Jump to content

[B-Zone Battle] Richter vs. RW Sari

richter
 Share

Recommended Posts

v1 - Serios? Logo LP! Ala e logo LP? Daca cineva doreste sa foloseasca acel logo la o firma, cum o face? De ce accepti un battle daca nu esti in stare sa-l faci? Drop shadow pe logo? Animatie pe logo? Iti bati joc de photoshop, ai invatat sa deschizi photoshop-ul probabil si te crezi designer, rusine. Ai pus un text pe overlay peste un background furat de pe google (ca nu esti in stare din ce vad sa-l faci singur) si o animatie si e logo LP?

v2- Arata destul de ok, interesanta ideea, imi place logo-ul cu eolienele doar ca ceva nu se potriveste dar macar ESTE LOGO LP.

vot v2

Edited by F4L oTo VIP

Nu că nu mi-ar plăcea v1 dar nu e logo lp, lp= large piece. Oricum, dacă ar fi să votez rezultatul final, bineînțeles că aș vota v2 ( este un logo LP spre deosebire de v1, îmi place conceptul logo-ului, cred că e făcut din flares și acele puncte evidențiează bine eolienele, nu m-aș fi gândit la așa ceva, felicitări celui căruia îi aparține lucrarea! ) Nu prea îmi place textul secundar, este pixel/bitmap cred, trebuia ceva business gen Neou Thin pe dimensiuni mai mici sau Arial pe dimensiuni mai mici, dacă ar fi mai avut și acest mic detaliu, din punctul meu de vedere era perfect.

La v1 nu prea am nici ce să critic nici ce să laud, background, text cu puțin bevel și drop shadow apoi pus pe soft light cu un efect nașpa.

deci votez v2 din cele spuse mai sus

Votez lucrarea numarul 2, deoarece este un logo LP, iar numarul 1 este facut in bataie de joc, nici-o firma nu l-ar folosi, sincer, pui niste efecte cu umpic de esenta si poc, facut in photoshop.. Prin urmare, V2 este votul meu.

Lucrarea numarul 1 e degeaba, nici nu ai stiut sa pui pe text acel brush, nici macar nu ai stiut ce e aia logo LP dar important e ca te consideri unul dintre cei mai priceputi designeri, taliban talentat, ce sa mail.

E clar votez lucrarea numarul 2, textul bine pozitionat, efectele bine aplicate, ala e logo LP.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.