Jump to content

Prezentare Slow

Erox
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Slow

- Prenume: Radu

- Varsta: Am 14 ani.

- Locatia: Locuiesc in Targu Jiu.

- Ocupatie: Sunt elev la Scoala Gimnaziala Constantin Savoiu.

- Jocul(rile) preferat(e): SA:MP, CS:GO, League of Legends, uneori FIFA si cam atat in principal.

- Hobby-urile tale: Hobby-urile mele sunt PC-ul si uneori, chiar in ultima vreme RAREORI joc fotbal.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Salut! Ma numesc Radu, am 14 ani si locuiesc in Targu Jiu. Pot zice despre mine ca sunt o persoana prietenoasa, amabila, dar si vorbareata uneori. Imi place sa ma joc in timpul liber foarte mult SA:MP fie singur, fie cu prietenii si sa imi petrec cat mai mult timpul pe diferite site-uri. Nu imi place batjocura, prostia sau sarcasmul, acesta doar uneori. As putea zice mai multe despre mine, dar o sa ne imprietenim in joc.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Sincer sa fiu, gamemode-ul nu mi se pare cine stie ce, astept sa il invat, este unul diferit fata de alte servere, dar sincer ceea ce imi place la acest server este care are "Admini 6" activi, acest server fiind serios, nu ca altele intri intr-o factiune, "urmatoarea zi" ai rank 5. Sper sa ma integrez.

- Alte precizari?: Momentan nu activez pe server, astept cu nerabdare sa se deschida RPG4, pana atunci ma voi "ocupa" pe forum si uneori s-ar putea sa ma vedeti pe celalalte servere RPG (1 | 3) cu alt nickname, respectiv Slower pentru a ma invata cu gamemode-ul. Mult noroc.

EDIT: As prefera sa si cititi ceea ce am scris, nu numai sa comentati cu: Welcome, multumesc! :D

Edited by Slow

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.