.Levy. Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 (edited) Portofoliu MSiLevy -Avatare 150x250 pixel's : -Lucrari GIF: -Lucrari render: Pagina mea de DeviantART, click here Pagina mea de Tumblr, click here Edited January 24, 2017 by MSiLevy 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S K I V O Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Foarte tariiii,daca poti as vrea sa imi faci si mie un gif cum este a doua creatie,e bestiala ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Foarte frumoase lucrari, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenCe Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Ti-au iesit fain, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Sunt faine, alea render sunt cele mai bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPANARAMA Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Foarte frumoase lucrari, mai ales cele render, continua tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Lucrari foarte frumoase, ti-am dat +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Foarte tariiii,daca poti as vrea sa imi faci si mie un gif cum este a doua creatie,e bestiala ! Multumesc, apreciez si nu mai am After Effects-ul in calculator, aed-ul inca il am. Poate pe viitor. Foarte frumoase lucrari, felicitari. Multumesc apreciez sustinerea. Ti-au iesit fain, felicitari. Multumesc, ma bucur ca apreciati si ca va place stilul meu de lucru. Sunt faine, alea render sunt cele mai bune Multumesc si asa ar si trebuii, pentru ca lucrarile render ti le creezi cum doresti tu, nu dupa un anumit tipar. Foarte frumoase lucrari, mai ales cele render, continua tot asa. Multumesc. Lucrari foarte frumoase, ti-am dat +1. Multumesc, apreciez persoanele ce dau +1, mai vad si eu ca va pasa. #NEW: *Nota: Stock-urile le gasiti pe pagina mea de Tumblr. Pagina mea de DeviantART, click here Pagina mea de Tumblr, click here 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUSUNTFOURT Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 # Foarte frumoase, imi place cum lucrezi si esti foarte ordonat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CholiNNN Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Foarte frumoase lucrările, keep the work up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Imi place Strok-ul, in rest sunt cam slabute, mai ai de invatat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 (edited) # Foarte frumoase, imi place cum lucrezi si esti foarte ordonat. Multumesc, apreciez. Foarte frumoase lucrările, keep the work up! Multumesc frate Cholin, inseamna ceva venind din partea ta. Imi place Strok-ul, in rest sunt cam slabute, mai ai de invatat. Prietene, nu vreau sa fie cu suparare, dar am experienta de 2 ani in Photoshop, atat in After Effects cat si Adobe Ilustrator. Blurul si effectele pe avatare ti le faci dupa propriul gust si chiar si asa nu este atat de "slab" stilul meu de blur pentru a-mi spune tu ca am lucrari slabe, te-ai uitat mai sus in primul post ce lucrari am? Lucrari Render, Gif si avatare simple no text, daca ar fi sa facem o comparatie, avatarul tau si semnatura ta sunt de 10 ori mai slabe decat lucrarile mele si am observat ca postezi cam la toate portofoliile simultan, de aici concluzia ca esti post-hunter si ca n-ai gusturi prietene. Invata tu sa lucrezi mai intai, realizeza ce am realizat si eu pana acum si dupa comenteaza de lucrarile mele ca sunt slabe, pana atunci nu comenta despre ceeea ce nu stii. #NEW: Am realizat mai demult cateva lucrari pentru Web Design, sunt primele si singurele mele lucrari, iar pentru a vedea dimensiunile lor maxime, click pe ele. Edited February 9, 2016 by myCro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitza Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Sunt frumoase, felicitari pentru munca depusa la ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Six2play Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Super misto. Lucrari belea. Ai un blur super... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Imi plac avatarele gif. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNNeN Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Frumoase, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xRk Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Doamne cât de bine pot arăta creațiile tale. Ți-am dat +1 fără nicio discuție. Ești talentat, ce să mai. Eu zic că este loc și de mai bine, totuși. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted February 12, 2016 Author Share Posted February 12, 2016 Sunt frumoase, felicitari pentru munca depusa la ele Multumesc apreciez, un +1 nu ar strica. Super misto. Lucrari belea. Ai un blur super... Multumesc, stiam Imi plac avatarele gif. Si mie. Frumoase, bravo! Hmm, cam post-hunt. Doamne cât de bine pot arăta creațiile tale. Ți-am dat +1 fără nicio discuție. Ești talentat, ce să mai. Eu zic că este loc și de mai bine, totuși. Mersi, chiar apreciez fiecare post si +1 in parte. Hmm, m-am gandit ca ar mai fi timpul sa mai fac si eu cateva bannere pentru youtube. Pentru rezolutie maxima, dati click. Pareri? P.S.: Am observat marginile nesterse de pe cover, oricum daca ar fi setate ca bannere pentru youtube, ele nu ar fi remarcate, oricum lucrand pe o dimensiune de 2560x1440 nu am observat acele margini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq KIA Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Frate, sunt geniale, ador semnăturile tale, aștept să-mi dai PM să-ți cer niște chestii, +1 din inimă, magnifice creații. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni26 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Foarte frumoase, felicitari. Poate, iei designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReDxT Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Frumoase lucrari,bafta pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffry Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Foarte frumos se vede munca depusa felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARREN BTG Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Buna treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dion ibe Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Good Job Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Stefan. Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Super lucrari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts