Jump to content

Prezentare - Krod

Krod
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Krod

- Prenume: Antonio

- Varsta: 14 ani

- Locatia: Târgu-Jiu

- Ocupatie: Elev

- Jocul(rile) preferat(e): SA:MP

- Hobby-urile tale: Înot, Fotbal, PC Games

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sunt un băiat serios, cu capul pe umeri, respect pe toţi chiar dacă ei nu mă respectă. Îmi place înotul în mare parte, fotbalul şi jocurile pe PC. În viitor doresc să mă duc pe facultatea de Matematica & Informatică, urmând ca după aceea să ajung un membru IT/Programator. Îmi place să colaborez foarte mult cu cei din jur. Îmi place să descopăr noi aventuri, înainte să pun în aplicare un lucru anume, gândesc înainte de 3 ori să ştiu dacă este corect sau nu, urmând ca după aceea toţi să fie fericiţi de munca făcută de mine.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Ştiu de mult de această comunitate, dar, acum 2-3 zile am aflat că se deschide RPG4 şi am zis să vin şi eu aici pentru o lungă durată de timp, vreau să colaborez cu toţi membrii acestei comunităţi şi să-mi fac noi prieteni.

- Alte precizari?: Vă salut, mult succes în continuare! Ştiu că am o vârstă destul de fragedă, dar am o mentalitate superbă. Mulţi veţi crede că sunt un copil agramat, care nu ştie să scrie, etc. Ei bine, nu va fi aşa, veţi vedea pe parcurs.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.