AndreiRYC Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Salut, si bine ai venit sa imi vezi creeatile. Da, sunt la inceput. O sa ma exersez, o sa ma chinui sa ajung la un nivel MEDIU, in Potoshop, Vreu sa imi lasati pareri Bune / Proaste, nu conteaza, sa stiu unde trebuie sa ma corectez. Fiecare comentariu, va primi 1+. Model de postare ( Modelul acesta il postati, daca vreti sa ma corecteti la o poza) Nume: Poza? Ce nu te-a placut la ea?: Daca v-a placut, nu trebuie sa postati modelul, spuneti ce aveti de spus! Creeatile sunt facute de mine! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRYC Posted February 5, 2016 Author Share Posted February 5, 2016 Update: Semnaturi. " /> 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosTeLq Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Frumoase boss, continua. (mai invata la text). Ai evoluat la text apropo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Uh, mai lucreaza, nu sunt prea reusite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRYC Posted February 5, 2016 Author Share Posted February 5, 2016 Heisenberg Vei primi report, deoarece am pus un model, de neplacere. TnLI multumesc. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoky Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Mai ai de lucrat foarte mult.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRYC Posted February 5, 2016 Author Share Posted February 5, 2016 Yoky Da, sunt la inceput. O sa ma exersez, trebuia sa citesti si asta, multumesc! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Probleme mari la text, uită-te la tutoriale și vei avea succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPANARAMA Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Mai ai de lucrat.. urmareste tutoriale, nu sunt cine stie ce reusite lucrarile astea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRYC Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 (edited) Ps: O sa ma uit chiar de azi la tutoriale. New: Edited February 6, 2016 by DeMoN 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRYC Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Update : Precizii: Respect GOLF, Dacia Logan. 1.4 GPL ( Dacia Logan este masina mea personala ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdeLiNoX ADEVARAT Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Imi plac foarte mult, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiTTaN ZEW Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Felicitari pentru inceput este foarte bine! Tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Ai probleme la font, ai probleme la redimensionare, si nu esti atent la detalii, urmareste tutoriale, rectifica unele lucrari dupa cum vezi in tutorial si vezi diferenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRYC Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 eXpiR GAGICARU Multumesc. TiTTaN ZEWMultumesc AlphadoresMultumesc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Bandytu. Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Foarte frumoase, tine-o tot asa, ai +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUSUNTFOURT Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Mai ai de lucrat la text + blur. La text iti recomand urmatoarele : • Ca text principal : - Bebas - Angilla Tattoo - Echinos Park Script • Text secundar : - Wendy ( 10 px) - Visitor ( 8 px) Pe cele principale baga un Drop Shadow ( 1-0-1 ) Iar pe cele secundare lasa-le asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRYC Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Fourt Multumesc de sfat chiar incerc sa fac o lucrare cum ai spus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisuOwn Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Nume: MisuOwn Poza? Toate Ce nu te-a placut la ea?: Sunt naspa, textul, blur, etc. Cauta tutoriale pe net Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRYC Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 MisuOwn Daca nu iti plac de ce ai mai comentat? vei primi report! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Incearca, sa pui un text mai frumos, iar text secundar, sa pui 04b03, ala este cel mai bun pentru secundar, iar Blur-ul, uite-te pe net la niste blur-uri simple. Stock-urile sunt bune, dar redimensionarea slaba, incearca sa redimensionezi cu CTRL si SHIFT, bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRYC Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 LeTaL aka JaSSeM Multumesc! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRYC Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 (edited) Update ! Voi posta cate 5 poze pe Zi. Update! : Edited February 9, 2016 by DeMoN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW CristyanN Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Ai probleme din toate punctele de vedere: Asezarea textului este un dezastru Font-urile alese sunt un dezastru Redimensionarea este un dezastru De blur.. nu mai zic nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiRYC Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Update : ATENTIE: Stiu ca nu sunt perfecte, de 3 zile lucrez in Potoshop, incerc sa mai imi caut resurse, sa mai invat, nu ma luati ca un profesionist, sau ca si cand lucrez in potoshop de o luna, eu lucrez de fix 3 zile, insa am avansat am invatat, sa pun cat de cat efecte, am invatat sa schimb scrisu, am invatat sa pun scantei, deci pentru mine este o avansare, nu stiu ce este pentru voi, incerc sa imi repar greselile, sa fac cat de cat bunicele, dar nu o sa ma las, o sa invat sa le fac perfecte. Sunt de mult in comunitate, dar de 3 zile am inceput sa lucrez in potoshop, bine inteles am avut si inainte potoshop, dar daca eram in alte comunitati mai mici, cel de acolo imi spunea ca sunt bune, m-am lasat o perioada. Si acum 3 zile am inceput sa lucrez, pentru mine este o avansare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts