aRsenie Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 @@MSiLevy, frumoase lucrări, îmi plac și avatarele și lucrările pe render, nu te supăra, de unde vine "Utakata"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted March 24, 2017 Author Share Posted March 24, 2017 @,"Utakata" e fostul nickname, procurat din anime-ul "Naruto Shippuden". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted March 26, 2017 Author Share Posted March 26, 2017 #New: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Rap Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Frumos, +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted March 27, 2017 Author Share Posted March 27, 2017 @,Daca mai eram designer acum ti-as fi citat din regulament. 3. Membrii ce iși dau cu părerea asupra lucrărilor postate de alții trebuie sa alcătuiască un comentariu cât mai complex, minim 10 cuvinte. Încălcarea acestei reguli va duce la sancționarea membrului în cauza cu un avertisment verbal la prima abatere până la WARN-UP. Dar nu o voi face. #New: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeki Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Am intrat aici asa la plesneala dar am ramas cu gura deschisa wow chiar wow, esti un ZEW in photoshop si alealalte gg ti-as da niste +-uri dar le-am terminat pe azi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZIE Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 @@MSiLevy, lucrezi bine, imi place. De unde iei stockurile astea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted March 28, 2017 Author Share Posted March 28, 2017 @,Multumesc man, apreciez. @@BAWZIE, De pe tumblr-ul meu si DeviantART. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Doar cu avatare nu faci nimic, incearca sa te axezi si pe altceva, bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted March 28, 2017 Author Share Posted March 28, 2017 @@Reedorf,Inainte de a veni aici sa comentezi, invata sa te uiti pe toate paginile sa vezi ce lucrari am si ce nu, inainte de a comenta, daca te crezi mai presus si chiar mai bun ca mine, te astept oricand la un battle pe render. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 @@Reedorf,Inainte de a veni aici sa comentezi, invata sa te uiti pe toate paginile sa vezi ce lucrari am si ce nu, inainte de a comenta, daca te crezi mai presus si chiar mai bun ca mine, te astept oricand la un battle pe render. Da, imi cer scuze, nu m-am uitat atent, nu ma cred mai bun, sunt foarte slab la render, cine a spus ca ma cred mai presus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted March 28, 2017 Author Share Posted March 28, 2017 @@Reedorf,Iti voi mai da un raspuns din politete, pentru ca totodata ar fi nepoliticos din partea mea sa te las fara un raspuns primit si vom inceta cu off-topic. Fiecare persoana percepe un mesaj diferit, daca mesajul nu e vocal, nu-ti poti da seama daca este hate, critica sau un sfat prietenesc, am primit destul hate de la persoane care nici nu au deschis photoshop-ul si s-au crezut mai presus si chiar mai buni decat mine, pana sa le demonstrez ca nu e asa, deci da ... trag usor concluziile si le percep cum cred. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowyy Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 sal nob slab apuca-te de paint Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted March 28, 2017 Author Share Posted March 28, 2017 @@Rowyy,Da-ti doua palme Rowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowyy Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 @@MSiLevy, hai pe skype mai incolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Sunt foarte dragute, imi plac stockurile. Felicitari pentru munca depusa si mult succes pe viitor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted April 3, 2017 Author Share Posted April 3, 2017 @@Elena,Multumesc. Apreciez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Gabriel Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 @@MSiLevy, Imi place cum lucrezi, tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted April 12, 2017 Author Share Posted April 12, 2017 @@M r R u T e K,Sper ca te-ai uitat pe toate paginile, altfel nu ai vazut exact ceea ce pot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted April 13, 2017 Author Share Posted April 13, 2017 #New: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Foarte frumos, felicitari!Bafta, tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N MaRiuS Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Frumoase creeati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted April 27, 2017 Author Share Posted April 27, 2017 #New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted April 27, 2017 Author Share Posted April 27, 2017 @@drE jR,Si ai venit sa-mi faci hate? Am incercat stilul acesta pe text, te doare pe tine capul cu ceva ca am m-am repetat? Nici macar nu stii despre ce vorbesti ... Bine ca esti tu mare arhitect de lucrezi in 1000 de stiluri diferite pe avatare ... SUNT AVATARE MAN!!!! Ca ma aduci la disperare, tu si toate persoanele ca tine, ce ai vrea mai mult de la un avatar pe stock? Si da e acelasi blur, dar effectele difera, dar cam aduc la acelasi rezultat, ca acesta este stilul meu ... Ca tu nu ai unul propriu nu este problema mea, adica sa fim seriosi, nici avatarul ce-l porti nu ai stiut sa ti-l faci decent, ca se vede pixelat, vezi ca am facut tutorial pentru After Effects cum sa salvezi o lucrare la o calitate mai buna, nu-i de ajuns ca mi-ai facut hate cu sotw-ul, acum vii doar asa sa-mi iau triggered, nu-mi voi schimba niciodata ideea despre stilul meu de lucru din cauza persoanelor ca tine, va consider o mizerie, atat timp cat lucrez pentru mine si-mi satisfac proprii ochii, sunt fericit, mereu mi-a placut rezultat facut de mine, mereu am evoluat si o voi face, pentru ca nu am cautat sa fac hate la altii si mi-am vazut de mine, de stilul meu ... Daca te consideri mai bun ca mine pe render, ca asta am inteles eu din acel sotw, provoaca-ma man la un battle pe render si dovedeste, asa doar arunci vorbe in aer, ca ma pot considera si eu mare arhitect spiritual budist despre caile ferate din Kazahstan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 de ce nu le scoti fundalul, eu cred ca ar arata mai ok asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts