TheVirus Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salutare B-Zone am si eu o intrebare daca o factiune e facuta asa random si imediat ce ai fost bagat urmatoarea zi esti scos afara fara niciun motiv cu tot cu CW aiurea exista reclamatii clanuri . Sau sa rezolv ca e facut asa aiurea si prima data mi-a acceptat si apoi a dat respinsScreenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Nimic . Acest clan se afla pe RPG2.B-Zone.Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenstein Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Referindu-te la clan, nu ai ce sa-i faci. Daca liderul nu te mai place si doreste sa te scoata, o face fara a fi sanctionat pentru ca plateste pentru clan, e a lui si face ce vrea cu membrii sa-i. Mai exact poate sa te bage, sa-ti dea rank 6,3,1 ce vrea el, cw si uninvite, eventual chiar si invite iarasi. Ca si raspuns, in cateva cuvinte si clar: Nu poate fi sanctionat si nu e nimic de facut daca ai fost sanctionat aiurea si dat afara. Insa, cand vine vorba de factiune, lucrurile stau altfel. Sunt necesare dovezile si aici, daca liderul a gresit, este tras la raspundere de catre un admin level 4+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheVirus Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 nu dar adica nu l-am prins niciodata on si eu intru noaptea pe server ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenstein Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 @@TheVirus, " Comenzi Clan Leader: Liderii de clan care folosesc comenzile aiurea pe jucători vor fi sancționați cu warn sau ban în funcție de caz."Acest e un extras din regulamentul serverului si spune ca e interzis ca liderul unui clan sa faca abuzuri. Avertismente ti le poate da si de pe site-ul RPG, nu e necesar sa te afli ON-line pentru a putea fi sanctionat (la fel si pentru factiune). Tu spui ca n-ai facut nimic gresit. Despre reclamatie nu stiu ce sa zic, n-am mai intalnit, dar conform acestui extras, liderul ar trebui sa aiba dovezi ca sa nu fie considerat abuz, urmand si o sanctiune. Insa vorba aceea: "Teoria ca teoria, dar practica ne omoara". Adu-i la cunostinta lui Kelton acest lucru' si-ti va spune el mai multe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seage Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Nu ai ce sa faci. Liderul a platit pentru clan, face ce vrea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byrryandy Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Chiar dacă a plătit, nu trebuie să abuzeze sau să inșele playerii. Gen: cere 20.000$ să bage în clan și după o zi îl dă afară fără motiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L TheRenko Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Eu unul sunt contra taxei ! Adica cum sa dai tu o taxa sa intri intr-un clan si urmatoarea zi sa fie desfintat . Eu unul mam fost intr-un clan [CIA] si am dat taxa de 20k si in urmatoarea zi Ownerul Clanului a luat ban pentru ca a injurat pe /report si banul a fost de 30 zile , si clanul a ramas tot la el cu ban , nimeni nu ne-a mai condus si am dat 20k degeaba ! CONTRA TAXA ! Nu intra in clanuri cu taxa ca nu se merita . http://www.rpg.b-zone.ro/clans/view/Central%20Agency Asa ceva nu se face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefmeister Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Va dati cu parerea aici de parca e șanț nu un topic si nici informatii corecte nu i oferiti. Cum a zis betivul Liderii de clan care folosesc comenzile aiurea pe jucători vor fi sancționați cu warn sau ban în funcție de caz."Daca leaderul respectiv te-a scos cu 3/3 cw fai o reclamatie si un admin va raspunde, el trebuie sa ofere dovezi pt warnurile alea, daca nu te vrea in clan poate sa iti dea simplu uninvite, iar daca leaderul ti-a dat invite fara sa ceri tu i faci reclamatie si el va fi sanctionat. PS: Ba bajeti voi credeti ca totul e moca pe lumea asta? ala plateste pentru clan e logic sa ceara taxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheVirus Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 Va dati cu parerea aici de parca e șanț nu un topic si nici informatii corecte nu i oferiti. Cum a zis betivul Liderii de clan care folosesc comenzile aiurea pe jucători vor fi sancționați cu warn sau ban în funcție de caz."Daca leaderul respectiv te-a scos cu 3/3 cw fai o reclamatie si un admin va raspunde, el trebuie sa ofere dovezi pt warnurile alea, daca nu te vrea in clan poate sa iti dea simplu uninvite, iar daca leaderul ti-a dat invite fara sa ceri tu i faci reclamatie si el va fi sanctionat. PS: Ba bajeti voi credeti ca totul e moca pe lumea asta? ala plateste pentru clan e logic sa ceara taxa Multumesc mult pentru explicatie ! +1 de la mine ! Puteti inchide topicu o sa ii fac reclamatie sa vad ce face sau ce primeste ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Este clanul lui, face ce vrea cu el și cu cine este în el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS Draxler Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Nu cred ca va primi nimic , el a platit bani din viata reala , deci e indreptatit sa faca ce vrea el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.