AndreasClau Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 E foarte bine unde se afla 1)nu mai puteti fi prinsi de radar la tuning sf si sa fiti opriti din cursa,2)nu va mai bateti pentru care sa fie primul,nu se mai face haos,dm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiIonut Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 E bine unde este acum, pentru ca este in centrul mapei si este lag mai mare intr.un singur loc nu pe toata harta cate putin peste tot, inainte langa trucker scadeau foarte mult fps si era deranjant sa trec pe acolo. Acum nu ii mai vezi ca se imping in apa sau nu stiu unde, sunt mai multe locatii care au trasee diferite. La salarii nu comentez desi e putin nu e suficient. Ar fi mult mai rp sa fie intre 100-500$ peste tot, in viata reala muncesti la greu pentru bani (unii). Plus de asta ar fi mai placut jocul sa ai ce face, am mai vazut care ziceau ca stau o noapte si fac truck si pana dimineata au 200k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviuxl Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 E bine unde este acum, nu merita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavenoR Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Locatia job-ului e foarte buna, sper sa nu se mute inapoi in SF. Sincer, cand era jobu in SF mi-era sila sa merg pe acolo, ca sigur imi puscau truckerii masina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tribal Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Nu, este bine unde e pus, loc de parcare si toate alea ai acolo, nb Link to comment Share on other sites More sharing options...
zNoss ZEW Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 @, E mai bine ca s-a mutat, nu puteai trece prin SF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xTm 360 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Ce? Vrei să-l aduci înapoi? Știi doar cum era în acea zonă, nu? Dacă voiai să treci prin acea zonă trebuia sa ai repair hack.. Nu puteai, efectiv să treci pe acolo... Eu zic sa fie lăsat unde este acum. E mult mai ok. Mai spaţios și nepopulat Link to comment Share on other sites More sharing options...
South TiganulAuriu Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Nu mutati truck-ul in SF: -In SF e lag. -Te poate prinde radarul de la Car Rent SF si esti nevoit sa cobori si dai fail. -Unde este situat acum este cel mai bine deoarece este un loc spatios. -Banii la truck sunt ok, va sfatuiesc sa munciti pe Creek LV, daca nu va convine incercati alt job. Fii mulțumit ca o să luați doar amendă la radar, unde e truck-ul acum pot să iau lejer carnetul la toti soferii. ( merg pe contra- sens fără să își dea seama ). Cei din SFPD ( și eu ) cum ne mai facem raportul? Productivitatea vizirilor din SF s-au dus de râpă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyDroGen Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Nu sunt de acord, imi place unde este mutat jobul Trucker, este o curte mare si ai mult spatiu sa iesi si sa intri la job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expres din PLANTE Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Mutarea jobului nu are legătură cu faptul că au scăzut salariile. Jobul s-a mutat să aveţi mai mult loc, salariile s-au micşorat că făceaţi bani de infernus peste noapte. E, nici chiar o noapte, 3-4 nopti. E bine unde este pentru ca toti se duc pe rute in LV, unde e autostrada si nu incurca pe nimeni, chiar daca e convoi. Sa-l mute iar in SF pentru ce, sa nu poata sa treaca oamenii de voi sau sa mergeti linden side si sa va arunce de pe pod? Sunteti nabi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Calmati-va ma, cu mutarea voastra si cu parerile voastre negandite. Sa-l mute inapoi in SF sa ce? Sa te bati ca Hitler la iesirea din parcarea aia? 50 de oameni pe 4 M2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South IamGold Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Truckul merita adus inapoi, SF este gol acum, la truck castigi putin acuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB DenysGH Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 E ok acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
faNtaS2k16 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 De ce, ca sa luati voi permise, sa dati amenzi?Nu e destul loc in SF pentru Trucker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Straniu San Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Locatia jobului Trucker, este perfecta la momentul actual, vorba lui Wizzle, muriti daca munciti mai mult? daca va trebuie infernus/bani/casa aveti SHOP, donati bani si le achizitionati, nu doriti, gura mica si un joc placut, iar cei din departament sa puna osul la treaba, prea multa bataie de joc, la tot pasul radare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syncro Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Idem Wizzle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zooMbLeed Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Bagati mai multi bani la job Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW ArmandoZEW Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Eu propun sa se creasca salarile la truck nu sa se mute inapoi!...e foarte bine unde e track-ul actual!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Emerad Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Da vrem sa mutam inapoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunK Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Mai bine in SF sa fie populat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokemeister Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 sa se mareasca salariu, la truck !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John M Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 E bine acolo unde e acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNNy ToV Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Jobul Trucker, are o locație mai bună ca înainte, acum este mai mult spațiu, fața de fosta locație unde toți se împingeau ca să intre sau sa iasă din acea curte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xEpical Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Pro's: -mai mult spatiu -in mijlocul mapei(aproximativ) -posibilitati multiple de alegere curse in toate cele 3 orase. -posibilitatea de a te plimba cu masina prin SF fara a bubuii dupa 1 minut dupa ce ai iesit din PNS -etc Contra's: -orasul SF acum este mult mai gol fara Truckers -rapoartele se fac mai greu,daca faci parte dintr-un departament -etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Jobul Trucker e foarte bine amplasat, sunt contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.