Lebanezul Posted June 23, 2015 Author Share Posted June 23, 2015 Ai evoluat, asta e clar. Fata de ''data trecuta'' se vede clar evolutia, parerea mea In legatura cu avatarele, mi se pare ca te axezi mult prea mult pe ideea blurului, ceea ce te face sa pierzi. Las-o mai moale totusi. Scade din el, baga un sharpen slab.. Ce sa mai zic, bafta in continuare si succes la examen merci la fel, și pe tine te-am găsit la fel de bine , am văzut la un battle de-al tău recent cum l-ai bătut pe ''designer-ul ăla'', baftă mâine la mate Ceva pentru mafioții mei care mai de care mai musculos, am zis să fac și pentru câțiva dintre prieteni, nu decât pentru cei cu accese. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Mulțumesc mult, acum îl pun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 @, aww, ce sexy, puteai sa mai lucrezi la text, sa alegi unul mai potrivit, insa las' ca e bun si asa.Fontul de la semnatura, care il vroiai e Chromia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starp Exposito Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Good Bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoZmiNeXeV69 Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Felicitari! Hai cu cererea Designer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinSmeceru aka Skrillex Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Ce frumoase sunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZenoDEMENT Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Frumoase creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 (edited) merci la fel, și pe tine te-am găsit la fel de bine , am văzut la un battle de-al tău recent cum l-ai bătut pe ''designer-ul ăla'', baftă mâine la mate Ceva pentru mafioții mei care mai de care mai musculos, am zis să fac și pentru câțiva dintre prieteni, nu decât pentru cei cu accese. http://www.freepik.com/free-vector/hipster-characters_767992.htm#term=characters&page=1&position=27 dragut. un vector furat, un background de cacao si un text mediocru si gata suntem designeri. gege nu te mai da tu mare ca faci vectori de la 0. e extrem de greu cu un mouse. stai jos, 2. edit: uite ce am gasit din greseala http://www.freepik.com/free-vector/male-avatars_795184.htm#term=man&page=2&position=12 Edited June 27, 2015 by PROOF off 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aolew Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 merci la fel, și pe tine te-am găsit la fel de bine , am văzut la un battle de-al tău recent cum l-ai bătut pe ''designer-ul ăla'', baftă mâine la mate Ceva pentru mafioții mei care mai de care mai musculos, am zis să fac și pentru câțiva dintre prieteni, nu decât pentru cei cu accese. Fa si mie unu smecher te rog, dau + . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted June 27, 2015 Author Share Posted June 27, 2015 (edited) http://www.freepik.com/free-vector/hipster-characters_767992.htm#term=characters&page=1&position=27 dragut. un vector furat, un background de cacao si un text mediocru si gata suntem designeri. gege nu te mai da tu mare ca faci vectori de la 0. e extrem de greu cu un mouse. stai jos, 2. edit: uite ce am gasit din greseala http://www.freepik.com/free-vector/male-avatars_795184.htm#term=man&page=2&position=12 bineinteles fraiere, inainte cu cateva ore nici nu stiai ce inseamna, bravo masculule alpha, esti informat rau de tot ti-am spus ca ei sunt facuti de la 0 de la altcineva si poti sa le schimbi tu background-ul, vectorii sunt costumizabili + că dacă citeai, sunt ai nu psd, in orice caz am psd la lucrari dar nu sunt obligat sa ti le dau tie, ti se pare ca esti designer? sa fim seriosi, oricine lucreaza in photoshop se foloseste de mockups, vectori si shape-uri dar tu esti prea batut in cap, nu ai nici o treaba cu ce inseamna Photoshop, te rog sa nu mai comentezi aici ca depasesti limita de prostie admisa pe comunitate uite ce am gasit din greseala, nici nu stiai ca sunt vectori, moor aici cu profesioniști și hateri ca tine ajungem departe, poate înveți să pui un blur și să nu faci pozele mai urâte decât originalele, baftă pe viitor suferință. Edited June 27, 2015 by SFPhaX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 bravo, m-ai prins ca nu stiam o denumire. nu am lucrat pana acum cu vectori si aveam in cap o denumire gresita. si vezi cum vorbesti cu mine frustratul, nu ne tragem de sireturi. lucrari mai vechi: http://imgur.com/a/JFpUb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted June 27, 2015 Author Share Posted June 27, 2015 bravo, m-ai prins ca nu stiam o denumire. nu am lucrat pana acum cu vectori si aveam in cap o denumire gresita. si vezi cum vorbesti cu mine frustratul, nu ne tragem de sireturi. lucrari mai vechi: http://imgur.com/a/JFpUb frustratule* care ești, nu ai cum să lucrezi cu vectori în Photoshop decât dacă le dai Export, ia reprodu-mi și mie lucrările dacă ești mare barosan, ce lucrări sunt alea? fără nici un efect adăugat, decât un border și un text. oricine se folosește de ce am zis mai sus, inclusiv foștii designeri de pe comunitate, deja m-am săturat de suferințele tale prin toate topicurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 @, @, Incetati acum cu chatu' aici. Aveti PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Sa fim seriosi, abia ati invatat cativa termeni de photoshop si va acuzati de RIP, ciudat. Nu mai bine va bateti in lucrari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL RETRAS Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 merci la fel, și pe tine te-am găsit la fel de bine , am văzut la un battle de-al tău recent cum l-ai bătut pe ''designer-ul ăla'', baftă mâine la mate Ceva pentru mafioții mei care mai de care mai musculos, am zis să fac și pentru câțiva dintre prieteni, nu decât pentru cei cu accese. TY, il pun cand ajung acasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEE Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Foarte frumoase creatiile tale, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kojaa Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Good Job Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desiiigner Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Great Work Good Job Felicitari pentru post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xavii Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Frumos. Ai depus multa munca pentru aceste creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morello ROYAL Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Frumoase creatii, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf D R i T Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Frumoase, succes la mai multe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vicenzo Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Frumos Topic, Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonMatrixX Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Frumoase creatii, succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 După cererea lui Phax să închid acest topic deoarece el se retrage o vreme. Când vrei să îl ai redeschis contactează un designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Redeschis la cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts