Jump to content

Trecerea pe noul SA-MP 0.3.7

Bobo
 Share

Recommended Posts

Foarte bună alegere cu mutarea pe 0.3.7 , tot odată cu trecerea la 0.3.7 am scăpat şi de codaţii, acum avem şi noi linişte 2-3 luni pănă vor apărea codurile iar . :( Savuraţi jocul căt mai puteţi, o să vedeţi playeri care dădeau "magie", iar acum nu o să mai ştie nici să ţină arma în mână. :( Trist.

Edited by Xinax

Foarte bună alegere cu mutarea pe 0.3.7 , tot odată cu trecerea la 0.3.7 am scăpat şi de codaţii, acum avem şi noi linişte 2-3 luni pănă vor apărea codurile iar . :( Savuraţi jocul căt mai puteţi, o să vedeţi playeri care dădeau "magie", iar acum nu o să mai ştie nici să ţină arma în mână. :( Trist.

Bune glume :)). Ai scapat doar de unele coduri .cs :D.

E cam acelasi lucru, astept scriptul cu geamurile masinii.

Edited by RW ANDY

Asa e. Toti nabii (nu va uitati la mine) posteaza pentru +1.

PS: Acest post este pentru +1.

La asta ma refer si eu, posteaza aici doar pentru a acumula in special posturi, si +1. Bineinteles ca asta e parerea mea, nu ma criticati!

@, ai perfecta dreptate. Cu toate astea, postezi. So shhh! :))

Si ca sa nu ziceti ca e spam, trebuie sa zic si ceva legat de versiune, no?

SA:MP 0.3.7 aloca jocului atata memorie cata are nevoie, asa ca nu ne mai complicam cu StreamMemFix (ma refer la hardcoristii ce isi ineaca jocul in mii de moduri de texturi, nu la aia de joaca default), mod ce facea unele texturi sa dispara cand ne uitam din anumite pozitii, so GG SA:MP team!

Edited by PiscoTzeL V I P

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.