Jump to content

Interviu #41 - Vincenzo - Ex RPG Admin

sRn
 Share

Recommended Posts

B-Zone vă pune la dispoziție încă un interviu, invitatul de această dată fiind Vincenzo, fost Admin pe serverele de SA:MP ale comunității. Vă dorim vizionare plăcută!

Salutări, Vincenzo! Jucătorii noștri ar vrea să știe cum te numești, câți ani ai și care este locul tău de proveniență.
Salutare Sorin. In primul rand doresc sa iti multumesc frumos pentru aceasta invitatie si ma bucur nespus ca pot participa la acest interviu. Numele meu este Dani si am varsta de 24 ani. Locuiesc in Negresti-Oas, jud. Satu-Mare.

Studiezi? Dacă da, ne poți da câteva detalii?
Bineinteles. Sunt student la medicina. De curand am ales sa ma axez pe ramura de chirurgie deoarece consider ca aceasta mi se potriveste cel mai mult si este cea mai fascinanta.

Unde studiezi medicina și în al câtelea an ești?
Studiez in Franta, Paris, la Universitatea Rene Descartes si de curand am inceut anul 3.

E greu să studiezi medicina într-o țară străina?
Greu.. oriunde e greu, mai ales la inceput. Pot sa spun ca a fost destul de greu la inceput. In primul rand cel mai greu a fost cu acomodarea si lasarea familiei/prietenilor in urma. Mereu este destul se greu sa lasam persoanele dragi in urma. Pe langa acest lucru, un amanunt foarte important a fost si intrarea propriu-zisa in cadrul cursurilor. Necunoscand pe nimeni, eram singur, dar cu timpul am inceput sa ma acomodez, sa imi fac prieteni si toate au venit de la sine.

Care este activitatea ta de zi cu zi?
Activitatea mea este una foarte ridicata. Cursuri si munca, lucrez pe ambulanta, iar cand ajung acasa joc SA:MP in cea mai mare parte a timpului.

Care sunt planurile tale pentru viitorul apropiat?
Doresc sa termin facultatea cu bine in primul rand. Iar dupa aceea vreau sa ajung un chirurg bun, sa ajut lumea pentru ca asta este cea mai mare satisfactie a unui om.

Când și cum ai ajuns pe această comunitate?
Pe aceasta comunitate am ajuns la sfarsitul anului 2008, inceputul lui 2009. La vremea respectiva nu prea aveai alte alternative, serverele de SA:MP erau o raritate. Am ajuns aici cu niste prieteni (TwiX, Shurubel, lexutzu, Kip, Stal1n, Alinutza, Spawn).

Câți jucători erau atunci când te-ai apucat?
Nu pot sa dau un numar exact, dar cu siguranta nu erau mai multi de 15 jucatori la vremea respectiva.

Ce comparație ne poți face între GameMode-ul de atunci și cel actual?

Sincer, nu se pot face multe comparati intre cele doua GM-uri deoarece pe vremea respectiva toata lumea juca de placere. Nu prea aveam nevoie de multe lucruri, era ceva nou si nu stiam noi prea multe. Nu stiam ca se pot implementa lucruri. Eram fascinati toti deoarece jucam Single Player si dintr-o data puteam juca impreuna.
GM-ul din ziua de azi este foarte complex si bine pus la punct din toate punctele de vedere. Te poti distra in multe locuri si poti munci pentru a obtine bani. Sunt multe lucruri care le poti face, extrem de multe. Este cel mai bun GM din Romania dupa parerea mea.

Prin ce împrejurări ai ajuns la funcția de Admin 4 și cât timp ai avut-o?
Jucand si respectand regulamentul de la vremea respectiva. Consider ca m-am implicat foarte mult si poate acesta a fost factorul principal. Functia de admin 4 am avut-o timp de 1 an si 3 zile.

Care a fost facțiunea în care te-ai simțit cel mai bine, respectiv în care te-ai consacrat?
Daca ar fi sa le iau dupa vechime as incepe cu La Cosa Nostra, News Reporter si nu in cele din urma, Hitman Agency, casa mea si unde am redescoperit placerea jocului.

Ce ne poți spune despre foștii administratori ai serverului RPG: Alexander, RazR și Gabb?
Ce pot spune, numele lor spune totul. Au fost si inca sunt 3 legende care au ajutat la cladirea comunitatii si consider ca merita tot respectul din partea nostra. Niste baieti cu calitati si bun simt, jos palaria in fata lor.

