Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Regulă nouă: Activitate minimă de două ore pe zi pentru fiecare zi din lună

Peiu S4F

Recommended Posts

@, Aşa, scuze, civili.

PS: Peste 2 luni fac 5 ani pe B-Zone, iar eu NICIODATĂ (din câte ştiu) nu a existat admin cu inactivitate mai mare de maxim 2 săptămâni (hai na, să zicem 1 lună). Curând o să existe doar 3 ganguri, 1 dep, 3 paşnice.

1 gang / oraş

LSPD (că sunt şefii)

School Instructors

Taxi

Paramedic

Totul a inceput sa nu mai fie un joc, ci o responsabilitate, inainte aveam o tampa eram mare smecher, luam teapa de 1k la o tampa, era ceva, acum tot nabul de level 5 are Infernus, Bullet, etc, mai ales acum sa te oblige sa stai 2 ore pe zi mi se pare o prostie, aveam scoala, job, etc, voi castigati bani din B-Zone, dar noi nu.

Urat, daca ramane regula asta, B-Zone pierde jucatori, multi, foarte multi. O sa ne trezim toti civili, eu unul joc de placere, si nu pot mereu sa intru pe server, pentru ca na, am scoala, cum au si multi altii. Bataie de joc, nedreptate la cei 2 din NG, regula asta a fost pusa in aplicare ca ei sa fie dati afara? Vorba playerilor, au muncit destul ca sa ajunga acolo, se duce de rapa B-Zone daca va continua asa.

Boss, mi se pare absurd... Să joci să nu te dea afară? Păi cine-s mă mama si tata? Am fost banat de @Kelton, deoarece i-am făcut post lui vinnie că l-a dat afară pe aure lider la ttc; după reportul meu şi al lui @sEnNzZZaTyEE l-a băgat la loc. Nouă ne-a pătat cămaşa cu un ban, iar aure a luat lider la loc? NU MAI ARE OMU VOIE SĂ ÎŞI EXPRIME OPINIA??? PĂI CE BULLETUL MEU FACEM? DACĂ IAR DAU CU GURA IAU BAN, DAR ŞTIȚI CEVA?? NU-MI PASĂ, EL BANEAZĂ PÂNĂ O SĂ SE LASE CUM A FĂCUT REY... SALUT KELTON, VREI SĂ-MI DAI BAN CĂ-MI EXPRIM OPINIA ?? NU-MI PASĂ. EU FAC CE VREAU. NO RULES AND KEEP CALM IN ROMANIA @rTn Dyablox VIP asta e frate, am dat stergere că n-am chef de fw... fac r3 şi mă las de samp, în vacanță mă voi băga într-un gang, da frate am 15 ani, am donat 50 lei (NU LA BOBO !!) Acum regret... Sunt la liceu, 2 la română în test., la Mara de ioan slavici. Cei care vor să mă menționeze, să nu o facă, eu iau ban... Salut b-zone sau să spun (beeeep) Nu fac reclamă =))

Degeaba va dati cu parerile, ca nu le asculta nimeni. Cum a zis si Madox mai sus, ei fac totul cu le convine lor, cateodata chiar incalcand singuri regulamentul. Avem admini inactivi, iar ei vor sa mareasca activitatea jucatorilor. Ce logica sa ai? Jelton, ce-i cu tine?

@, eu am 2 conturi de forum banate permanent, si pe asta 17 warnuri pentru ca mi-am exprimat opinia ;)

Ba Peiule imi pare rau pt Zoline si Marius.. Dar e aiurea rau daca B-zone continua asa nu-i mai dau mult sa ajunga un server de kids fara buletin stii cum zic? :)) Dar sunt convins ca acest topic va fii ignorat in totalitate si daca scoate regula pe zoli si marius ii mai vedem inapoi? Tu ce crezi? #R.I.P B-zone (revino-ti)!!!!!

Fratilor, degeaba vorbiti, acum serios ma. Credeti ca daca s-a facut acest topic nu o sa se continue cu reguli stupide si nescrise, sa fim seriosi, Un admin care are boala pe tine, iti gaseste imediat o scuza si esti dus. O sa se continue cu aceste reguli mult si bine, acum hai sa fim logici, pe rpg3 daca se introduc astfel de reguli, mai raman 50 de jucatorii, iar pe rpg1 200. Daca voua va place sa aveti 200 de jucatori e bine si cum spunea si @@South Max, o sa mai ramana extrem de putine factiunii cu cativa membrii in ele, ca in restul o sa fie doar liderii si sub-lideri daca o sa mai fie.

