Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

RPG4 Opening - 1st February 2016

Bobo
 Share

Recommended Posts

@@Lundy, ba baiatule, nu de acum o saptamana e problema cu lagul, ci de mult, dar tu de unde sa stii, nu te baga ba anonimule

Ți-am precizat în postul precedent că eu doar am copiat ce a postat comunitatea B-Zone.Ro pe pagina oficială de Facebook.

Edited by Lundy

1000/1000 bataie la job-uri si lag :))))

Nu cred ca o sa fie lag la joburi, posibil la Trucker si Garbage Man putin dar totusi se vor duce multi la joburi pt. a face bani.

Nu cred ca era bine sa se deschida rpg4 deoarece abia daca sunt 1000 pe rpg 3 si aia a fost doar o data..

Dacă staff-ul B-Zone a considerat să deschida un alt server de SAMP, este decizia lor.

Avem şi jucători noi?

Afară de cei care joacă pe celelalte servere ale comunităţii. :-?

Am jucat si pe celelalte servere, dar nu prea mult timp, insa am de gand sa ma apuc serios pe rpg4 asa ca eu ma consider un jucator "nou". :))

O comunitate foarte bine aranjata, cu mult succes.

Stiu de aceasta comunitate de mult timp, am jucat putin si pe rpg2 si pe rpg3, servere serioase.

Afland ca se deschide RPG4, am zis in felul urmator: Ma las de toate serverele posibile si rpg4 e viitorul!

Succes mai departe!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.