Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Just now, South Clanin3 said:

Eu sper să nu pice Eminescu, Nichita Stănescu sau Blaga.

Mie mai bine imi cadea Bacovia decat (am uitat si cum il cheama ca e un neauzit).

Just now, rTn Dyablox VIP said:

Mie mai bine imi cadea Bacovia decat (am uitat si cum il cheama ca e un neauzit).

A, da, și Bacovia sper să nu pice. Mai bine să pice Rebreanu căci voi comenda Ion.

23 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Inainte de bacul la romana, m-am uitat pana la 3-4 de noapte la filme dupa carti pe YT, dar nu-ti recomand sa faci ca mine :)) 

?????

19 minutes ago, South Clanin3 said:

A, da, și Bacovia sper să nu pice. Mai bine să pice Rebreanu căci voi comenda Ion.

Dacă stii sa imi povestesti tot "Ion", o sa iti fac galerie cu "HAIDE, POTI LUA BAC-ul, NU PICA BACOVIA", fix pe ala il am de citit.. plus inca 10 pe vacanta asta

7 hours ago, V i d i r i c said:

Brb ma duc sa-mi tai venele. Mi-o dat troll @A n d r a cu darkone si ma duc acm sa fac asta ca sunt trist.

CE FACI MĂ NU TAI NIMIC CÂT TIMP ÎNCĂ SUNT NEVASTA TA .......

VEZI CA MĂ SPERIII

3 minutes ago, A n d r a said:

?????

Dacă stii sa imi povestesti tot "Ion", o sa iti fac galerie cu "HAIDE, POTI LUA BAC-ul, NU PICA BACOVIA", fix pe ala il am de citit.. plus inca 10 pe vacanta asta

Nu stiu povesti chiar tot, dar de la un punct până într-altul pot. Oricum e vorba despre Ion care, vorba unui manelist: sa iubesti două femei, să nu știi pe care-o vrei, o iubește pe Florica, dar din cauza lăcomiei renunță la iubire și încearcă să o cucerească pe Ana, o fată cu o imensă avere.

7 hours ago, V i d i r i c said:

Related image

O durut putin dar acuma pierd sange il bag intro punga am pus o eticheta sa stie ce tip e. Pacat ca nu-mi mai simnt mana stanga.

CE AI FĂCUT MAAAAA? 

4 hours ago, V i d i r i c said:

Acm sunt la spital (in pat si stau pe insta) si ma gandesc de ce ma trollati si ma gandesc la toate pacatele mele si despre toata viata mea.

MAAAAAAAAAAAAA CE DRAQ PATISI? AI NEVOIE DE MÂNCARE CEVA??????

6 minutes ago, South Clanin3 said:

Nu stiu povesti chiar tot, dar de la un punct până într-altul pot. Oricum e vorba despre Ion care, vorba unui manelist: sa iubesti două femei, să nu știi pe care-o vrei, o iubește pe Florica, dar din cauza lăcomiei renunță la iubire și încearcă să o cucerească pe Ana, o fată cu o imensă avere.

Hmm.. tot trebuie sa il citesc :(

@Steluta is la spital wai.

Macar m-am gandit sa pun sangele intr-o punga sa nu fie irosit.

Si nu imi taiasesi vena intentionat si o fost un acident nefericit.

Taiam niste ceapa sa-mi pun in ciorba si m-am uitat putin la TV ca era le show de mi preferato si poc. Sange peste tot si o gaura in mana. Bine ca mama este asistenta. Mi-o pus un bandaj s-a nu sangerez si dupaia ea m-o dus la spital.

14 hours ago, ALESUUU said:

Ce ai pățit bă?

Ce s-o auzit.

Macar am telefonu la mine sa pot vorbii pe aci.

Si vedeti ca am lasat contu' lu' varu' meo sa-mi faca ore/ sa-mi aplice intr-o factiune.

Edited by V i d i r i c

18 minutes ago, V i d i r i c said:

@Steluta is la spital wai.

Macar m-am gandit sa pun sangele intr-o punga sa nu fie irosit.

Si nu imi taiasesi vena intentionat si o fost un acident nefericit.

Taiam niste ceapa sa-mi pun in ciorba si m-am uitat putin la TV ca era le show de mi preferato si poc. Sange peste tot si o gaura in mana. Bine ca mama este asistenta. Mi-o pus un bandaj s-a nu sangerez si dupaia ea m-o dus la spital.

Ce s-o auzit.

Macar am telefonu la mine sa pot vorbii pe aci.

Si vedeti ca am lasat contu' lu' varu' meo sa-mi faca ore/ sa-mi aplice intr-o factiune.

Aa, nașpa bro

1 minute ago, V i d i r i c said:

Da ii naspa rauuuuu. Stau aci si ma uit pe peretti sau stau pe insta.

Stai calm, știu cum e :))