Gabii Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Acestea sunt creatiile mele. Am avut o perioada de 1 an-1 an jumate cand nu am mai lucrat deloc, acum m-am decis sa ma reapuc. Creatii vechi(Tin sa mentionez ca nu mai am PSD la ele!): Creatii noi: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkKing Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 (edited) Fain Fara posturi pentru +1, data viitoare vei fi sanctionat. Edited February 27, 2016 by RW Anderson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauren Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Felicitari, sunt faine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Sunt bune,bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Sunt ok, dar la unele redimensionare cam nașpa + tezt meah.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 Multumesc de pareri, apreciez. Ceva nou: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Stefan. Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Misto lucrari continua tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW BrowN Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Frumos, bravo pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 (edited) Ai spus sa fim sinceri, pai : 1.Redimensionare slaba rau, redimensioneaza tinand ALT + SHIFT si trage de un colt. 2.Text-ul foarte slab, i-ati font-uri de pe www.dafont.com, si incearca sa-l pui pe avatar incat sa se portiveasca cu stock-u. 3.Blur-ul slab, dar defapt nici nu stiu daca ai pus blur. 4.Nu inteleg de ce ai pus stroke-urile aiurea, adica nu au niciun sens, arata oribil. Daca puneai stroke, puneai pe maxim 1px si pe Sofht Light. 5.Nu-mi dau seama daca ai pui Sharpen sau nu, dar din cate observ nu ai pus, asa ca te-as sfatuii sa adaugi Sharpen la unele lucrari deoarece arata mai bine. 6.La unele lucrari pui prea mult Gradient, dar nu-mi dau seama daca pui sau nu, dar daca pui mai scade din opacitiate, arata prea urat asa. Sa stii, acestea au fost niste sfat-uri, incearca sa faci ce ti-am spus eu pe aici si fa un avatar. +++++ Multe tutoriale, daca vrei un blur frumos, poftim aici un link unde poti invata un blur usor creat de mine, Apasa aici. Daca vei urma ce ti-am zis eu pe aici ai putea ajunge sus. Edited February 26, 2016 by AIM JaSSeM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Mulțumesc de sfaturi, chiar apreciez cand cineva e sincer. Am făcut o pauza lunga și s-au cam dus cunostintele. La strokeuri nu pun mai mult de 1px. O sa Îți urmez sfaturile și o sa revin cu ceva nou. Sper sa "reinvat". Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdeLiNoX ADEVARAT Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Sunt ok, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredaTHor Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Sunt frumoase. Felicitari pt munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts