Jump to content

Regulă nouă: Activitate minimă de două ore pe zi pentru fiecare zi din lună

Peiu S4F

Recommended Posts

@,Da ba,cat pnm sa creasca rapoartele?La pasnice au crescut raportul cel mai mult la rank 3,din 60p cate trebuia sa fac,acum fac 100 ca ii sa sculat la un admin sa modifice rapoartele,la cat vrei sa le mareasca sa fiu activ zilnic? 300puncte?

Puiu, crezi ca lor le pasa? Se gandesc la buzunar. Cum ba sa ne impui sa jucam? Cel mai bine ati introduce regula asta pentru voi (admini) si sa va dati afara singuri.

What the hell dude?! Bai inteleg chestia cu activiatea si toate cele sa iti faci raportul si sa nu ai reclamatii sa fi demn de factiunea in care ai intrat dar atunci daca trebuiesc aceste 2 ore jucate zilnic pe server pentru a nu fi demisi atunci cand facem acele "cereri de inactivitate" care cum ai spus si tu sunt de maxim 14 oare atunci ce o sa facem?!

Din punctul meu de vedere aceasta " regula " este o tampenie, si din cate am vazut multi s-au lasat de B-Zone datorita faptului candva Contul Premium era " permanent " si nu trebuia sa platesti iar pentru el dupa o perioada de timp, inteleg ca B-Zone este o veche comunitate din Romania si ca nu mai este in picioare doar pentru punctul " distractie " ci pentru a face bani. Si adevarul asta e ca B-Zone Community este o masina de facut bani, nu condamn pe nimeni pentru chestia asta, fiecare dintre noi reusim sa supravietuim cum putem, dar regula asta care este aplicata sau va fi aplicata este o mare PORCARIE. Nu trebuie sa fim " obligati " de forta majora sa intram zilnic pe server sa jucam, da sunt si no-liferi care joc non-stop si nu stiu ce este aceea viata particulara.

Sper ca Staff-ul B-Zone sa deschida putin ochii si sa vada ca nu prin aceste " reguli " sau " metode " se va popula iar cele 3 RPG-uri. Ba din contra asa se vor lasa si alti playeri, poate daca un rank 5 care a stat pe putin 5-6-7 luni in factiunea respectiva pentru a ajunge la acel rank nu o sa fie prea placut pentru el.

Cu stima, Zenod.

Sustin ideea ca nu poti obliga un jucator sa aibe un numar minim de ore jucate.

Masura asta duce serverul iarasi spre comunism, eu daca sunt de 3 ori mai eficient in timpul meu decat un alt jucator pot termina raportul in 10 ore, lui poate sa-i ia 30 de ore sa termine acelasi raport; ar trebui sprijinita performanta, ca jucatorii sa se intreaca, competivitatea, nu mediocritatea si sa stai "8 ore la birou".

La cum arata regula asta, cu doua ore jucate in fiecare zi, cu siguranta nu va fi tolerata de mare dintre noi, pentru ca e pur si simplu o prostie. Vacanta s-a dus, mare din jucatori au inceput scoala, unii au de sustinut un examen la finalul anului viitor pentru ca trebuie sa se pregateasca, altii trebuie sa-si asigure un parcurs bun la scoala, adica trebuie sa invete si ca sa inveti trebuie sa acorzi timp. Pe langa scoala, trebuie sa mai iesi afara ca sa-ti oxigenezi creierul, sa te mai distrezi din cand in cand, si alte activitati care apar in fiecare zi si care nu stii cat dureaza.

Alta categorie de jucatori, sunt cei care muncesc, si sunt multi. La munca te duci cel putin 8 ore pe zi, unde te incarci cu o gramada de nervi, stres, si de multe ori se intampla sa ramai peste program, pentru ca... Ai nevoie de bani ca sa traiesti. La finalul programului cauti sa te relaxezi, in diferite moduri, pe joc, afara, cu gagica, cu cainele, dormind etc.

E mult prea mult sa se impuna un anumit numar de ore pe luna. E de ajuns ca avem de indeplinit un raport in cadrul factiunii, ca venim la antrenamentele obligatorii... Atata timp cat ne facem timp sa indeplinim sarcinile acestea, ar trebui sa fie totul in regula. Asta, in cazul in care nu cumva va ganditi sa investiti in viitorul celor mai mici, pentru ca ei vin din urma, si cu activitatea si cu banii.

Prin regula celor doua ore, care nu a fost oficializata, ati demis doi membrii vechi din National Guard, cu un an si ceva in spate de activitate si care s-au chinuit sa ajunga acolo. Au pierdut o gramada de ore sa faca rapoarte mari ca sa impresioneze, s-au implicat in dezvoltarea factiunii, s-au ocupat de ceea ce au avut sa faca... Si ca sa veniti sa-i demiteti dintr-un foc, dupa atata timp, e umilinta si diferenta fata de ceilalti jucatori, pentru ca nu faceti lucrurile corect. Rey, care este admin level 5, e inactiv de mai bine de doua luni si jumatate, in conditiile in care noi avem voie maxim 14 zile... Nu ma intereseaza motivele pentru care e el atat de inactiv, pentru ca nici voua nu va pasa de noi. Suntem nemultumiti, pentru ca toti am platit niste bani, mai mult sau mai putin, de care unii se bucura si nu-i frumos.

