Jump to content

Prezentare .SINED

Alddylaw
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: .SINED

- Prenume:Alin.

- Varsta:16.

- Locatia:Giurgiu.

- Ocupatie:Fotbalist.

- Jocul(rile) preferat(e):Sa:mp, League of Legends.

- Hobby-urile tale:Fotbal iar in timpul liber mă joc LoL / Samp.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Nu imi place sa ma descriu, dar voi incerca. In primul rand sunt o persoana normala intereseata de ce ar trebuii sa fie interesat o persoana de 16 ani ca mine. Nu sunt obsedat de lucruri iesite din comun. Nu imi place sa barfesc sau sa vorbesc despre o persoana pe care nu o cunosc asa de bine. Sunt perfectionist si imi place ca lucrurile sa iasa exact asa cum vreau eu, daca nu ies asa atunci ma reapuc pana iese ce vreau. Nu sunt genul de persoana care sa stea prea mult suparata. Eu iert, dar nu uit. Sunt vesel in cea mai mare parte a zilei si pot spune ca a devenit un fel de hobby asta. Deoarece mediul in care traiesc si persoanele cu care petrec foarte mult timp sunt educate, si eu sunt o persoana educata. Imi place disciplina si ca toate lucrurile sa fie la locul lor. Sunt sincer si daca ma deranjeaza ceva o spun direct. Imi plac foarte mult cuvintele mici cu un impact mare. Urasc prostia si oamenii care incearca sa para ceea ce nu sunt. Cam atat despre mine.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?:De pe rivală. ( se certau unii pe turf 30 care comunitate e mai populata:)) )

- Alte precizari?:Salut tuturor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.