costi buci de cal Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Just now, Lil Wald said: Imi plake de mor e nr1, am avut 4 accidente cu ea din care 1 mai cu sange si nici atunci nu mi-a cazut lantu si bicla inca merge tu cat ai dat pe bicla tA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 20 minutes ago, Bilosul said: pai ai zis ca-mi bati rekordu pai ce facem aici????????? ne askundem dupa coada? ;)))))) frt doar ce am iesit de la puscarie pardon scoala practic de la 8 05 stau închis da ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 9 minutes ago, cedryk1337 said: frt doar ce am iesit de la puscarie pardon scoala practic de la 8 05 stau închis da ms Ce scoala vere ca e liber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 1 hour ago, Bilosul said: tu cat ai dat pe bicla tA? No conteza. Ba care stiti ba un playlist downloader sau care imi descarcati si mie un playlist de pe youtube sub forma de mp3? tot caut de juma de ora, dar nu gasesc nimic gratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 1 hour ago, Lil Wald said: Ce scoala vere ca e liber de unde liber frt ăștia nu au auzit de asa ceva. 6 zile din 7 de la 8 05 esti nebun mai bine merg la lucru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 4 minutes ago, cedryk1337 said: de unde liber frt ăștia nu au auzit de asa ceva. 6 zile din 7 de la 8 05 esti nebun mai bine merg la lucru nu e şcoala frt că.... mi-a dat sms pe fb diriga de la liceu şi a zis că s-au închis toate şcolile din românia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 24, 2019 Author Share Posted January 24, 2019 Seara echipă, ce faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Just now, rTn Dyablox VIP said: Seara echipă, ce faceți? bine vulpoi, tu cf? @cedryk1337 apropo, mai eşti în SS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 24, 2019 Author Share Posted January 24, 2019 Crezi că dacă ești leu mă intimidezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Just now, rTn Dyablox VIP said: Crezi că dacă ești leu mă intimidezi? :))))))))) nici nu mi-a trecut asta prin cap smr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 24, 2019 Author Share Posted January 24, 2019 Bă, ăștia din școli stau mâine acasă, bine că eu învăț la Centru de Excelență Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 1 minute ago, rTn Dyablox VIP said: Bă, ăștia din școli stau mâine acasă, bine că eu învăț la Centru de Excelență vai, te dai şi tu mare că eşti experimentat, wrong ce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 24, 2019 Author Share Posted January 24, 2019 Vreau acasă băăăăă, mă simt la polul nord de dimineață/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 (edited) 1 hour ago, NGB Power said: nu e şcoala frt că.... mi-a dat sms pe fb diriga de la liceu şi a zis că s-au închis toate şcolile din românia România, eu învăț in italia, si ăștia de la informatică nu prea știu de pauza... bat in tine cu materii din toate părțile, si ce ma enerveaza cel mai mult e ca îți baga pe gât chimie, pe care oricum nu o mai fac peste 1 an... 1 hour ago, NGB Power said: @cedryk1337 cu sawuu co-founder în team nu stă nimeni, a plecat Tase, după el am plecat încă vreo 6. să se joace shawy cu sclawu ca eu n am de gând sa merg prin mafiile lui evelyn sau ce prieteni mai are sawu sa joc cu toți taximetriștii. să zica ms ca nu-mi aduc băieții cu artileria grea sa le pun tot SS-ul în cap, cred că se sinucide sawu daca ii iau 2 turfuri pe samp adv dc, ai nevoie de ceva? Edited January 24, 2019 by cedryk1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D a n n Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Salut lume! Ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabiskh Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 4 hours ago, cedryk1337 said: România, eu învăț in italia, si ăștia de la informatică nu prea știu de pauza... bat in tine cu materii din toate părțile, si ce ma enerveaza cel mai mult e ca îți baga pe gât chimie, pe care oricum nu o mai fac peste 1 an... cu sawuu co-founder în team nu stă nimeni, a plecat Tase, după el am plecat încă vreo 6. să se joace shawy cu sclawu ca eu n am de gând sa merg prin mafiile lui evelyn sau ce prieteni mai are sawu sa joc cu toți taximetriștii. să zica ms ca nu-mi aduc băieții cu artileria grea sa le pun tot SS-ul în cap, cred că se sinucide sawu daca ii iau 2 turfuri pe samp adv dc, ai nevoie de ceva? e frumos in italia 13 clase no stai sa vezi in romania ce inseamna sa fii cel mai prost din cea mai buna clasa si sa fii ignorat de majoritatea profesorilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 25, 2019 Author Share Posted January 25, 2019 Totuși e mai bine decât cel mai deștept în cea mai proastă clasă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 5 hours ago, FabiShunk TSA said: e frumos in italia 13 clase no stai sa vezi in romania ce inseamna sa fii cel mai prost din cea mai buna clasa si sa fii ignorat de majoritatea profesorilor depinde ce scoala vrei sa faci Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 7 hours ago, FabiShunk TSA said: e frumos in italia 13 clase no stai sa vezi in romania ce inseamna sa fii cel mai prost din cea mai buna clasa si sa fii ignorat de majoritatea profesorilor asta esti tu? fara suparare =)) ba intr-un fel e bine ca stai pe langa lume mai desteapta decat tine pentru ca ai ce invata de la ei ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 On 1/22/2019 at 9:37 PM, rTn Dyablox VIP said: Salut frumoaso, ce faci? Seara la echipă. Uite bine, imi beau ceaiul si ascult ceva muzica Tu ce faci, Danu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROG ZEW Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 Cineva pe aici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 37 minutes ago, LocotenentFROG said: Cineva pe aici ? nu, postam din 2 in 2 ani ba care e faza cu gripa? am vazut ca multi au murit wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROG ZEW Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 clar...atunci o sa plec .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 8 minutes ago, Lewoo said: urat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts