Jump to content

[GIFT] Semnatura GSB

Rowyy
 Share

Recommended Posts

Puteai sa citesti regulamentul: "1.8. Nu se postează un suvenir în aceasta secțiune pentru o facțiune anume, fiecare facțiune are propriul topic de suveniruri."

Pentru lucrarea asta, ai topic special la factiunea GSB.

Puteai sa citesti regulamentul: "1.8. Nu se postează un suvenir în aceasta secțiune pentru o facțiune anume, fiecare facțiune are propriul topic de suveniruri."

Pentru lucrarea asta, ai topic special la factiunea GSB.

Ca să postezi acolo unii lideri cer să fii membru.

Ai pus acel text in Paint ?

Mor aici, ăsta e pus în Photoshop vrei să zici? http://s14.postimg.org/9tdtzbyq9/EA9_YA6_G.png

Critică când ai un spirit critic, te faci de râs grav.

ON: Este frumoasă, felicitări pentru efort, mulți zic că nu e cine știe ce dar cred că nu ai vrut să faci ceva excepțional, doar ceva simplu. +1

De ce sa lauzi ceva ce arata jalnic? Textul e pus aiurea, personajele sunt prea intunecate, dimensiunile nu sunt tocmai cele mai potrivite si multe altele. Incearca niste tutoriale pentru inceput ca se vede cu ochiul liber ca mai ai nevoie de antrenament.

Si nu mai posta aici astfel de suveniruri, nu e locul cel mai potrivit, tinand cont de regula aia de cacat care spune ca trebuie sa le postezi pe astea la factiunea pentru care ai facut... nu e ca si cum eu am introdus regula... sczsczscz

Frumos !

@, prietene, am vrut sa-ti zic pe ocolite ca esti cel mai slab de pe comunitate la photoshop dar esti si batut in cap si nu poti sa accepti o critica si nici macar sa respecti un regulament... si mai esti si tare in gura, sterge-te de spume la gura ca faci cancer.

@F4L oTo, sefuu, cmf? Ma critici si pe mine plzplzplz. Nu am mai vazut critici demult, si imi e dor de ele :( Nu mai invat nimic nou asa ;((
, tu bucura-te ca mai exista in lumea de astazi cineva care e in stare sa te critice, nu numai dobitoci care fac posturi gen "UAUU KE FRUMOS, RUP3, BRAV000!". Chiar crezi ca e frumos daca ei zic asa? Nici nu ar trebui sa te uiti la astfel de posturi atat timp cat stii ca esti un slabanog care abia pune un text pe o imagine. Invata sa intelegi miezul unei critici, nu coaja aia urata.

@, da boss, imi place avataru' tau, te-ai chinuit mult sa faci textu ala alb negru? Si personajul... personajul cum l-ai facut sa ridice mana? Esti genial!

Nu incerca sa-i explici unui incuiat la minte ceva, nu o sa inteleaga, vor sa primeasca doar laude... laude fara rost si la lucrari care pur si simplu iti afecteaza vederea...

da boss, imi place avataru' tau, te-ai chinuit mult sa faci textu ala alb negru? Si personajul... personajul cum l-ai facut sa ridice mana? Esti genial!

pwp :* :*

Mai stiu, poate se va mai trezi baiatu' la viata...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.