Jump to content

[Gift] 6avatare+o semnatura Chron

ChronL
 Share

Recommended Posts

@@ChronL, creatii banale, prost redimensionate si cu un text aruncat acolo, neintegrat.. sunt cele mai urate creatii pe care le putea posta cineva in sectiunea asta. nu vad de ce va apucati toti de "design" cum il numiti voi cand nici macar nu stiti basicul programului.

Frumoase,Felicitari pentru postare.

sigur, frumoase

@@ChronL, creatii banale, prost redimensionate si cu un text aruncat acolo, neintegrat.. sunt cele mai urate creatii pe care le putea posta cineva in sectiunea asta. nu vad de ce va apucati toti de "design" cum il numiti voi cand nici macar nu stiti basicul programului.

sigur, frumoase

Daca tie nu iti plac nu trebuie sa incepi cu critici. Poti sa spui frumos. Eu doar am facut un gift. Te oftici ca membrii forumului zic ca sunt frumoase? Deja m`am plictisit de critica ta. Uita`te la avataru tau... O mata...

Edited by ChronL

Ce să zic, Richter are dreptate în mare parte, îți trebuiesc tutoriale, iar membrii spun asta, ori pentru +1, ori pentru că nu au habar nici măcar de Basic și cred lucrările ceva frumos. Ai nevoie de cineva să te ajute.

Oricum, mulțumim de postare!

O mata...

Ce-i cu limbaj-ul îsta pe aici ? :-?=D>

Avatarele sunt urâte, numai pune blur pe imaginile care conțin ALB.

Din toate creatiile imi place cel mai mult semnatura. Felicitari pentru postare!

Idem.

Ce-i cu limbaj-ul îsta pe aici ? :-?=D>

Avatarele sunt urâte, numai pune blur pe imaginile care conțin ALB.

Idem.

O mata, adica o pisica, nu ``ma-*a``.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.