Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[Portofoliu] DeMoN

AndreiRYC
 Share

Recommended Posts

Salut, si bine ai venit sa imi vezi creeatile. Da, sunt la inceput. O sa ma exersez, o sa ma chinui sa ajung la un nivel MEDIU, in Potoshop, Vreu sa imi lasati pareri Bune / Proaste, nu conteaza, sa stiu unde trebuie sa ma corectez. Fiecare comentariu, va primi 1+.

• Model de postare ( Modelul acesta il postati, daca vreti sa ma corecteti la o poza)
  • Nume:
  • Poza?
  • Ce nu te-a placut la ea?:

• Daca v-a placut, nu trebuie sa postati modelul, spuneti ce aveti de spus!
  • Creeatile sunt facute de mine!

m3ltjIZ.pngdoj5SzR.pngfKQPA2J.pngdrXGKOJ.pnge4s0kh2.png7sVpg8M.pngwyDOfMM.pnglH4ASdB.png1qZ3NXR.pngOqMqq1Z.png4wRuivt.pngf5BBuc8.png

Mai ai de lucrat la text + blur.

La text iti recomand urmatoarele :

• Ca text principal :

- Bebas

- Angilla Tattoo

- Echinos Park Script

• Text secundar :

- Wendy ( 10 px)

- Visitor ( 8 px)

Pe cele principale baga un Drop Shadow ( 1-0-1 )

Iar pe cele secundare lasa-le asa.

Incearca, sa pui un text mai frumos, iar text secundar, sa pui 04b03, ala este cel mai bun pentru secundar, iar Blur-ul, uite-te pe net la niste blur-uri simple. Stock-urile sunt bune, dar redimensionarea slaba, incearca sa redimensionezi cu CTRL si SHIFT, bafta.

Update : Eahxofg.gif6SkoPFv.gifd7ZiEke.gif95wQ3cp.gifYpr2bGr.gifiLfiSRU.gifLFOBu46.gif

ATENTIE: Stiu ca nu sunt perfecte, de 3 zile lucrez in Potoshop, incerc sa mai imi caut resurse, sa mai invat, nu ma luati ca un profesionist, sau ca si cand lucrez in potoshop de o luna, eu lucrez de fix 3 zile, insa am avansat am invatat, sa pun cat de cat efecte, am invatat sa schimb scrisu, am invatat sa pun scantei, deci pentru mine este o avansare, nu stiu ce este pentru voi, incerc sa imi repar greselile, sa fac cat de cat bunicele, dar nu o sa ma las, o sa invat sa le fac perfecte. Sunt de mult in comunitate, dar de 3 zile am inceput sa lucrez in potoshop, bine inteles am avut si inainte potoshop, dar daca eram in alte comunitati mai mici, cel de acolo imi spunea ca sunt bune, m-am lasat o perioada. Si acum 3 zile am inceput sa lucrez, pentru mine este o avansare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.