Jump to content

Coduri, Moduri / Cheats, Mods & Punishment Poll


Kelton
 Share

Old Punishment Logs  

1213 members have voted

  1. 1. Doriti stergerea logurilor cu sanctiuni mai vechi de 1 an? / Do you want the removal of punishment logs oldar than 1 year?



Recommended Posts

Foarte buna ideea, +1!

Link to comment
Share on other sites

Pentru mime ca jucator care a "abandonat" un cont de level 45 cu 1700 de ore jucate din cauza sanctiunilor luate cu 2 ani in urma, mi-ar face placere sa imi fie sterse sanctiunile atata timp cat in 2 ani de zile nu am mai facut absolut nici o greseala. Ideea e ok, dar cum s-a mai spus, celor care nu au mai luat timp de un an de zile nici o sanctiune, sa li se stearga logurile. Un sistem care va sterge automat logurile de pe conturi sau care sa permita jucatorilor sa faca asta, ar fi mai mult decat bine venit.

Link to comment
Share on other sites

In opinia mea,aceasta decizie este una foarte buna cand vine vorba de alte neregularitati decat codurile.Un +1 pentru ca de maine o sa putem sa folosim si noi timecyc pentru a ne marii fps'urile,care chiar ne ajuta foarte mult.Legat de faptul ca o sa stergeti si ban logurile legate de cheats,nu prea imi convine,pentru ca odata ce ai folosit coduri,nu cred eu ca acel cineva se va lasa,dimpotriva o sa foloseasca din nou.

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, Întrebare:

 

Să presupunem că azi aş lua ban pentru norecoil sau alte coduri. La anul, când logul îmi va fi şters, se va mai ţine cont de aceast ban? 2 banuri pentru coduri -> Permanent.

Nu se va mai ține cont dacă s-au șters, decât în unele cazuri pentru funcții importante (admin).

 

Este foarte okay noul regulament in privinta modurilor/codurilor, dar cu cei care au luat ban pentru timecyc inainte cum ramane?

 

Vor rămâne cu sancțiunile primite pe baza regulamentului de atunci.

 

Deci, după toate cele spuse, timecyc-ul este acum LEGAL ? (mă refer la cel cu ceată, cel care îți face cer-ul negru, etc?)

 

 

 

VREAU UN RĂSPUNS CONCRET VĂ ROG FRUMOS, NU VREAU SĂ MĂ TREZESC CU BAN, NU AM ÎNȚELES ÎN TOTALITATE FAZA CU MODURILE, MERSI, DRAGILOR! :*

 

Da, timecyc va fi legal. Scrie asta și în postul de pe prima pagină.

 

O intrebare :

Este permis timecyc-ul cu ceata si gta3.img low hp ( fara frunze etc .. )?

 

Timecyc o să fie permis, moduri care defrunzesc copacii nu. Scrie pe prima pagină.

 

Vezi răspunsurile de mai sus.

 

Sunt total de acord cu aceste reguli dar sa scapati si de lagul de la war si cel de pe server si ar fi ok, pe langa asta modul aceala de ceata (timecyc) care-l folosea Beyond poate fi permis acum?

Da.

 

Am un cont vechi, mai bine de un an, am luat ban permanent pentru tentativa afaceri ilegale, oare si banurile permanente se sterg?

 

Banurile nu se șterg, doar logurile sancțiunilor expirate.

 

Pana la urma s-a legalizat timecyc si mai ce?

 

Vezi pe prima pagină.

 

ped.ifp-ul+anim.img-ul care cu M4 nu te mai rostogolesti, ci "sari" in stanga/dreapta este permis de acum, sau nu?

Nu e. Scrie asta pe prima pagină.

 

Ar fii cea mai buna idee dar cei care au ban permanent vor fii debanati?

Nu.

 

Asta inseamna ca putem folosi acest mod? http://forum.b-zone.ro/topic/287619-cleo-daycs/

 

Da, o să puteți.

 

Și acum care sunt module permise care în trecut au fost interzis??

Nu-ți pot face o listă, însă printre ele se numără moduri vizuale precum timecyc, night/day mods, moduri pe textură etc.

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, Intrebare: Se sterg doar banurile sau toate sanctiunile mai vechi de 1 an? Si daca am luat ban acum 10 luni, peste 2 luni se sterge logul?

 

Se șterg toate logurile sancțiunilor expirate mai vechi de 1 an. Dacă ai acum un ban vechi de 10 luni de zile peste 2 luni de zile va fi mai vechi de 1 an și va fi șters logul respectiv.

Link to comment
Share on other sites

Eu am pe RPG2 un singur warn primit pentru un nimic. Nu m-ar incurca asa mult. Nu mi se pare corect sa se stearga logurile, trebuia sa respecte regulamentul serverului si eu am avut nivel mic si cum n am primit sanctiuni? Am votat NU.

Link to comment
Share on other sites

@@Marius, poti sa taci, aceste modificari sunt excelente, sa iti contorizeze tie ma greselile facute acum 1 an. Adica tu ai gresit ca ai furat un mar acum 1 an, trebuie sa fi pedepsit toata viata pentru asta sa inteleg nu? Adumi o teava si te bat cu cea mai mare placere.

Edited by FreeLandeR
Link to comment
Share on other sites

 

Se șterg toate logurile sancțiunilor expirate mai vechi de 1 an. Dacă ai acum un ban vechi de 10 luni de zile peste 2 luni de zile va fi mai vechi de 1 an și va fi șters logul respectiv.

 

O intebare:sensivityfix,va fi legalizat?

Link to comment
Share on other sites

Ma dc ziceti toti ca un codat ramane tot codat? Bine si eu as fi zis asta pana cand..... pana m-am lasat si eu de coduri, la inceput ma tenta dar acum nu mai am nici o treaba, adevarat ca sunt putini care se lasa, majoritatea tot la fel raman, dar ce conteaza? cei care raman codati tot vor lua ban iar, deci nu vad dc sa nu se stearga sanctiunile legate de cheats, mai ales ca sunt unii ca mine care incearca sa repare trecutul.

Link to comment
Share on other sites

Daca avem loguri pe conturi de acum 7-8 luni, se pot șterge?

 

#edit: M-am lamurit cum sta treaba.

Edited by Ryakky
Link to comment
Share on other sites

Eu oricum foloseam night.cs și timecyc,și am fost la tw de 3 ori.Păcat că nu intra în game să vadă..Săracuu..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.