Daca vreti sa reluati un ambient placut tuturor eu zic sa stergeti prostia cu orele jucate in luna asta si sa facem la fel ca inainte. Nu cred ca b-zone a ajuns un loc de munca sa fii obligat sa stai nush cate ore ca esti dat afara din factiune, daca eram platiti cu bani reali stateam, faceam reclama ca era un job, astfel de ce ne puneti aceste reguli stupide, veniti cu un motiv, eu cred ca vreti sa pierdeti jucatorii. Din cate stiu nu exista server atat de strict ca acesta. Dupa mine multe reguli ar trebuii schimbate, 1 ex aceea ca daca injuri un admin pe skype/facebook etc esti banat, inteleg ca in joc nu ai voi, dar in afara nu are nici o treaba, pe serverul vostru rival(nu fac reclama) nu exista astfel de reguli stupide.Speram sa se remedieze aceasta problema cat mai curand.

Nu numai ca isi bat joc de noi prin a ne obliga a juca 2 ore , dar cel putin in departamente ( eu sunt in unu de vreo 5 sau chiar 6 luni de zile ) nu exista salariu , singurul profit pe care il poti face e de cand ne-au lasat cu alte joburi LEGALE evident . V-am spus si va repet , cui naiba ii place sa alerge dupa un no drept 30 de minute pentru 20 dolari cand faci o tura de truck in 10 minute si faci 1.5k .. E fix vina voastra , prin regulamentul vostru si sistemul vostru foarte prost gandit ca va pleaca jucatorii . V-a fost usor pe timpul verii sa spuneti "nu va convine , dati-va demisia" acum ca abia sunt 600 jucatori online la ora de varf , daca si de aia va bateti joc o sa ramaneti cu 300 si aia afk. Ati marit sumele la joburile ilegale si legale, ai scazut durata intre curse si a rezultat un dezastru total , numai DMisti si injuraturi , eu unu pur si simplu nu imi arde de a face atatea reports dar nu trece zii in care sa nu dau un arrest si sa fiu injurat / jignit / insultat de cel putin 2-3 ori pe zi.

Si nu in ultimul rand , daca cei din conducere nu respecta acest regulament , ce asteptari sa ai de la jucatori ? :)))

Ar aduce un - foarte mare sv-ului, adica factiunile ar fi goale, dezastru total. Unii oameni mai au si o viata reala, nu sunt deacord, adica este un joc, nu ca nu avem timp, dar totusi.. este un joc, si ne jucam din placere, nu ne-ar placea sa fie adaugata aceasta regula.

O sa incep cu un quote.

Kelton sau altcineva din staff sper sa citeasca postul meu si sa se faca ceva. Propun in schimbul acestei reguli o alternativa: raport de activitate crescut pentru fiecare rank in parte, parerea mea ca ar fii mult mai ok, personal nu prea imi convine regula asta, in special cand o sa fiu in sesiune clar nu voi reusii nici o ora pe zi (vorbesc pentru cei care stiu ce e aia sesiune).

Nu cred ca ai fost informat, dar la inceputul scolii rapoartele au fost marite mult, daca le-ar marii din nou ar ramane factiuniile cu 10 membri.

Sa continuam.

Nu inteleg cine a venit cu aceasta "idee minunata" pe care "toti o iubim". Sa inteleg ca eu trebuie sa vorbesc cu diriginta sa ma invoiasca tot anul ca sa pot sa joc pe b-zone ca asa il doare pe ala cu ideea?

Ba @Bobo, sa stii ca pe aceasta comunitate nu exista doar copii de 12 ani care isi baga alocatia in joc, sunt si persoane de 16 ani+, cu liceu/facultate/job care nu pot sa indeplineasca ceea ce tu le ceri, ce ar fi sa ne lasam toti de scoala/job si sa jucam pe b-zone? Aaa, stai, daca ne lasam nu mai are cine sa bage bani in joc, ai dreptate.

Spuneti ca vreti sa aduceti playerii inapoi, va garantez ca asa nu o sa faceti decat sa ii faceti sa gandeasca ca au facut alegerea corecta cand s-au lasat. Sa obligi pe cineva sa joace pe serverul tau pentru ca asa vrei tu este comunism. Nu mai zic nimic de faptul ca dreptul la libera exprimare este suprimat mereu, astfel incat daca cineva, un membru al staffului sau un simplu player vrea sa isi exprime opinia, iar @Kelton, tu sau @Vinnie nu sunteti de acord, acea opinie este stearsa, iar in cazul ca cel care si-a exprimat opinia face parte din staff, acel player isi pierde functia si cateodata este chiar si banat.

De sfaturile playerilor nu vreti sa ascultati. Da, intradevar, acele topicuri poll au fost un pas inainte, cereti opinia jucatorului, ceea ce e bine, dar unde in acele topicuri ati zis ceva de o asemenea regula?

Vreti sa imi spuneti ca daca un membru de-al meu isi pune o cerere de inactivitate pe 14 zile pentru ca are pc stricat, el trebuie in celelalte 16 zile sa stea non-stop pe server pentru a nu fi demis din factiune?

Mereu faceti lucruri gandite de voi, fara a ne implica pe noi, comunitatea, iar dupa sfarsiti prin a pierde o multime de jucatori sau in a da inapoi. De ce aceasta regula nu a fost pusa la vot intr-un topic poll?

Membrii comunitatii au dreptate, o sa se ajunga sa se cumpere ore jucate in shop pentru a nu iti fi frica ca vei fi dat afara din factiune.

Ati uitat definita cuvantului joc? Daca da, va reimprospatez memoria: Joc - activitate distractiva, distractie intr-un grup de persoane, activitate fizica sau mentala desfasurata din placere. Ati inteles acum? PLACERE, nu OBLIGATIE. Voi nu faceti altceva decat sa obligati playerii sa joace pe B-Zone daca vor cumva sa devina cineva pe aceasta comunitate.

Eu, ca lider, sunt total contra acestei reguli si sper ca cei din conducere (@Bobo, @Kelton, @Vinnie si ceilalti supraveghetori/scripteri) isi vor da seama de greseala comisa si si-o vor indrepta, iar daca acest lucru nu se va intampla, este foarte probabil ca aceasta comunitate sa nu mai apuce B-Day 8, adica sa dispara in mai putin de un an.

Ascultati propunerile playerilor, nu mereu sunt proaste si idioate, cateodata sunt unele foarte bune, care din nu stiu ce motive, sunt ba respinse, ba acceptate si uitate pe veci, pana cand se gandeste conducerea sa isi aduca aminte de ele.

Astept sa fiu sanctionat in game pentru ceea ce am spus mai sus. Sunt complet alaturi de membrii mei si de playerii de pe comunitate, si cred ca majoritatea staff-ului este de acord cu mine si face la fel. Repet, o regula total aiurea care nu are ce cauta pe comunitatea B-Zone.

Sper ca intrebarile puse de comunitate, si cele puse de mine, nu vor ramane fara raspuns.

O sa incep cu un quote. FreeLandeR, on 26 Sept 2015 - 8:48 PM, said: Kelton sau altcineva din staff sper sa citeasca postul meu si sa se faca ceva. Propun in schimbul acestei reguli o alternativa: raport de activitate crescut pentru fiecare rank in parte, parerea mea ca ar fii mult mai ok, personal nu prea imi convine regula asta, in special cand o sa fiu in sesiune clar nu voi reusii nici o ora pe zi (vorbesc pentru cei care stiu ce e aia sesiune). Nu cred ca ai fost informat, dar la inceputul scolii rapoartele au fost marite mult, daca le-ar marii din nou ar ramane factiuniile cu 10 membri. Sa continuam. Nu inteleg cine a venit cu aceasta "idee minunata" pe care "toti o iubim". Sa inteleg ca eu trebuie sa vorbesc cu diriginta sa ma invoiasca tot anul ca sa pot sa joc pe b-zone ca asa il doare pe ala cu ideea? Ba Bobo, sa stii ca pe aceasta comunitate nu exista doar copii de 12 ani care isi baga alocatia in joc, sunt si persoane de 16 ani+, cu liceu/facultate/job care nu pot sa indeplineasca ceea ce tu le ceri, ce ar fi sa ne lasam toti de scoala/job si sa jucam pe b-zone? Aaa, stai, daca ne lasam nu mai are cine sa bage bani in joc, ai dreptate. Spuneti ca vreti sa aduceti playerii inapoi, va garantez ca asa nu o sa faceti decat sa ii faceti sa gandeasca ca au facut alegerea corecta cand s-au lasat. Sa obligi pe cineva sa joace pe serverul tau pentru ca asa vrei tu este comunism. Nu mai zic nimic de faptul ca dreptul la libera exprimare este suprimat mereu, astfel incat daca cineva, un membru al staffului sau un simplu player vrea sa isi exprime opinia, iar Kelton, tu sau Vinnie nu sunteti de acord, acea opinie este stearsa, iar in cazul ca cel care si-a exprimat opinia face parte din staff, acel player isi pierde functia si cateodata este chiar si banat. De sfaturile playerilor nu vreti sa ascultati. Da, intradevar, acele topicuri poll au fost un pas inainte, cereti opinia jucatorului, ceea ce e bine, dar unde in acele topicuri ati zis ceva de o asemenea regula? Vreti sa imi spuneti ca daca un membru de-al meu isi pune o cerere de inactivitate pe 14 zile pentru ca are pc stricat, el trebuie in celelalte 16 zile sa stea non-stop pe server pentru a nu fi demis din factiune? Mereu faceti lucruri gandite de voi, fara a ne implica pe noi, comunitatea, iar dupa sfarsiti prin a pierde o multime de jucatori sau in a da inapoi. De ce aceasta regula nu a fost pusa la vot intr-un topic poll? Membrii comunitatii au dreptate, o sa se ajunga sa se cumpere ore jucate in shop pentru a nu iti fi frica ca vei fi dat afara din factiune. Ati uitat definita cuvantului joc? Daca da, va reimprospatez memoria: Joc - activitate distractiva, distractie intr-un grup de persoane, activitate fizica sau mentala desfasurata din placere. Ati inteles acum? PLACERE, nu OBLIGATIE. Voi nu faceti altceva decat sa obligati playerii sa joace pe B-Zone daca vor cumva sa devina cineva pe aceasta comunitate. Eu, ca lider, sunt total contra acestei reguli si sper ca cei din conducere (Bobo, Kelton, Vinnie si ceilalti supraveghetori/scripteri) isi vor da seama de greseala comisa si si-o vor indrepta, iar daca acest lucru nu se va intampla, este foarte probabil ca aceasta comunitate sa nu mai apuce B-Day 8, adica sa dispara in mai putin de un an. Ascultati propunerile playerilor, nu mereu sunt proaste si idioate, cateodata sunt unele foarte bune, care din nu stiu ce motive, sunt ba respinse, ba acceptate si uitate pe veci, pana cand se gandeste conducerea sa isi aduca aminte de ele. Astept sa fiu sanctionat in game pentru ceea ce am spus mai sus. Sunt complet alaturi de membrii mei si de playerii de pe comunitate, si cred ca majoritatea staff-ului este de acord cu mine si face la fel. Repet, o regula total aiurea care nu are ce cauta pe comunitatea B-Zone. Sper ca intrebarile puse de comunitate, si cele puse de mine, nu vor ramane fara raspuns.

Uite ba ca cineva spune lucrurilor pe fata cu riscul sa piarda liderul sau sa fie sanctionat, etc, cine stie. Dar asta e, e doar un joc la urma urmei, nu ar trebui sa fie o obligatie sa joci pe server, faza cu orele din /shop cu gold are sa fie implementata curand banuiesc, ca daca s-a inceput o treaba, trebuie sa se si termine!

Eu, sincer, eram mai fericit prin 2014, cand jucam doar de distractie si aveam tampa mea care acum are 10k km, faceam dm aiurea pe toti civilii, vorbeam ca la usa cortului ( asta nu e tocmai ceva bun ) si acum m-am plictisit ca sunt plin de masini si altele... plus ca a aparut o monotonie pana si la noi in factiune, factiunea noastra plina de nabi unde nu credeai ca ai sa te plictiesti, dar..

