Jump to content

Creatii - MSiLevy

.Levy.
 Share

Recommended Posts

@@JardelVL, N-ai pentru ce.

@, Multumesc, continua si tu sa lucrezi.

@, Graise experienta, daca ti se par lucrarile mele "luminoase", inseamna ca o duci prost cu ochii, ce folosesc eu e blur darken.

#NEW:

-Cereri lucrari:

jlQ8KuG.pngE70t8NO.pngkbBk3k0.pngEzyMkT7.pngdtiVWWU.png2DHY70r.pnguC7AMSo.png

XVhTevT.pngIDrFGve.pngxenFpKJ.png

-Lucrare Render:

CSZsMFu.png

@, Nu man, ma deranjez faptul cand sunt criticat de persoane care nu au o treaba cu domeniul design sau acele momente cand la altii comenteaza numai de bine fiind pe langa subiect, iar la altii care mai sunt cat de cat okey, se gaseste lumea sa-i critice, acest lucru m-a deranjat din totdeauna. Daca consideri ca mi s-a urcat functia la cap, sa stii ca asa e si daca tot vei crede acest lucru in continuare, te-as ruga sa nu mai postezi in acest portofoliu.

Hai noroc.

Imi place mult lucrarile tale, sunt ingrijite.

Ce nu imi place este ca pui prea mult blur.

Incearca sa pui mai putin.

In rest, text, redimensionare, culori, efecte nota 9.

@, Exposure-ul si gradientul metalic da aceasta impresie, folosesc sharpen in functie de stock si bunul plac.

Greu te multumesc Kaspere. ;)

1zqJMIz.png721EKUQ.png51r5CGO.pngfbLXuP0.pngiCw8Zn1.pngR3JUBhM.pngepRJoOi.png

cLI8Hks.png9kd2HP4.gif5PeDTAS.gif

-Pentru noul lider Hitmen Agency de pe RPG4:

KPoTmXE.gif

-Cereri lucrari:

6HFRJnh.pngVeMNMMI.pngGcUmFNB.pngiTrW8fR.pngvZjr3UP.pngjmjCTZi.pngfQBkOMK.png7wQbffP.pngW92PY0h.png2PxIb4E.pngTaUXkf4.pngWE4XbwF.pngVd9jEgH.png

@@CLouD,Gusturile nu se discuta in materie de design. Eu ma simt satisfacut de acest border, imi place mie aspectul creat de acesta, nu trebuie sa-ti placa neaparat tie, apreciez parerea sincera si totodata ca-ti place stilul meu de lucru, in cauza cand voi fi nevoit sa-ti raspund la o cerere pentru o lucrare nu voi folosi acest border. ;)

• Zeldris changed the title to Creatii - MSiLevy
  • Andrada locked this topic
  • Zeldris unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.