Jump to content

Creatii - MSiLevy

.Levy.
 Share

Recommended Posts

@,Multumesc apreciez si apreciam mai mult daca ai fi folosit avatarul meu. :))

@@se7en, Mersi man, constientizez acest lucru, dar ce sa faci unele persoane chiar doresc atentie sau simt ca trebuie sa comenteze ceva, nu sunt perfect, dar mereu m-a deranjat cand am fost criticat de persoane iesite din context ce pe mine ma critica, iar pe altii ii lauda, ce sunt pe langa subiect. Oricum apreciez. :)

WjqCmHF.gif

Sincer nu ma atrag foarte tare valurile acelea de pe margine, dar nu pentru asta am dat quote, cum ai zis tu mai sus, fiecare cu gusturile lui... "nu te poti c**a in gura omului sa-i schimbi gustul" (cum e o vorba din batrani). Imi place animatia centrala. Lucrezi si in After Effects?

GeFeme5.gif

Foarte buna incadrarea, imi place si acel flame effect si culorile, foarte tare, bravo. Ai scos cam tot ce era de scos din acel stock.

Vreau sa ma apuc si eu de AE, ceva tutoriale bune pentru incepatori? asa ca de la designer la designer :)) (astept un PM).

Buna treaba, tine-o tot asa Levy.

@, Multumesc. :)

@@JardelVL, :)).

@@GreenWald RG, Ma bucur.

@@AIM ANONIMOUS, Multumesc.

@, Multumesc.

@,Valeuu, ar fi ceva. :)) Trebuie sa ai rabdare, uneori nu realizez o lucrare dintr-o data, salvez ce am lucrat si continui altadata.

@, Thanks.

@, Multumesc.

@@Leon, "destul", hmm...

#New:

SDjSG3S.png

VYFmgR1.gifpQRsBQj.gifbjg8lyp.gifau21t3W.pngW9bQ9pv.pngnhtPHtZ.pngniNYfIQ.pngJLTvWjG.pngC5akE0D.pngag9sniS.pngYxuCMxx.pngUZheqf8.pngyoSEwkj.pngkWlCxDH.png

• Zeldris changed the title to Creatii - MSiLevy
  • Andrada locked this topic
  • Zeldris unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.