Care-ți este părerea despre conducerea actuală a comunității?
Din moment ce au ajuns la conducerea comunitatii inseamna ca sunt cei mai buni si potriviti pentru a face acest lucru. Deoarece e foarte greu sa ajungi sus, dar si mai greu sa te menti sus. Felicitarile mele.

Care este relația ta cu Bobo, respectiv Kelton?
Cu Bobo mereu am avut o relatie buna si in ziua de azi a ramas neschimbata. Este un baiat cu capul pe umeri si foarte calculat. Fara el poate multa lume nu s-ar fi cunoscut, nu se legau prieteni. Ii doresc pe aceasta cale multa putere de munca si tot asa inca 10 ani. Te pup, păstaie.
Kelton, am ajuns din intamplare sa-l cunosc, chiar nu ma asteptam sa discut cu el foarte mult deoarece era owner si eu un simplu jucator. Am aplicat pentru functia de Helper iar dupa o perioada am primit admin. Cand am ajuns la Admin level 3 am vorbit sa ne vedem fiind destul de aproape unul de celalalt. Am venit intr-o vacanta si am iesit la un pahar de vorba.
Cu timpul am devenit prieteni si chiar mi-am facut o impresie placuta despre el. E un om nebun, un baiat cu care poti rade si cu care poti glumi. Este de apreciat faptul ca in joc aplica regulile si nu face diferenta intre jucatori, desi multa lume il condamna. Lumea vorbeste mult, mult dar prost... Poate nu multa lume stie dar el este in spatele fiecarui update, el gandeste lucrurile. E un om fain.
Doresc sa-l salut pe acesta cale, respect păstaie.

Cât timp ai făcut parte din administrația serverul RPG3 și de ce ai renunțat?
Pe RPG3 am stat in echipa de Administratie timp de 4 luni si 3 zile. De ce am renuntat? Astfel de lucruri nu se pot spune, sunt unele lucruri care trebuiesc stiute doar de Staff si atat. Pot spune doar ca am ajuns la niste neantelegeri cu Kobo.

Cum au fost experiențele tale până acum ca Admin?
Experientele ca si admin sunt de neuitat. De ce spun asta? Pentru ca atunci cand primesti functia observi cu adevarat treaba unui admin. Observi fiecare lucru pe care il face un membru din Staff. Ca si jucator obisnuit nu realizezi munca unui admin. Si da, chiar e o munca.. pentru ca intervin si sarcinile. Ca si admin trebuie sa asiguri o buna desfasurare a jocului s.a.m.d.
Am avut si experiente placute si mai putin placute. Am sa va dezvalui o mica perceptie din perioada cand eram admin, anul 2008. Poate nu multa lume stie, dar in perioada respectiva serverul era hostat de catre Stal1n pe propriul PC. Eram in National Guard, o zi obisnuita intr-un Departament. Eram foarte putini jucatori, drept urmare putina lume cu wanted pana cand Stal1n si-a facut aparitia. A inceput sa faca wanted peste wanted ajungang la wanted 6. Am luat Hunter si am inceput vanatoarea si dintr-o data primesc PM in joc de la Stal1n care suna cam asa: "Daca ma omori opresc hostul la server". Eu stiam ca e putin dus cu pluta, dar nici chiar asa. Am continuat sa-l urmaresc pana cand am reusit sa-l omor, iar in secunda doi a oprit hostul la server. Pe vremea respectiva nu mi se parea ceva amuzant, dar in ziua de azi chiar mi se pare o faza amuzanta si de fiecare data cand imi aduc aminte rad fara oprire. Prin asta se observa cat de mult a evoluat B-zone. As putea sta sa povestesc multe, dar nu are rost. Cel mai placut sentiment in acest joc este atunci cand primesti admin pentru ca asta e cea mai mare placere a unui admin, sa ajute lumea. Cel putin pentru mine asta era cel mai important si ma facea sa zambesc pentru ca am stiut ca am ajutat, am fost de folos si ca am facut ceva bun pentru server.

Mai aspiri către vreo funcție în acest moment?
Momentan nu stiu ce sa spun, nu spun nici da, dar nici nu. Ramane de vazut acest lucru.

Cum ți se par ultimele updateuri aduse serverelor?
Fiecare update este bine venit. Toate aduc ceva nou. Aceste updateuri sunt facute pentru noi, pentru a crea un ambient placut. Ultimele updateuri au fost foarte complexe si bine gandite. Nu pot decat sa-i felicit pe KillerFish si Mastertrap21. La cat mai multe updateuri baieti.

