Jump to content

Cea mai frumoasa mafie din v3.2

florinacyo

Cea mai frumoasa mafie din V3.2  

75 members have voted

1. 1. Care ti s-a parut cea mai frumoasa mafie din v3.2 ?

• La Cosa Nostra
      24
    • Rroms Community
      25
    • Corleone Mafia
      9
    • Yakuza Mafia
      17

Recommended Posts

Scuzati-ma ca postez dar nu m-am putut abtine.Vreo 3 sau 4 care au postat aici nici nu au prins factiunile si posteaza :|.Sa fiu al naibii daca am mai vazut ca voi :-J

Daca vedeai apartinea de domeniul trecutului,asa reprezinta ceva nou,voteaza si dai un reply cu motivul,sau mai bine..edit.

Rroms Community pe vremea lui yusty era cea mai frumoasa factiune din toate ( parerea mea ) dupa aia cu LeThaL toata ziua war`uri cu Yakuza Lcn si cei din [Ro] off ce vremuri :( cele mai tari clipe din samp au fost cand faceam DM cu Lethal pe cei din [RO], [RO]Tevez,[RO]florinacyo [RO]Maculetzu ,creca florinacyo a uitat clipele de demult :) , off ce vremuri :(.

Rroms Community pe vremea lui yusty era cea mai frumoasa factiune din toate ( parerea mea ) dupa aia cu LeThaL toata ziua war`uri cu Yakuza Lcn si cei din [Ro] off ce vremuri :( cele mai tari clipe din samp au fost cand faceam DM cu Lethal pe cei din [RO], [RO]Tevez,[RO]florinacyo [RO]Maculetzu ,creca florinacyo a uitat clipele de demult :) , off ce vremuri :(.

Nu le-am uitat , stai linistit :)) LeThaL a recunoscut in fata lui mIRC ca ii era frica de clanul meu :)) , apoi am intrat eu cu Tevez in Rroms si ne injura LeThaL pe /f ca nu suntem buni de nimic , pe server aveam vreo 15 membri [Ro] , ma rog.. toate astea au trecut :D nu ai cum sa refaci tot ce a fost .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.