Jump to content

[Portofoliu] Gabii

Gabii
 Share

Recommended Posts

Acestea sunt creatiile mele. Am avut o perioada de 1 an-1 an jumate cand nu am mai lucrat deloc, acum m-am decis sa ma reapuc.

Creatii vechi(Tin sa mentionez ca nu mai am PSD la ele!):

1Rblcmw.png

ZlS03Ka.png

Creatii noi:

857UDro.png

VCeOY3z.png

VFIrlRj.png

Fain

Fara posturi pentru +1, data viitoare vei fi sanctionat.

Edited by RW Anderson

Misto lucrari continua tot asa

Frumos, bravo pentru munca depusa!

Ai spus sa fim sinceri, pai :

1.Redimensionare slaba rau, redimensioneaza tinand ALT + SHIFT si trage de un colt.

2.Text-ul foarte slab, i-ati font-uri de pe www.dafont.com, si incearca sa-l pui pe avatar incat sa se portiveasca cu stock-u.

3.Blur-ul slab, dar defapt nici nu stiu daca ai pus blur.

4.Nu inteleg de ce ai pus stroke-urile aiurea, adica nu au niciun sens, arata oribil. Daca puneai stroke, puneai pe maxim 1px si pe Sofht Light.

5.Nu-mi dau seama daca ai pui Sharpen sau nu, dar din cate observ nu ai pus, asa ca te-as sfatuii sa adaugi Sharpen la unele lucrari deoarece arata mai bine.

6.La unele lucrari pui prea mult Gradient, dar nu-mi dau seama daca pui sau nu, dar daca pui mai scade din opacitiate, arata prea urat asa.

Sa stii, acestea au fost niste sfat-uri, incearca sa faci ce ti-am spus eu pe aici si fa un avatar.

+++++ Multe tutoriale, daca vrei un blur frumos, poftim aici un link unde poti invata un blur usor creat de mine, Apasa aici.

Daca vei urma ce ti-am zis eu pe aici ai putea ajunge sus.

Edited by AIM JaSSeM

Mulțumesc de sfaturi, chiar apreciez cand cineva e sincer. Am făcut o pauza lunga și s-au cam dus cunostintele. La strokeuri nu pun mai mult de 1px. O sa Îți urmez sfaturile și o sa revin cu ceva nou. Sper sa "reinvat".

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.