Jump to content

[GIFT] 8 Avatare FREE !

Rowyy
 Share

Recommended Posts

@, Nu-s facute de mine ? :))) Poate esti tu prea retras in PhotoShop si nu stii asa ceva.

La ultimul avatar n-am mai plus blur ca nu arata bine pe stockul ala, asa ca ...

Edited by DiamonD ZEW

Lucrarile sunt frumoase,dar nu cred ca sunt facute de tine,si textul e varza,se vede diferenta dintre avataru 1 si ultimul avatar.

@David2016, Nu-s facute de mine ? ) Poate esti tu prea retras in PhotoShop si nu stii asa ceva. La ultimul avatar n-am mai plus blur ca nu arata bine pe stockul ala, asa ca ...

asa ca ce? Nu-ti place cand iti spune cineva realitatea in fata? Adevaru doare, no?

Nu este nimic special, iar textul ala, textul ala ba? E perfect baaaa. Las-o moale cu avatarele si cu topicurile aiurea, mergi frumusel in sectiunea cu design si posteaza un portofoliu acolo, cel putin acolo poate vei primi un sfat normal decat rahatu asta pus pe urechi de *fanii* tai.

Daca iti spune lumea ca esti curechi verde, atunci taci, inghite si perfectioneaza-te. Nu mai umbla cu nasu pe sus ca se va caca o pasare pe nasu ala odata cu tot cu smecheria ce este in tine. "Retras" cica.

Edited by JohnstoN

asa ca ce? Nu-ti place cand iti spune cineva realitatea in fata? Adevaru doare, no?

Nu este nimic special, iar textul ala, textul ala ba? E perfect baaaa. Las-o moale cu avatarele si cu topicurile aiurea, mergi frumusel in sectiunea cu design si posteaza un portofoliu acolo, cel putin acolo poate vei primi un sfat normal decat rahatu asta pus pe urechi de *fanii* tai.

Daca iti spune lumea ca esti curechi verde, atunci taci, inghite si perfectioneaza-te. Nu mai umbla cu nasu pe sus ca se va caca o pasare pe nasu ala odata cu tot cu smecheria ce este in tine. "Retras" cica.

Mersi de compliment, eu nu-s genu sa bag in seama toti ''haterii'' care vor sa ma las de pasiunile mele.

Mai uite o critica sa ma injuri iar, redimensionare proasta, text si mai prost, efecte aiurea... alea-s avatare de incepatori si n-ar merita purtate nici de unu care nu stie ce e ala avatar.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.