Jump to content

Portofoliu Razvan97

Belzebub
 Share

Recommended Posts

@@richter, @@Sakal, bine bunilor, ma bucur ca sunteti voi buni. Sunt la inceput, lucrez de 2 saptamani in PS, in loc sa dati cu papagalul si daca chiar ati stii ceva in PS ati face un comentariu apoi veniti cu o solutie.

@, @, @, stiu.

Creatii noi:

eQ1Mi1A.jpgRLraDt6.jpg6H1td8V.jpgEb69POM.jpgUO6okDT.jpgLHaeIwp.jpgZpLQqMi.jpgqkGpDmh.jpgUGyYxCZ.jpgPq7tMIa.jpgJ4qh6jf.pngdvOp5yH.pngyctsCl7.pngwp3tCHJ.png

Edited by RW Razvan97

@Richter, @Sakal, bine bunilor, ma bucur ca sunteti voi buni. Sunt la inceput, lucrez de 2 saptamani in PS, in loc sa dati cu papagalul si daca chiar ati stii ceva in PS ati face un comentariu apoi veniti cu o solutie.

Nu te pune nimeni sa iti faci un topic in care sa prezinti ce "lucrezi" tu in photoshop, si da, in comparatie cu multi de pe comunitate sunt extrem de bun. De ce as veni cu o solutie pentru cineva care nici macar nu stie nici basicul de la photoshop?

@@richter, daca stiu sau nu basic-ul PS-ului, macar eu stiu sa-mi fac singur "cererile" si nu am nevoie de o cerere pentru ceva in topicul cu pricina. Te rog frumos sa nu mai postezi aici daca nu-ti plac creatiile mele, multumesc pentru critica, ai reusit sa ma ambitionezi. O zi / seara placuta in continuare.

@@richter, daca stiu sau nu basic-ul PS-ului, macar eu stiu sa-mi fac singur "cererile" si nu am nevoie de o cerere pentru ceva in topicul cu pricina. Te rog frumos sa nu mai postezi aici daca nu-ti plac creatiile mele, multumesc pentru critica, ai reusit sa ma ambitionezi. O zi / seara placuta in continuare.

in cazul in care nu ti-ai dat seama am facut cererea aia doar pentru a va demonstra voua, toti de pe b-zone, ca designerii nu sunt asa capabil cum considerati voi, multi nestiind ce anume e acela un logo lp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.