Consideri că se va deschide și un al partrulea server de SA:MP în viitor?

Cu siguranta, este doar o chestiune de timp. Numarul de jucatori este in crestere si acest lucru va aduce la deschiderea serverlui RPG4.

Care sunt jucătorii care te-au sprijinit cel mai mult până acum?
Grea intrebare, sunt multe persoane care m-au sprijinit in tot acest timp. Am sa enumar cateva, cele mai importante si sper sa nu uit pe cineva: Kip, Spawn, UnknownX, Dre, Karan, Ciccio, sRn, RzR.Marius, Florin_HBK, just.Xes, Audi_RS8, Kelton, Royce, Rey. Am incercat sa fac acesta lista tinand cont de ani. Imi cer scuze daca am uitat pe cineva si doresc sa le multumesc inca o data pe aceasta cale.

Cum ți se par noile modificări aduse regulamentului, respectiv facerea publică a regulamentului liderilor?
Sincer sa fiu nu prea sunt la curent cu noile modificari aduse regulamentului deoarece am revenit in tara pentru rezolvarea unor probleme. Revenind la intrebare.. din moment ce au fost implementate acele modificari cu siguranta sunt cele mai bune. Sunt persoane capabile si cu experienta. Staff-ul stie ce este mai bine pentru noi.

Fiind un jucător cu o foarte mare experiență, ce sfat le oferi noilor jucători ai comunității?
Mereu mi-a placut sa dau sfaturi pentru ca si eu la randul meu am primit sfaturi. Poate unele erau bune, iar altele nu, dar din fiecare am avut ce invata. Mereu e bine sa ascultam. Ascultand invatam multe lucruri.
Doresc sa va spun urmatoarele lucruri:
- respectati regulamentul, el este facut pentru a fi respectat. El este facut pentru binele nostru, pentru a ne invata lucrurile elementare. Sa stim sa ne comportam omeneste, ca doar oameni suntem.
- respectati persoanele care trebuiesc respectate. Cand respecti, la randul tau vei fi respectat si apreciat.
- incercati sa fiti cat mai seriosi posibili si sa va implicati in factiunile din cate faceti parte. Desigur, doar daca doriti sa ajungeti cineva.. daca nu, asta e.
- daca doriti functii importante, munciti pentru ele, dovediti ca le meritati. Cum faceti acest lucru? Prin activitate/seriozitate/implicare si eu va promit ca rezultatele o sa apara. Am incercat sa fiu foarte scurt si la subiect.

Va doresc mult noroc si sanatate. Aveti grija de voi si lasati ura si plangerile inutile. Incercati sa fiti mai buni si ingaduitori. Toate cele bune.

Îți urez mult succes în continuare!

Așteptăm părerile voastre!

Ca întotdeauna, sRn ne oferă un interviu superb. Îmi place că încerci să diversifici întrebările.

Cât despre Vincenzo, e o adevărată legendă, sper ca într-o zi să am plăcerea să vorbesc cu el.

Un interviu foarte interesant, mi-a placut faza cu "daca ma omori opresc hostul la server" :)).

"As putea sta sa povestesc multe, dar nu are rost." Nu cred ca sunt singurul care ar fi vrut sa vada mai mult, as fii citit cu multa placere.

Te felicit pentru interviu sRn, este unul foarte bine structurat, dar si pe Vincenzo pentru raspunsuri, care sunt complexe, nu doua randuri.

file.jpg

Edited by AliNNN

Şi vă mai miraţi de ce pleacă playerii vechi (cu experienţă şi rankuri bune) de pe comunitate, sau se retrag. Citiţi cu atenţie interviul, merită!

PS: Ce-a făcut Rey pentru admin 5? A ştiu să profite de unii playeri ca să ajungă şi el acolo "sus". Când era lider la gangul Stracci Family, nu-i venea nici naibii, avea maxim 21 de oameni (printre care şi eu), iar apoi (după câţiva ani), văd că mă scoate cu 3/3 aiurea.

Rpg 4? Abia dacă mai sunt 400 pe RPG 3.. :)) (aici mă refer la cei ce nu joacă şi pe RPG 1 / 2)

Edited by South Max

Chiar interesant acest interviu. Bine pus la punct și bine gândit (mă refer la intrebările puse).

Felicitări, sper să te-ntorci inapoi in STAFF, baftă.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.