Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

TwentySkroll
 Share

Recommended Posts

Frumoase creatii, felicitari!

DzJcN1J.jpg

Citez din tine:

Pe viitor, sa stii ca asta e o problema, foarte mare. Sa iei ceva fara sa detii drepturi de autor sau permisiune de la autor.

E usor sa iei un Logo de pe internet si sa faci creatia? Click

Cateva efecte si un background, dar Logo-ul face toata creatia.

Data viitoare nu "acuza" / spune de altii ca i-au png-uri de pe internet si isi continua "gandirea".

DzJcN1J.jpg

Citez din tine:

Data viitoare nu "acuza" / spune de altii ca i-au png-uri de pe internet si isi continua "gandirea".

Dragul meu, diferența dintre ce a facut el și ce ai făcut tu este de la cer la pământ! :))

DzJcN1J.jpg

Citez din tine:

Prietene, in primul rand ca aia am facut-o pentru un prieten ca i-a placut, dupa cum observi este un wallpaper, sa-l pui pe desktop, stii? Iar in al doilea rand, eu nu cred ca l-am luat si l-am lipit pe un background. Parca pare putin diferit din poza. De Cinema 4D ai auzit? Presupun ca nu.

EDIT: Hai ca astept un reply, sunt curios cu ce mai vii =))

Era de asteptat :)). Nici nu stiu cum am ajuns sa ma cert cu d-astia ca tine. Cred ca am ajuns cam rau.

Edited by TwentySkroll

Frumos, dar cand mai aduci creeatii, adu si tu cate 4-5 asa macar minim. Bcs, treci si tu pe la mine :D

Un banner lucrat pe o rezoluție mare necesită mult mai mult timp decât niște amărâte de avatare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.