Pentru voi e usor sa luati decizii ca astea, pentru ca din diferite surse se zice ca o parte dintre voi au salarii reale, practic munciti pentru comunitatea asta... Si aici e diferenta dintre, ca noi nu primim niciun ban.

Din anul 2006, de cand am deschis primul server, si pana astazi, imi dedic aproape tot timpul liber pentru a creea un ambient placut tuturor jucatorilor si imi dau toata silinta sa duc acesta comunitate cat mai departe. Vreau sa devenim cat mai cunoscuti in lume prin seriozitate si bun simt. Stiu ca unii spuneti ca ar trebui sa joc mai mult pe serverele de sa-mp sau pe cele de counter-strike, dar poate ma veti intelege si pe mine ca timpul nu imi mai permite acest lucru. Pentru mine B-Zone nu mai insemna joaca, ci munca. Lucrez pentru fiecare server pe care il vedeti voi online si pentru fiecare site B-Zone.

Vi se pare cunoscut?

Nu mai este un joc...este obligatie pur si simplu.

Eu mi-am pus demisia desi aveam rank 5. Ma las de sa-mp..decat sa fiu obligat sa stau 2 ore pe sa-mp zilnic mai bine dorm. Poate le faceam orele insa deja e o prostie..nu ma obliga nimeni sa stau intr-un joc,

@, Bine spus cu adminii , invafara de /accept event ( la eventuri de gen : ce level am , si cine e /id .. ) si /kick sau /warn nu stiu .... dar na au admin si daca le spui ceva ai ban ca esti un jucator si atat . Imi era mila de copii aia de 12 ani care fac dm pe auto LV-LS acum imi e mila de admini , nu au pic de respect . Iti zic inca o data Bobo pacat ca ai muncit 7-8 ani , acum ajung unii sa iti bata joc de munca ta ;)

Eu tot v-am spus si v-am repetat, B-Zone fara jucatori nu poate exista. E trist ca toata nebunia asta ce era inainte s-a transformat intr-o afacere. Atata timp cat sunt jucatori care hranesc mana lupului, acesta va creste in continuare. Nu va dati seama ce putere au jucatorii, nu va dati seama ca daca ne unim toti si nu intram o zi sau doua pe server in semn de protest ( si vom continua daca e nevoie ), ei vor face in asa fel incat sa fim cu totii multumiti. Dar unii nu stiu, nu gandesc, stau si inghit. Eu mi-am pierdut speranta de prin 2013... E adevarat, sunt unii din conducere care vor ca totul sa fie bine, dar mai sunt si acei oameni care te trag inapoi.

Sa nu fim ipocriti, sa ne punem si in situatia lor. Ganditi-va ca unii au facut un job din asta ( nu stiu daca si castiga ceva ). Sunt aici ( zilnic probabil), rezolva problemele si au grija ca totul sa mearga cum trebuie. Si cand mai vezi ca unii jucatori sunt asa de batuti in cap, altii isi bat joc, intr-un fel parca ai vrea sa te razbuni, parca ai vrea sa le dai cu ceva in cap numai sa te simti tu bine. Probabil de aia au si comportamentul ala rece fata de jucatori ( unii, nu toti ). Dar daca ajungi sa ii cunosti, sa le intelegi problemele, treaba se schimba.

In concluzie: A venit scoala, orele ar trebui micsorate considerabil, rapoartele la fel si mai multa libertate jucatorilor. Multe reguli nu mi se par OK.... A, si staff-ul de pe rpg-uri e prea protejat, adica ar trebui verificati si controlati ca orice alt jucator. Sa se supuna si ei anumitor reguli, pana la urma sunt si ei jucatori, nu?

Eu PERSONAL nu am ce face pe server. La job-uri te plictisesti, in paintball nu poti sta mai mult de 10 minute, o plimbare cu prietenii nu prea poate dura mai mult de 15 minute. War-uri nu mai am, deci ce as putea face?

Ramane sa ne lasam de scoala, de antrenamentele pentru diferite sporturi, de job-uri ( pentru cei care au ).

Prin urmare trebuie sa stam acasa, sa jucam SA:MP, sa ne atingem minimul de ore petrecute si sa asteptam salariul primit. Avand in vedere ca trebuie sa stam "X" ore ON neaparat, presupun ca avem nevoie de un SALARIU, il asteptam.

In ceea ce urmeaza sa scriu, s-ar putea sa-mi sara multi dintre voi in cap, dar e doar un exemplu ce trebuie tratat ca atare.

Cand s-a scos postul de radio "Taraf" de pe /carradio si s-a facut greva, ca deh, lumea vroia manele, administratia serverului a decis sa satisfaca dorinta majoritatii si sa introduca nu unul, nu doua, ci trei posturi de manele. Sunt curios care va fi reactia lor dupa regula asta.

