Jump to content

[B-Zone Battle] Wello vs Kama

Aolew
 Share

Recommended Posts

Stiu care cum este, v-am vazut portofoliile, V1 mai ai de lucrat pune text secundar, redimensionarea este buna V2 blurul nu se potriveste chiar asa bine, border urat TEXTUL IL PUI DUPA BLUR, blurul afecteaza textul, incearca sa il pui pe normal opacitiy 100% drop shadow multiply 75%/90% in functie de stoc la 90 de grade.. 1 0 1, ordinea (size spread alea), ambele lucrari sunt fail din punctul meu de vedere, se putea mai bine

Votez V1

Edited by Cristina
v1

Votez prima lucrare deoarece este superioara cu mult celei de-a 2-a.
Are efecte de bun gust si o redimensionare foarte buna pe cand, V2 are un blur nu tocmai placut si redimensionarea nu este prea incantatoare.

Edited by Cristina
V1

Bun , ati facut treaba buna amandoi.

Dar , nu-mi place prima lucrare deoarece nu s-a axat nici pe blur , nici pe claritate.

Votez V2 deoarece a iesit mai bine .blurul nu e perfect , dar arata binisor.

Edited by Cristina
v2

7Py5ne1.png

și eu aș fi folosit un blur fade la această lucrare, frumos border și redimensionarea foarte bună, chiar ai editat poza frumos, fără greșeală.

G8qL9Gf.png

ai plasat bine acest efect însă ai adăugat prea mult sharpen și redimensionarea nu este una chiar bună pentru acest tip de stock, ar fi trebuit să tragi mai mult de colțuri cum a făcut a doua lucrare.

Deci votez a doua versiune.

Edited by Cristina
v2

V1

• rosul iese in evidenta;
  • efecte cat de cat acceptabile;
  • nu are blur mult si aiurea.

- Per total o lucrare buna.

Daca ar fi sa port o lucrare, pe aceasta as alege-o.

Edited by Cristina
v1

V1: redimensionare buna (cel putin mie imi place), efecte si setari placute ochiului.

V2: blur exagerat.

---

Vot: V1.

Edited by Cristina
v1

V1 este redimensionat corect, efectele nu sunt deloc derajante si culoarea este una mai calmanta, pe cand la V2 acel blur care nu-mi place deloc.

VOTEZ: V1

Edited by Cristina
v1

V1 are o redimensionare corecta, efectele aplicate scot foarte bine in evidenta obiectul principal(doza de cola), blurul este aplicat intr-o anumita masura si da bine pe imagine.

V2 are un exces al efectului de blurare si da urat pe poza.

Votez V1.

Edited by Cristina
v1

Votez lucrarea 1 deoarece este foarte frumoasa nu are zoom

Edited by Cristina
Anulat, nu este un argument.

Votez lucrarea numarul 2, deoarece blur-ul arata mai bine si este mai bine redimensionata.

Edited by Cristina
v2

votez v1, frumos. nu mereu blurul arata ok, in cazul de fata pt v2 e un dezastru total. Si primul mai avea de lucrat dar arata mult mai bine fara acel blur suparator, culorile scoase mai bine in evidenta. La v2 mai e si acel border sau ce incearca el sa fie fara rost...

Edited by Cristina
v1

V1: Frumos blur, asa da. Acel brush sau acea textura, nu stiu ce este, da bine pe avatar. Redimensionare ok, nimic de reprosat.

V2: Acel text nu da bine la ochi, cred ca este pe size 10 + drop shadow, ceea ce nu recomand pe textele mici, non-transparente. Blur exagerat, redimensionarea nu-mi place. Stroke-ul nu se potriveste cu lucrarea, puteai sa-l schimbi din color balance spre un rosu inchis.

In concluzie, votez v1.

Edited by Cristina
V1

Aleg v2 deoarece are un blur cat de cat frumusel, dar nu mai frumos ca la v1, la v1 nu-mi place acel effect de sange sau ce incerca el sa faca acolo.

Edited by Cristina
v2

Votez V1, redimensionata corect, efectele sunt alese bine, puteai sa mai maresti putin bright, nu numai contrast, la V2 arata fain doar c acel blur e exagerat si textul complet aiurea, votez v1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.