Jump to content

[GIFT] 10 Avatare

drE jR
 Share

Recommended Posts

Blurul se numește PhaX Blur, de aia arată așa de bine la efecte.

Mai ai de lucrat la multe aspecte, cum ar fi redimensionarea, alegerea bordurii și opacității ei, plasarea textului și alegerea lui la unele creații dar nu este nici o problemă, ți-am spus că remediem de miercuri în colo.

.

.

Prietene, nu ai nici o treaba cu ce a postat @, doar vrei sa faci niste posturi in +, ai postat de 2 ori acelasi mesaj.

P.S Unele avatare sunt pe jumatate lucrate, in rest e foarte Ok.

Foarte frumoase,ai +1.

Nu aveți voie sa răspundeti la un topic de mai multe ori. Cine posteaza de mai multe ori intr-un topic va fi sanctionat cu warn.

Îți spun de data asta a 2-a oară vei primi sancțiunea respectivă.

Încearcă să mai lucrezi la așezarea textului in imagine, in rest mi se pare super. :)

Sunt chiar faine, de la mine ai +1

Cre' c-ai gresit sectiunea, vad ca postezi avatare noi da aicea nu-i portofoliu tau nepoate... acolo postezi noutatile daca stii cum zic,

si ca sa nu fiu rau, dar n-am cum deci o sa fiu... ce ai facut la primele 2 avatare .gif? Ai facut un layer nou si ai adaugat un text la care n-ai lucrat deloc? Cu asta vrei sa iesi in lume? :( MUNCESTE! uai... nu i-au eu designeru' la loc vedeti voi cum dispar toate topicurile astea de aici, jap jap

Are dreptate oTo,daca ii pui un text si gata,nu are rost sa-l mai postezi...daca ii aduci ceva ce sa-l schimbe radical...da,e bine venit...

In rest sunt ok,dar mai scade din blur la jumate,e prea mult. Daca pui bordura alba nu rezolvi nimic,mai bine n-ai puneo,seteaz-o pe overlay si v-a arata ok.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.