuate.

Sincer, dupa cateva intamplari aici, pe comunitate am inceput s-o urasc, dar cu timpul m-am obijnuit cu ideea ca am muncit la un cont si ca nu-l pot lasa asa, nu ma lasa sufletu`. Acum vreau, nu vreau trebuie sa aleg cei mai bun pentru aceasta.

Voi hotarati, faceti ce doriti dvs, este tot dreptul vostru, dar asa cred ca este mai bine.

Edited by BallowZTR

Ie ok jobu', da' propunerile cu votarea liderilor prin aplicare cand o sa se rebage? Peste 69 de ani? Nu s-au intamplat multe?

insfarsit un om care si-a dat seama ca B-Zone e pay4win

Edited by CBN KuKy

Propun la skill 5 sa fii restrictionat sa foloesti doar skin-uri de culoare, sa primesti un cutit si cat astepti cele 10 minute, sa vinzi telefoane.

Daca nu, e ok si asa.. e relativ original si oricine s-a plictisit de job-urile vechi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.