Jump to content

[Portofoliu] Authe. // #A03

Authe
 Share

Recommended Posts

-- Cateva lucrari de pe la cereri , chiar daca erau LQ stock-urile , dar tot am reusit --

TF2vMrW.png7IxUFvw.pngfdM9zIH.png

-- Pentru mine --

JxfAMdf.pngphoto-225.png?_r=1442667874BFB96vD.png

-- De la cereri , dar de pe alte comunitati (random) --

*A fost sters link-ul de la unele comunitati, ca sa nu fac reclama*

5jwfWn9.pngHtXS4su.png

* Nu ascult Florin Salam , nu sunt fan. :))

-- Others --

zcijaQ8.png

Felicitari , imi place foarte mult blurul folosit de tine tine-o tot asa si apreciez faptul ca nu esti fan florin salam =))

Mie nu imi plac manelele sa genul asta .. avataru' respectiv era de la o cerere si vazand ca stocku' era frumos l-am pastrat , pt ca mi-a lacut cum a venit si na. Dar nu ascult Florin Salam .. :))

Multumesc oricum

ZvSUfuW.pngh7FXwEE.pngPxfaK4A.pngBHwbMNu.pngmEGaXV0.png

Doar 5 , ca imi era lene sa fac mai multe .. dar ca sa nu imi fie inchis portofelu' meu. :))

* De data asta , sunt total diferite fata de avatarele facute in precedent, oricum sper sa va placa.

Creatii de pe la cereri, postez ca sa nu-mi se-nchida portofoliul. :))

Mqmyghp.pngwKdmWFc.png58vj9o1.png9NvTKw4.pngIO5iy3C.png

dfvW7Qt.pngVCT7GwY.png0597oK8.pngO0Q6Bml.pngUBDQkVu.png

U9ZIY0p.png

vrei să te mint? nu. nu vrei.

sunt geniale, cel puțin ăstea ultimele. îmi place textul care-l folosești (învață-mă asta), culorile sunt geniale.

poate doar.. un sfat (deși nu cred că e necesar pentru că lucrezi mai bine decât mine), mai pune câte un border pe ici-colo. :))

dar.. menține-o așa. În 2 luni te văd Designer. :D

vrei să te mint? nu. nu vrei.

sunt geniale, cel puțin ăstea ultimele. îmi place textul care-l folosești (învață-mă asta), culorile sunt geniale.

poate doar.. un sfat (deși nu cred că e necesar pentru că lucrezi mai bine decât mine), mai pune câte un border pe ici-colo. :))

dar.. menține-o așa. În 2 luni te văd Designer. :D

2 luni sunt prea multe .. :)) aici depinde de cereri, cu cate sunt multe cereri su atat mai multe posturi si multe posturi, inseamna 500 posturi si aplic. :D Multam de parere. :D

Ce sa zic, deja stii parerea mea, Blur unic, text unic. totul unic :)

Stiu tata. :)) Multam

Te cunosc și chiar îmi plac avatarele tale. Succes mai departe, poate ajungi designer.

Acolo vreau sa ajung. Ala-i obiectul care mi l-am pus. :)

@@Authe, lucrezi foarte fain, blurul tău e foarte frumos, creațiile tale arată bine cu brush, totuși ți-aș sugera s-o lași mai ușor cu brush-urile, în rest, la text n-ai probleme, nici la redimensionare, succes la mai multe și sper să fim colegi.

@@Authe, lucrezi foarte fain, blurul tău e foarte frumos, creațiile tale arată bine cu brush, totuși ți-aș sugera s-o lași mai ușor cu brush-urile, în rest, la text n-ai probleme, nici la redimensionare, succes la mai multe și sper să fim colegi.

De cand m-am pus pe brush-uri, am cam lasat-o moale. :)) Multam pentru parere :)

Poti sa scri SpiaK12 pe poza cu F.Salam ?

HtXS4su.png

Nu uita sa lasi like :

MsvFOCA.png

http://i.imgur.com/MsvFOCA.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.