Plus ca atunci eram mega nab, nu stiam sa fac o aplicatie, doar ma jucam cu prietenii mei, am luat si o teapa, cu un glendale :)) Parca era totusi mai amuzant.. Chiar imi place sa ma mai plimb din cand in cand cu tampa aceea sau cu un glendale, abia am luat unul azi :)

Eu nu inteleg care e logica in a baga o astfel de regula. Daca s-au gandit ca asa vor aduce mai multi playeri, s-au gandit, probabil, doar la no-liferi sau la tineri care nu au scoala, facultate sau job, ceea ce este o discriminare fata de ceilalti playeri care nu isi permit sa isi bage totii banii sau viata intr-un joc. Sper sa se ia masuri la adresa acestei reguli.

Nush baietii unde ati vazut voi regula, si eu fusesem informat cu 20-30 ore, eu in locul lor nu puneam 60 ore adica, ce naiba nu suntem dependenti si nu te poate obliga nimeni sa te joci ceva.. Regulile astea ar trebuii discutate cu noi, membrii serverului, deoarece noi ii aducem bani in buzunari la bobo (Defapt cei care doneaza.. si sincer dupa mine sun fraieri.. eu nu o sa donez niciodata aici, stiu ca si asa nu scot nimic). Insa ei.. fac tot felul de lucruri pe ascuns ca noi sa ne luam teapa.. nu ati vazut ca au bagat Bani in game cu gold, iei 4 kk cu 100 e, sau poti lua maverik cu 50 e si sa-l dai cu 60 la suta din pretul de ds adica 4.8 kk si daca iei 2 de 100 e iei aproape 10 kk..

Din punctul meu de vedere, ar trebuii sa fie demisi doar membrii cu sub 30 ore .. pe luna, oricine poate sta macar 1 ora pe zi, sa nu exageram.. chiar daca isi face raportul, dar 60 ore este deja absurd.. poate imi pun inactivitate 14 zile, vin joc 2 ore pe zi sau 3 si tot nu scot orele si sunt demisi, nu e ceva normal.

@GF RelaXx stai sa vezi ca cei de la RockStar games o sa bage gta V cu mai multi playeri pe un server nu doar 20-30 maxim, stiu din propria experienta am avut GTA V si pe Xbox 360 si pe XboX ONE, acolo faci dm unu' pe altu, razi :)) te mai injuri dar toti stiu de gluma, aici ii zic la unu "ba mure" si pac post, iau si uninvite si ban.. iti faci prieteni din alte tari, mergi la ei in apartament... te imbraci si arati cum vrei.. NU o sa mai dureze mult pana o sa faca asta astia si papa sa-mp.

:)) A înnebunit lumea :)) Meh, eu m-am lăsat pentru moment dar aveam de gând ca peste 2 săptămâni sau mai mult să aplic intr-o pașnică să văd dacă am timp și chef dar cu regulă asta nu mai are rost. Până la urmă e un joc, nu viață reală. Eu înțeleg ca vreți RP dar asta deja e bătaie de joc. Nu sunt la muncă să fiu obligat să stau "n" ore. Rușine B-Zone.

O sa incep cu un quote.

Nu cred ca ai fost informat, dar la inceputul scolii rapoartele au fost marite mult, daca le-ar marii din nou ar ramane factiuniile cu 10 membri.

Sa continuam.

Nu inteleg cine a venit cu aceasta "idee minunata" pe care "toti o iubim". Sa inteleg ca eu trebuie sa vorbesc cu diriginta sa ma invoiasca tot anul ca sa pot sa joc pe b-zone ca asa il doare pe ala cu ideea?

Ba @Bobo, sa stii ca pe aceasta comunitate nu exista doar copii de 12 ani care isi baga alocatia in joc, sunt si persoane de 16 ani+, cu liceu/facultate/job care nu pot sa indeplineasca ceea ce tu le ceri, ce ar fi sa ne lasam toti de scoala/job si sa jucam pe b-zone? Aaa, stai, daca ne lasam nu mai are cine sa bage bani in joc, ai dreptate.

Spuneti ca vreti sa aduceti playerii inapoi, va garantez ca asa nu o sa faceti decat sa ii faceti sa gandeasca ca au facut alegerea corecta cand s-au lasat. Sa obligi pe cineva sa joace pe serverul tau pentru ca asa vrei tu este comunism. Nu mai zic nimic de faptul ca dreptul la libera exprimare este suprimat mereu, astfel incat daca cineva, un membru al staffului sau un simplu player vrea sa isi exprime opinia, iar @Kelton, tu sau @Vinnie nu sunteti de acord, acea opinie este stearsa, iar in cazul ca cel care si-a exprimat opinia face parte din staff, acel player isi pierde functia si cateodata este chiar si banat.

