Jump to content

Prezentare Conchis

Conchis
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Conchis

- Prenume: Tiberiu

- Varsta: 16 ani

- Locatia: Falticeni, judetul Suceava.

- Ocupatie: Deocamdata elev.

- Jocul(rile) preferat(e): CS:GO uneori, desi incerc sa nu ma implic prea tare si sa ma apuc de vreun joc.

- Hobby-urile tale: Pai dupa scoala merg la sala, dupa la un suc daca e si apoi acasa unde citesc, invat, ma uit la seriale/anime, etc.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Bun, deci ma numesc Tiberiu si am 16 ani, urmand ca toamna viitoare pe 28 septembrie sa fac 17. Locuiesc temporar in Falticeni, stau la gazda la sora mea, deoarece merg la Colegiul National "Nicu Gane" din acest oras. Sunt un baietel de treaba, glumet si imi place sa fac caterinca cu amicii mei si sa ma distrez cu ei. Spun baietel deoarece sunt aproape cel mai scund din clasa, am 1,72m. Imi place sa cred ca am prieteni foarte buni, desi stiu ca am 2-3 care chiar tin la mine. Sunt o fire mai timida, pun repede la suflet si nu iert prea repede, imi place sa glumesc cu toata lumea si uneori exagerez, cicalindu-i, drept urmare unii imi spun ca sunt increzut, dar majoritatea zic ca sunt foarte de gasca, de, nu ii pot multumi pe toti. In timpul liber merg la sala si ma uit la seriale sau anime-uri, chiar, va recomand One Punch Man, e genial, ador personajul principal, cu puterea si retardismul lui. Urasc oamenii prosti, deci nu ii sufar, dar imi plac cei retardati, in sensul bun, bineinteles, adica acei oameni nebunatici care stiu sa se distreze. Ce sa mai zic, bine v-am gasit.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Am aflat de prin 2011, dar nu m-am implicat pana acum, acum fac asta din monotonia zilelor.

- Alte precizari?: Imi este ciuda ca am mai scris odata un topic dar cand sa il postez a intrat in pagina principala si s-a dus tot.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.