Jump to content

B.U.G Mafia - La Fel De Prost Ca tine(Videoclip sa-mp neoficial)

NEDE
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: B.U.G Mafia - La Fel De Prost Ca tine(Videoclip sa-mp neoficial)

Gen: Music Video
Data: Finalizat pe 09/07/2015, 00:20
Scurta prezentare: Music Video, Like, Subscribe si Share daca v-a placut, mersi!
Link:

http://www.trilulilu.ro/b-u-g-mafia-la-fel-de-prost-ca-tine-videoclip-sa-m

Edited by DaniSteptu

Foarte frumos, gg smechere.

@@Str1Razvan, de luat, ia copyright, dar nu i se blocheaza / sterge videoclipul. Eu am partenerial cu YT, daca pun melodia asta intr-un video iau copyright.

Spre exemplu, video-ul din semnatura, nu mi-l monetizeaza, am copyright pe el si pentru a nu mai avea acel copyright trebuie sa sterg melodia.. ceea ce nu voi face.

pwp gaby nab, ai post ahahaha >:)

Frumos clipul.

Pe viitor incearca sa folosesti un color corrector si sa misti camera mai sentimental (CamHunt) si tot odata sa filmezi cateva scene de la First Person (mod sau optiune extrasa din Free Running Mod).

, @Aziz nWo, thank you very much !

, multumesc! In caz ca il vrea cineva, http://forum.b-zone.ro/topic/232384-skin-uzzi-bug-mafia/:)

@Str1Razvan, @Labrador, nu am nicio problema cu copyright-ul automat, il am la toate clipurile, insa canalul B.U.G Mafia nu dispune de acesta, sau cel putin nu la melodia asta, deci eu daca vreau acum, pot monetiza clipul, insa n-o s-o fac niciodata. De asta sunt atat de insistent cu creditele pentru melodie. De cele mai multe ori B.U.G Mafia nu accepta lucrurile de genul, insa sper ca atunci cand vor afla vor fi indulgenti vazand ca nu l-am monetizat. Am mai folosit melodii de-ale lor in Sighing in quiet 2, insa am avut acordul lor. Practic, pentru ca nu monetizez clipul si le dau credite nu incalc drepturile de autor in adevaratul sens al cuvantului, dar ei tot pot sa scoata clipul. Chiar mi-ar placea sa-l monetizeze ei, insa mi-e teama de stergerea clipului :)

@Kaddylack - Sa speram ca n-o sa fie probleme. Daca o sa-i deranjeze vor sterge clipul, dar ma indoiesc. Am o parere buna despre baietii de la B.U.G si cred ca vor aprecia munca si ori o sa-l lase, ori o sa-l monetizeze ei, ceea ce ar fi cel mai bine, ori o sa ma puna pe mine sa-l sterg si asta e :)

- pwp :*

@Skyntei - O sa iau in considerare, mersi frumos !

- Multumesc pentru sustinere.

Edited by Sergeant Gabi

Da, pot sa zic ca dupa ce am vizionat acest minunat si superb videoclip care este o piesa de arta virtuala chiar m-a facut sa cred ca acest clip este "La Fel De Prost Ca Tine."

frumos super great work kep it up feliciatri 1!!!1!1!!! ( nu zic asta la intamplare ca sa fac +1 ca si toti de pe sectiunea movies...)

@BoomBaQ - Mult succes cu warnul. Daca nu-ti place, abtine-te, nu e nevoie sa arati cat de smecher esti tu pe langa cei care posteaza la B-clips.

Citez B.U.G Mafia:

,,Sa te-ntreb ce ai facut notabil? Nimic probabil..."

Foarte tare, continuă să faci clipuri de genul acesta, îți ies foarte bine, +1 de la mine. :)

Titlul clipului: B.U.G Mafia - La Fel De Prost Ca tine(Videoclip sa-mp neoficial)

Gen: Music Video

Data: Finalizat pe 09/07/2015, 00:20

Scurta prezentare: Music Video, Like, Subscribe si Share daca v-a placut, mersi!

Link:

http://www.trilulilu.ro/b-u-g-mafia-la-fel-de-prost-ca-tine-videoclip-sa-m

tZ41BqI.png

Salutare tuturor, din cauza revendcarii drepturilor de autor a baietilor de la Mafia, clipul nu mai exista pe youtube si contului meu i s-au blocat anumite facilitati. Anyway, trecem peste, pe forum inca se poate vizualiza clipul(sau probabil doar eu mai pot sa-l vad), insa in scurt timp nu se va mai putea viziona nici aici(daca nu s-a intamplat deja), deci am gasit o alternativa. Imi pare foarte rau, mai jos aveti un reupload.

*Cel mai probabil o sa apara o reclama, asteptati 5, maxim 10 secunde si va aparea in coltul drept de sus un buton de inchidere.

Clip: http://www.trilulilu.ro/b-u-g-mafia-la-fel-de-prost-ca-tine-videoclip-sa-m

Edited by DaniSteptu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.