De sfaturile playerilor nu vreti sa ascultati. Da, intradevar, acele topicuri poll au fost un pas inainte, cereti opinia jucatorului, ceea ce e bine, dar unde in acele topicuri ati zis ceva de o asemenea regula?

Vreti sa imi spuneti ca daca un membru de-al meu isi pune o cerere de inactivitate pe 14 zile pentru ca are pc stricat, el trebuie in celelalte 16 zile sa stea non-stop pe server pentru a nu fi demis din factiune?

Mereu faceti lucruri gandite de voi, fara a ne implica pe noi, comunitatea, iar dupa sfarsiti prin a pierde o multime de jucatori sau in a da inapoi. De ce aceasta regula nu a fost pusa la vot intr-un topic poll?

Membrii comunitatii au dreptate, o sa se ajunga sa se cumpere ore jucate in shop pentru a nu iti fi frica ca vei fi dat afara din factiune.

Ati uitat definita cuvantului joc? Daca da, va reimprospatez memoria: Joc - activitate distractiva, distractie intr-un grup de persoane, activitate fizica sau mentala desfasurata din placere. Ati inteles acum? PLACERE, nu OBLIGATIE. Voi nu faceti altceva decat sa obligati playerii sa joace pe B-Zone daca vor cumva sa devina cineva pe aceasta comunitate.

Eu, ca lider, sunt total contra acestei reguli si sper ca cei din conducere (@Bobo, @Kelton, @Vinnie si ceilalti supraveghetori/scripteri) isi vor da seama de greseala comisa si si-o vor indrepta, iar daca acest lucru nu se va intampla, este foarte probabil ca aceasta comunitate sa nu mai apuce B-Day 8, adica sa dispara in mai putin de un an.

Ascultati propunerile playerilor, nu mereu sunt proaste si idioate, cateodata sunt unele foarte bune, care din nu stiu ce motive, sunt ba respinse, ba acceptate si uitate pe veci, pana cand se gandeste conducerea sa isi aduca aminte de ele.

Astept sa fiu sanctionat in game pentru ceea ce am spus mai sus. Sunt complet alaturi de membrii mei si de playerii de pe comunitate, si cred ca majoritatea staff-ului este de acord cu mine si face la fel. Repet, o regula total aiurea care nu are ce cauta pe comunitatea B-Zone.

Sper ca intrebarile puse de comunitate, si cele puse de mine, nu vor ramane fara raspuns.

Sunt total de acord cu ține. Acest joc, dintr-un smplu joc a ajuns o obligație. De ce nu puneți o limita de 10 ore jucate pe zi? Ca să fie totul bine..

@, Cea mai buna idee, de ce nu se adauga un sistem pentru jocuri de noroc? De ce DE CE? DE CE SUNTETI ATAT DE CRUZI?

In curand o sa ne faca carte de munca la B-zone:))))))))))), baa nebunuilor care sunteti naravasi, pai in Romania ca sa STITI SI VOI, pe cartea de munca majoritatea oamenilor sunt trecuti la 2 ORE PE ZI DE MUNCA, BA HALADITILOR MICUTI, CE E AICI? SUNTEM SALARIATI CUMVA CA SA JUCAM 2 ORE PE ZI?

FAaceti updateuri frumoase, sa ne atraga, un barbut, un whore etc..., manele in hq, manele in casa etc...

Daca vreti sa joc 2 ore pe zi adica 30 pe luna va rog frumos sa imi faceti si carte de munca cu salariul minim pe economie!!!

Se mai poate spune ceva? Kelton, Bobo si restul, ati face bine sa cititi pe aici daca vreti jucatori, totusi, daca azi imi moare purcelul, maine gaina si nu intru doua zile ca am probleme, trebuie sa stau a 3-a 6 ore sa recuperez si tot asa mai departe? Sa fim seriosi, acesta este un JOC, nu este o obligatie, in timpul nostru ne facem treaba, ne facem rapoartele, ce e gresit? Vreti sa repopulati serverele? Aduceti ceva nou, ceva sa intereseze pe toata lumea, nu chestii banale. Daca vreti sa stati minim doua ore pe zi e strict problema voastra, nu ne implicati si pe noi restul, cu totii avem o viata!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.