Jump to content

[Portofoliu] PhaX

Lebanezul
 Share

Recommended Posts

Salut,imi voi da si eu putin cu parerea in legatura cu ceea ce am vazut acum :) . Iti voi da si niste sfaturi,daca vrei sa asculti bine,daca nu...decizia ta.Ai in dreptul fiecarei poze scris cate ceva,bafta.

1.Am mai vazut acest blur la mai multe persoane pana acum,incearca sa-ti creezi propriul blur.

2.Nu mai pune bevel pe text,arata naspa.

3.Textul secundar este neclar si mic la poza cu hitman-ul,il citesti cu lupa.

4.Textul secundar nu se vede bine la cea cu luna,daca pui overlay si se vede asa poti pune si drop shadow ( Setari: Opacitate 100% | 1 | 0 | 1) si un border negru

5.Adauga mai mult sharpen,la cea cu John Cena nu prea se vede.

6.Ai facut-o prea luminoasa pe cea cu Naruto alb-negru

7.La avatarul pentru YT puteai faci un background din C4D-uri

8."Summers" din acea semnatura nu este scris de tine,asa-i?

9.Eu,personal,nu vad bine ce scrie,doar "SFPhaX" inteleg la acel..logo

10.Pattern folosit gresit la poza cu leul.

11.Text urat la avatarul cu acea fata,nu trebuia sa pui clipping mask.

12.Ce naiba e porcu ala?

Nu lua in nume de rau ceea ce ti-am spus,doar ti-am dat niste sfaturi si sper ca vei urma cateva din ele.

Edited by CODYGFX

Salut,imi voi da si eu putin cu parerea in legatura cu ceea ce am vazut acum :) . Iti voi da si niste sfaturi,daca vrei sa asculti bine,daca nu...decizia ta.Ai in dreptul fiecarei poze scris cate ceva,bafta.

1.Am mai vazut acest blur la mai multe persoane pana acum,incearca sa-ti creezi propriul blur.

2.Nu mai pune bevel pe text,arata naspa.

3.Textul secundar este neclar si mic la poza cu hitman-ul,il citesti cu lupa.

4.Textul secundar nu se vede bine la cea cu luna,daca pui overlay si se vede asa poti pune si drop shadow ( Setari: Opacitate 100% | 1 | 0 | 1) si un border negru

5.Adauga mai mult sharpen,la cea cu John Cena nu prea se vede.

6.Ai facut-o prea luminoasa pe cea cu Naruto alb-negru

7.La avatarul pentru YT puteai faci un background din C4D-uri

8."Summers" din acea semnatura nu este scris de tine,asa-i?

9.Eu,personal,nu vad bine ce scrie,doar "SFPhaX" inteleg la acel..logo

10.Pattern folosit gresit la poza cu leul.

11.Text urat la avatarul cu acea fata,nu trebuia sa pui clipping mask.

12.Ce naiba e porcu ala?

Nu lua in nume de rau ceea ce ti-am spus,doar ti-am dat niste sfaturi si sper ca vei urma cateva din ele.

ești primul care-mi spune așa ceva, nu am mai văzut blurul nicăieri, aici mă refer la 1, îți dau și .psd dacă vrei, bevel pe text mi se pare că arată bine, era pus drop shadow pe text la cea cu luna și era pusă pe soft light, nu overlay. Summers nu e scris de mine, mi se pare că am aplicat corect pattern-ul la poza cu leul, mai trebuia să-i scad din opacitate, restul sunt lucrări vechi, după cum vezi, am portofoliu de 2 luni închis.

nu-ți deschizi și tu portofoliu?

Edited by SFPhaX

Mai ai de lucrat la text, log-urile sunt destul de bune inafara de log-ul cu Welcom to my profile mi-a luat 20 de minute sa-mi dau seama, blurul este bunicel, dar am vazut unul asemanator pe comunitatea adersa nu este chiar la fel dar semana. Ai lucrari destul de bune bafta!

Mai ai de lucrat la text, log-urile sunt destul de bune inafara de log-ul cu Welcom to my profile mi-a luat 20 de minute sa-mi dau seama, blurul este bunicel, dar am vazut unul asemanator pe comunitatea adersa nu este chiar la fel dar semana. Ai lucrari destul de bune bafta!

pentru că au apărut anumite discuții referitoare la blurul meu, am decis să-mi fac altul nou, nu am urmărit un tutorial sau nu mi-a spus nimeni ce efecte din filter să pun.

#wearable avatars

#like`n grab, new blur

#http://phaxbz.tumblr.com/

- - - - - - - - - - - - - -

wp5KzEq.jpgyc5zQpw.jpgI4XSS77.jpgU0PFNXU.jpgIOcutUs.jpg

Edited by SFPhaX

​Foarte tari, felicitari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.