Jump to content

[Intrebare] Clan

TheVirus

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salutare B-Zone am si eu o intrebare daca o factiune e facuta asa random si imediat ce ai fost bagat urmatoarea zi esti scos afara fara niciun motiv cu tot cu CW aiurea exista reclamatii clanuri . Sau sa rezolv ca e facut asa aiurea si prima data mi-a acceptat si apoi a dat respins
Screenshot (în caz că este necesar): WSFCUEW.png

Alte precizări: Nimic . Acest clan se afla pe RPG2.B-Zone.Ro

Referindu-te la clan, nu ai ce sa-i faci. Daca liderul nu te mai place si doreste sa te scoata, o face fara a fi sanctionat pentru ca plateste pentru clan, e a lui si face ce vrea cu membrii sa-i. Mai exact poate sa te bage, sa-ti dea rank 6,3,1 ce vrea el, cw si uninvite, eventual chiar si invite iarasi. Ca si raspuns, in cateva cuvinte si clar: Nu poate fi sanctionat si nu e nimic de facut daca ai fost sanctionat aiurea si dat afara.

Insa, cand vine vorba de factiune, lucrurile stau altfel. Sunt necesare dovezile si aici, daca liderul a gresit, este tras la raspundere de catre un admin level 4+.

@@TheVirus,

" Comenzi Clan Leader:

• Liderii de clan care folosesc comenzile aiurea pe jucători vor fi sancționați cu warn sau ban în funcție de caz."

Acest e un extras din regulamentul serverului si spune ca e interzis ca liderul unui clan sa faca abuzuri. Avertismente ti le poate da si de pe site-ul RPG, nu e necesar sa te afli ON-line pentru a putea fi sanctionat (la fel si pentru factiune). Tu spui ca n-ai facut nimic gresit. Despre reclamatie nu stiu ce sa zic, n-am mai intalnit, dar conform acestui extras, liderul ar trebui sa aiba dovezi ca sa nu fie considerat abuz, urmand si o sanctiune. Insa vorba aceea: "Teoria ca teoria, dar practica ne omoara". Adu-i la cunostinta lui Kelton acest lucru' si-ti va spune el mai multe.

Eu unul sunt contra taxei ! Adica cum sa dai tu o taxa sa intri intr-un clan si urmatoarea zi sa fie desfintat . Eu unul mam fost intr-un clan [CIA] si am dat taxa de 20k si in urmatoarea zi Ownerul Clanului a luat ban pentru ca a injurat pe /report si banul a fost de 30 zile , si clanul a ramas tot la el cu ban , nimeni nu ne-a mai condus si am dat 20k degeaba ! CONTRA TAXA ! Nu intra in clanuri cu taxa ca nu se merita .

http://www.rpg.b-zone.ro/clans/view/Central%20Agency

Asa ceva nu se face !

Va dati cu parerea aici de parca e șanț nu un topic si nici informatii corecte nu i oferiti.

Cum a zis betivul

• Liderii de clan care folosesc comenzile aiurea pe jucători vor fi sancționați cu warn sau ban în funcție de caz."

Daca leaderul respectiv te-a scos cu 3/3 cw fai o reclamatie si un admin va raspunde, el trebuie sa ofere dovezi pt warnurile alea, daca nu te vrea in clan poate sa iti dea simplu uninvite, iar daca leaderul ti-a dat invite fara sa ceri tu i faci reclamatie si el va fi sanctionat.

PS: Ba bajeti voi credeti ca totul e moca pe lumea asta? ala plateste pentru clan e logic sa ceara taxa

Va dati cu parerea aici de parca e șanț nu un topic si nici informatii corecte nu i oferiti.

Cum a zis betivul

Daca leaderul respectiv te-a scos cu 3/3 cw fai o reclamatie si un admin va raspunde, el trebuie sa ofere dovezi pt warnurile alea, daca nu te vrea in clan poate sa iti dea simplu uninvite, iar daca leaderul ti-a dat invite fara sa ceri tu i faci reclamatie si el va fi sanctionat.

PS: Ba bajeti voi credeti ca totul e moca pe lumea asta? ala plateste pentru clan e logic sa ceara taxa

Multumesc mult pentru explicatie ! +1 de la mine ! Puteti inchide topicu o sa ii fac reclamatie sa vad ce face sau ce primeste !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.