Jump to content

[Portofoliu] Authe. // #A03

Authe
 Share

Recommended Posts

FNw9nCH.png

Paolo Borsellino a fost un magistrat italian anti-mafia, asasinat în Palermo cu o mașină-capcană.

Edited by Authe

Back Again !

Xaw3o6N.png

Update 1.0

• Animație logo „ back again”, pe stânga.
  • Animație la - home, portofolio, #basong”.
  • Web fonts.
  • Diverse fonturi la fiecare text; nu e același la fiecare text. Orice text, are un font anume.
  • Recomand să dați pe „basong”.
  • Scrollbar nou; un mic redesign.

** Titlul este de la o melodie progressive house făcută de Julian calor. Această pagină este pentru melodia asta;

Ca să puteți vedea toată pagina completă, puteți să o vedeți in acțiune pe : http://authe03.tk/

Ca de obicei, drăguțe creații. :)

Dă-mi un motiv bun să mă reapuc. De curiozitate .. dacă sunt motive bune, mă apuc din nou.

Comunitate mare, unii designeri din momentul de față ... prefer să tac. Chiar ai ajuta cu câte ceva cu micuțul tău talent, și să nu uităm că ai fi răsplătit cu euro pe clienți lunar când vei avea funcția.

Ca de obicei, drăguțe creații. :)

Comunitate mare, unii designeri din momentul de față ... prefer să tac. Chiar ai ajuta cu câte ceva cu micuțul tău talent, și să nu uităm că ai fi răsplătit cu euro pe clienți lunar când vei avea funcția.

O să mă mai gândesc. Dacă e să revin, vorbim noi ... :))

#frumos, #fărăcuvinte, #loveit, #feelit, #felicitări

De curiozitate, lucrezi in acest domeniu? Că văd că imi apreciezi foarte mult lucrările .. :D

De la inceput mi-a placut munca ta, deoarece mereu erai gen "Unic".

Mereu faceai avatare cu acele efecte cu brush si multe alte creatii.

Acum vii cu creatii in Webdesign.

Dupa parerea mea, esti unul dintre putinii de pe aceasta Comunitate care chiar stiu sa faca si altceva inafara de avatare / semnaturi.

#Felicitari, astept mai multe creatii :3

De la inceput mi-a placut munca ta, deoarece mereu erai gen "Unic".

Mereu faceai avatare cu acele efecte cu brush si multe alte creatii.

Acum vii cu creatii in Webdesign.

Dupa parerea mea, esti unul dintre putinii de pe aceasta Comunitate care chiar stiu sa faca si altceva inafara de avatare / semnaturi.

#Felicitari, astept mai multe creatii :3

Mulțumesc mult pentru părere. Inseamnă mult pentru mine, nu de aia, datorită părerilor adevărate (nu alea cu frumoase creații, continuă etc), merg inainte.

Eu incerc să fiu diferit, ca „paginile” să nu le fac in photoshop, dar direct in web. Să găsesc problemele, rezolv etc. Că cu PS sunt ușor de făcute, dar cu codurile, de 5 ori mai greu.

//

Am deja in minte altă pagină, de data asta cu iconițe fa-fa icons, design simplu ... nu mai dau așa multe detalii .. „COMING SOON” ... :D

Edited by Authe

FtiF636.png

Copertă pentru YouTube.

* Este o creație făcută de @@Shadyyy, eu doar am refăcut-o de la 0.

Edited by Authe

Unul dintre putinii de pe aceasta comunitate care stie cu adevarat cu ce se mananca design-ul, nu doar avatare, logo-uri, semnaturi etc.

#respect #teachmemaster

Felicitări,cel mai mult îmi place blur-ul folosit de tine,cred ca o sa ajungi designer.Felicitări pentru munca depusa!

Frumoase creatii, felicitari!

Copertă făcută pentru un prieten, care vrea să-și deschidă un canal YouTube.

x6nkQiB.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.