Jump to content

[Prezenare] DarkDemon + Canalul meu de Youtube

DarkDemon
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: DarkDemon

- Prenume:Artiom

- Varsta:16

- Locatia: Moldova,Orhei

- Ocupatie: Youtuber / Student

- Jocul(rile) preferat(e): Toate

- Hobby-urile tale: Youtube

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Artiom si am 16 ani,de o luna mam apucat de Youtube,anume de Gaming,am un canal care creste pe zi ce trece.Am facut din asta un Hobby,nu un mijloc de generare de bani.

Canal : https://www.youtube....ch4sChymPi4sYXA

Daca ati da subscribe ma veti ajuta foarte mult smile.png

Am mai multe genuri de joc,acestea le puteti vedea aici :

https://www.youtube....4sYXA/playlists

Nu uitati de subscribe,va multumesc anticipat smile.png

Si puteti lasa si o parere despre canal smile.png

De pe 2 iunie am inceput sa parodiez desene animate,urmeaza deschiderea unui nou proiect Dark Vlogs

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De pe net

- Alte precizari?: Sper sa ma ajutati sa imi cresc canalul,iar cand voi avea timp voi incepe seria ,,Viata pe B-Zone" :)

Bine ai venit, dar nu inetelg: ai facut topic-ul pentru a te prezenta sau pentru a-ti face reclama la canalul tau? In orice caz, content de o calitate ... "mirifica" + ca ai inceput sa-l copiezi pe Codrin (cu parodiile alea)

Bine ai venit, dar nu inetelg: ai facut topic-ul pentru a te prezenta sau pentru a-ti face reclama la canalul tau? In orice caz, content de o calitate ... "mirifica" + ca ai inceput sa-l copiezi pe Codrin (cu parodiile alea)

Ambele li-am prezentat.Si apropo,nu doar Codrin face parodii :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.