Cu manele tii jucatorii pe server, sau oferindu-le distractie?! Asta e un joc, trebuie tratat ca atare. Muzica poate lumea asculta pe Youtube sau alte canale media.

PS. Macar de erau 69 de ore lunare, as' fi fost de acord.

E clar ce se va ajunge. 200 playeri (civili) care se vor lasa si ei. Regula asta n-are absolut niciun scop. Daca conducerea vrea multi playeri, de ce nu face reclama, update-uri multe si ceva ce sa atraga jucatorii, deja s-a plictisit lumea si de /getgift, mai vrem si altceva. Si acum s-a venit cu regula asta. Ori factiunile se duc pe rapa, ori ramane serveru fara jucatori.

Eu nu cred ca ei vor sa faca acest update din lipsa de jucatori, cred ca mai degraba cum a spus cineva vor adauga ore in /shop pentru a dona jucatorii pentru GOLD.

1.As dori sa stiu daca acest lucru s a implementat doar pe rpg 1.

2.Unii admini level 6, abia fac 3-4 ore jucate in aceasta luna si noua ni se cere sa facem 60?

3. Ce sa si faci in joc? Am intrat in seara aceasta pe joc, m am dus chiliad sa iau gift. M-am lasat AFK pana am luat kick si apoi am dat /q neavand ce sa fac..

Scuzati greselile gramaticale, scriu de pe telefon :)

E o mare prostie, nu putem fi obligați sa jucam, desigur, cei de Rank 5 care intra decât pentru log, și au 3-4 ore jucate pe luna ar trebui dați afară, dar nu cei ce au 40-50.

Părerea mea e ca aceasta regula ar trebui modoficata. Sa avem un minim de 30 de ore pe luna jucate. Sau cam asa.

Yenoh, la fel si celelalte tip-uri de muzica le poti asculta pe YT... Acum hai sa scoatem toate post-urile de radio...

Cat despre acest ore jucate lunar.. O super prostie si daca este si regula nescrisa, este o inca un motiv pentru care ar fii bine sa te lasi, doamne iarta-ma, de serverul asta..

Desigur, pe "bossi" nu ii intereseaza asta, nici nu le pasa ca tu ai facut topic etc. Reguli nescrise sunt multe, gen: ai helper si mai ai un alt cont secundar = remove.. / nu joci cat vor, te dau afara de unde li se contractia muschiul.. :|

Si explicatiile? Logice, bineinteles !

http://i.imgur.com/EwrTndH.png

"Citeste regulamentul serverului, acolo scrie asa ceva" - http://i.imgur.com/ZpxJ1Bt.png

"Nu este nevoie sa scrie in regulament aceasta regula, se intelege de la sine, doar un reminder" - http://i.imgur.com/KaaZV8K.png

Si vedeti, dupa ce va scoate din functie, o sa puna un admin sa dea imediat EDIT la topic sa scrie regula in acel regulament - http://i.imgur.com/IJiDo6M.png

Nu se mai merita sa va dati viata pentru b-zone, sa mai intrati in factiuni si toate cele, mai bine joc dota 1 si dota 2 ( care joaca sa-mi dea PM si jucam :D ) in continuare si stiu ca nu-mi irosesc timpul aiurea, decat sa joc ca un no-lifer aici.

Multe reguli se fac peste noapte si sunt neanuntate..

Eu fac bani de pe urma b-zone-ului, mai mult ca si Kelton, fac videoclip-uri si pun pe YT. Recomand :D Creedo deja face asta :)

( cu 5 milioane / luna ... atat ia mamaia pensia pe 24 de ani munciti si scoasa pe caz de boala, bobo plateste putin administratorii, mna ).

Va veti imbogatii dupa urma pinguiniilor de 7-15 ani care fura de la ma-sa si tasu' si baga intr-un amarat de shop, pe langa faptul ca sunt niste analfabeti.. Vedeti si voi ca sunt numai minutieni pe server? Ca astia dupa 16 ani deja isi iau zborul?

Eu nu mai pot nici 2 ore sa stau, apoi 8 ore cat a iesit la primul sondaj.. :O

Oamenii au si ei servici, treaba, scoala, antrenamente, diferite activitati.

Ce sa va zic, voua "administratia B-Zone", cand faceti ceva, ganditi-va intai daca playeriilor le convine, voi puneti banul pe primul loc si asta va trage in jos.

Copyright © 2014-2015 by MaDoXx BZone

Părerea mea e ca aceasta regula ar trebui modoficata. Sa avem un minim de 30 de ore pe luna jucate. Sau cam asa.
cu 30 de ore sunt de acord, dar faza cu raportul marit chiar odata cu inceperea scolii? Asta e o bataie de joc! Ma face sa joc din obligatie si sa dau mereu pm la maya cu coada-ntre picioare ca n-am raport ..........

cu 30 de ore sunt de acord, dar faza cu raportul marit chiar odata cu inceperea scolii? Asta e o bataie de joc! Ma face sa joc din obligatie si sa dau mereu pm la maya cu coada-ntre picioare ca n-am raport ..........

Faza cu raportul mărit tine de facțiune, la TTC de exemplu e același raport

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.