Jump to content

Creatii - MSiLevy

.Levy.
 Share

Recommended Posts

@@South Razvi,Multumesc.

@, Multumesc, apreciez.

@@zaFaker, Multumesc, apreciez si-ti voi spune direct aici, fii original, creaza un stil de blur al tau, mai lucreaza la text, fontul secundar "wendy" sa fie setat pe none si 11 pixel pentru a arata okey.

@,Multumesc mane, apreciez parerea ta sincera. ;)

@, Ma bucur, deja ti-am raspuns si ai ales lucrarea. ;)

@@RW Waldo,Multumesc.

Surprinzator cum de atatea persoane m-ati bombardat cu pareri in acest topic si apreciez enorm sustinerea voastra, va urez un Craciun Fericit tuturor ce-mi sunteti alaturi si ma sustineti in ceea ce fac, cei ce mai urmariti activitatea mea, probabil ca ati observat ca am postat anterior si un pack de Craciun, pe care l-am repostat acum.

#New:

rIym31j.png

IRbKywW.pngJ3RV3vH.pngSiiKClo.pngQwkZmRQ.pngj4HJ0TZ.pngdlpqivs.pngluqpWZ3.pngFeECuWj.png6AjE6dZ.png\slAC6ek.pngRYPA57J.pngNHPieej.pngGQ0eyHG.pngdJnZSgl.pngDvEBMbk.pngv4UD6xI.png

SDjSG3S.png

VYFmgR1.gifpQRsBQj.gifbjg8lyp.gifau21t3W.pngW9bQ9pv.pngnhtPHtZ.pngniNYfIQ.pngJLTvWjG.pngC5akE0D.pngag9sniS.pngYxuCMxx.pngUZheqf8.pngyoSEwkj.pngkWlCxDH.png

Pot sa aleg si eu una? Sunt ff frumoase, 10/10. Nu pot da inca +1 ca am dat ieri 10 si tre sa astept :(

Ca de fiecare data, perfectiunea intruchipata. Iti zic si aici Levy inca odata, mersi pentru tot ajutorul pe care mi l-ai acordat si toata sustinerea. Sper ca intr-o buna zi sa ne vedem in aceeasi echipa de Designeri.

@@EktroSilent,Multumesc mane, apreciez. ;)

@@AIM ANONIMOUS, Multumesc, Craciun Fericit si tie, cu toate ca a trecut. :))

@, Pacat de spam-ul creat, in mai multe portofolii, citeste mai intai regulamentul, apoi posteaza, daca esti atent e design, vei gasi ce sa spui la fiecare in parte, pentru ca fiecare lucreaza diferit, mai bine sau mai rau, greseli mai evidente sau mai putin evidente.

@, Mai am inca multe de invatat sa fiu "perfect".

#New:

ewAGeZm.gifDS6PIZi.pngJAxEztZ.pngOJtraNv.gifqLepi95.pngTMufWOD.pngHNWoKDl.pngfdkgyqq.gifEWF9otq.gifFBkLC3d.pngTevlk0G.gifT5UNIQV.pngn7ne7S6.pngzCcwX77.pngETgUyOl.pngWFjAMS9.png96bG7XG.pngdZYs41r.pnglcGkOJA.pngaxtaQbD.png

cn8GpIN.gif

fEdwrVW.gif

BaO5RxP.png

@MSiLevy,cautam la lucrarile tale sa iti dau un mic sfat, sa nu postez doar de UP dar nu am ce reprosa.

Lucrezi foarte bine, din ce in ce mai bine in AE, tu fiind unicul daca pot folosi cuvantul asta care face asemenea avatare, ceea ce imi place foarte mult.

Succes in continuare ( Astept ceva si eu in AE :)) )

• Zeldris changed the title to Creatii - MSiLevy
  • Andrada locked this topic
  • Zeldris unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.