Jump to content

[Portofoliu] Authe. // #A03

Authe
 Share

Recommended Posts

Imi place foarte mult cum lucrezi, bravo tie, nu te lasa! Dar, am o intrebare.. de ce ai lasat designer? (am dat+1, app)

Am mai multe motive, dar unul din ăsta ar fi că mulți de aici, din comunitatea asta nu știu ce e ăla design. Munca mea nu este apreciată (unde răspundeam, cereri) și chestii de genu; dar să nu uităm că aici se dau grade pe CANTITATE nu pe CALITATE. Nu de aia, unii designeri sunt tot la același stadiu de când au gradul și nu evoluează.

dA9SCaV.jpg

Am venit cu un nou template HTML5. in acest template o sa gasiti elemente noi, dar unica problema este ca nu o sa se vada bine pe resolutii mai mari decat 1366x736, sau mai mici, nu este responsive acest template.

Cu acest post vreau sa va anunt ca toate template-urile pe care o sa se le fac o sa fie FREE TO DOWLOAD !

Distribuit cu licenta Creative Commons 3.0, prin care aveti voie sa-l folositi in mod personal/comercial, dar sa imi pastrati creditele. (mai multe detalii in fisierul license.txt)

FREE Download : http://fisierulmeu.net/download/8a6638cb66ea164c5cf845e5aeea4568.html

DEMO : http://authe03.tk

Recomand WINDOWS 10 pentru ca are mai multe fonturi si se vede mai bine; daca nu o sa se vada ca in poza de mai sus inseamna ca nu aveti u font respectiv si o sa-l schimbe cu cel de default din familia "sans-serif".

Imi place foarte mult, simplu si la obiect.

De aici pot pleca foarte multe idei / personalizari ( Sa pui redirecte, sa schimbi design-ul dupa bunul plac, etc. ). Iese o "afacere" foarte frumoasa si "banoasa".

Succes in continuare.

pX1ipaI.png

A new Level, a free HTML5 Template by Denis Cristian

O paletă care știe ce face (de fapt nu știe), mult succes vțz.

Frumoase lucrarile

Un avatar si mie? Cu acest stock

Text: KeNeDy si sub PlayFotball4Ever

2n15aj8.jpg

N-ai secțiunea cereri?

O paletă care știe ce face (de fapt nu știe), mult succes vțz.

N-ai secțiunea cereri?

Mz, nu o sa am net pana in octombrie ... ti-a sous Alex? *gusta* fmt3y, va mutati pe alt Domeniu? Ms pt parere :)

Vreau un avatar facut de el, problema ta?

Nu mai fac avatare, nu am PS.

OOO, astept un demo in privat de la index.

O sa fie gratis imediat ce o sa disponibila urmatoarea versiune, ca o sa revin cu niste upgrade-uri la el.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.