drE jR Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 (edited) AVATARE BY dRE.jR DRE ART Majoritatea nu au BLUR #wotm: http://forum.b-zone.ro/topic/304836-gift-avatare/?p=4602671 Edited November 14, 2015 by drE jR 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukale Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Frumoase, de la mine ai +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamba Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Frumos, ai +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Stefan Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Super frumoase chiar imi place stilul tau , ai +1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Frumoase, de la mine ai +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolae Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Sunt reușite felicitări pentru munca depusă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 (edited) 1.9. !!!Este interzis sa postati topicuri in care apar avatare la care ati contribuit doar cu un text simplu (www.b-zone.ro, gen) si cateva efecte adaugate unui stock. Pentru astfel de '' creatii '' aveti sectiunea Creations. Dacă zici că nu au Blur, înseamnă că n-ai adus nimic special la ele în afară de câteva efecte din Filter, le poți posta și în portofoliu. Un sfat, se vede aici experiența, acel copyright ''DA'', este prea mare în toate poze și strică frumusețea pozei plus că în unele poze nu este poziționat cum trebuie și în cea cu mașina nu e culoarea potrivită. T/C edit - lipsă de originalitate, părerea mea, de asemenea, sper să nu te superi, am avut o contribuție destul de mare la Userbarul pe care l-ai avut, ți-am dat sfaturile din suflet. Edited November 14, 2015 by Advisor SFPhaX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts