Jump to content

Creatii - MSiLevy

.Levy.
 Share

Recommended Posts

@,Daca mai eram designer acum ti-as fi citat din regulament.

• 3. Membrii ce iși dau cu părerea asupra lucrărilor postate de alții trebuie sa alcătuiască un comentariu cât mai complex, minim 10 cuvinte. Încălcarea acestei reguli va duce la sancționarea membrului în cauza cu un avertisment verbal la prima abatere până la WARN-UP.

Dar nu o voi face. ;)

#New:

774.png775.png776.png777.png778.png779.png780.png781.png782.png783.png784.png785.png786.png

Am intrat aici asa la plesneala dar am ramas cu gura deschisa wow :)) chiar wow, esti un ZEW in photoshop si alealalte :)) gg ti-as da niste +-uri dar le-am terminat pe azi :))

@@Reedorf,Inainte de a veni aici sa comentezi, invata sa te uiti pe toate paginile sa vezi ce lucrari am si ce nu, inainte de a comenta, daca te crezi mai presus si chiar mai bun ca mine, te astept oricand la un battle pe render.

@@Reedorf,Inainte de a veni aici sa comentezi, invata sa te uiti pe toate paginile sa vezi ce lucrari am si ce nu, inainte de a comenta, daca te crezi mai presus si chiar mai bun ca mine, te astept oricand la un battle pe render.

Da, imi cer scuze, nu m-am uitat atent, nu ma cred mai bun, sunt foarte slab la render, cine a spus ca ma cred mai presus?

@@Reedorf,Iti voi mai da un raspuns din politete, pentru ca totodata ar fi nepoliticos din partea mea sa te las fara un raspuns primit si vom inceta cu off-topic. Fiecare persoana percepe un mesaj diferit, daca mesajul nu e vocal, nu-ti poti da seama daca este hate, critica sau un sfat prietenesc, am primit destul hate de la persoane care nici nu au deschis photoshop-ul si s-au crezut mai presus si chiar mai buni decat mine, pana sa le demonstrez ca nu e asa, deci da ... trag usor concluziile si le percep cum cred.

@@drE jR,Si ai venit sa-mi faci hate? Am incercat stilul acesta pe text, te doare pe tine capul cu ceva ca am m-am repetat? Nici macar nu stii despre ce vorbesti ... Bine ca esti tu mare arhitect de lucrezi in 1000 de stiluri diferite pe avatare ... SUNT AVATARE MAN!!!! Ca ma aduci la disperare, tu si toate persoanele ca tine, ce ai vrea mai mult de la un avatar pe stock? Si da e acelasi blur, dar effectele difera, dar cam aduc la acelasi rezultat, ca acesta este stilul meu ... Ca tu nu ai unul propriu nu este problema mea, adica sa fim seriosi, nici avatarul ce-l porti nu ai stiut sa ti-l faci decent, ca se vede pixelat, vezi ca am facut tutorial pentru After Effects cum sa salvezi o lucrare la o calitate mai buna, nu-i de ajuns ca mi-ai facut hate cu sotw-ul, acum vii doar asa sa-mi iau triggered, nu-mi voi schimba niciodata ideea despre stilul meu de lucru din cauza persoanelor ca tine, va consider o mizerie, atat timp cat lucrez pentru mine si-mi satisfac proprii ochii, sunt fericit, mereu mi-a placut rezultat facut de mine, mereu am evoluat si o voi face, pentru ca nu am cautat sa fac hate la altii si mi-am vazut de mine, de stilul meu ... Daca te consideri mai bun ca mine pe render, ca asta am inteles eu din acel sotw, provoaca-ma man la un battle pe render si dovedeste, asa doar arunci vorbe in aer, ca ma pot considera si eu mare arhitect spiritual budist despre caile ferate din Kazahstan.

• Zeldris changed the title to Creatii - MSiLevy
  • Andrada locked this topic
  • Zeldris unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.