Jump to content

Coduri, Moduri / Cheats, Mods & Punishment Poll

Kelton
 Share

Old Punishment Logs  

1213 members have voted

1. 1. Doriti stergerea logurilor cu sanctiuni mai vechi de 1 an? / Do you want the removal of punishment logs oldar than 1 year?

Recommended Posts

@@South Edward NissaN, Eu ce să mai zic de acest warn?

[F4L]Oasis9	25.03.2011 21:01	ai revenit la event dupa 3 avertismente 

Kelton, dacă vrei să legalizezi moduri, comunică cu playerii şi răspunde-le când îţi sunt adresate întrebări despre anumite moduri.

Şi totşi, ceva moca pe B-Zone! :))

Kelton, să răspunzi la întrebarea mea (aflată pe prima pagină).

Nu uita de adăugarea fps-urilor la [/id]. Ai putea adăuga şi "Ping", ca în poza de mai jos. Nu s-a făcut propunere în legătura cu asta. Sper să adaugi după ce vezi acest post.

KELTONAS.png

PS: Tymecic înainte era legal!

&

@@Kelton, Întrebare:

Să presupunem că azi aş lua ban pentru norecoil sau alte coduri. La anul, când logul îmi va fi şters, se va mai ţine cont de aceast ban? 2 banuri pentru coduri -> Permanent.

Edited by South Max

Nu, nu s de acord, o si mai buna idee e sa dati admin celor de level 5. Cu asa idei, nu ma mira de ce se lasa din ce in ce mai multi de comunitate. Cand se da o sanctiune gresita, luati la misto jucatorii cand fac reclamatie la adresa adminului care a acordat sanctiunea si nu inlaturati nimic, acum v-a gasit darnicia.

Edit:astept haterii sa sara pe mine.

Edited by TLG Razviii

Misto, macar acum cei cu calculatoare bune nu mai stau cu SA:MP-ul default sau putin modificat, acum il pot face si eu pe bunul meu plac. <3 :D

P.S: Oricum si inainte aveam modurile care vor fi acum permise, dar nu mai ziceti la nimeni, csf, n-ai csf..

@@Kelton thank you for this change in game. If this change is implemented i will lose 4 sanctions which i received 1 year ago. that time i was big noob and did not know the rules well and now i know so i m getting benefit of it. thank you for this change again. B-zone power.

O idee foarte interesantă. Sunt jucători care au primit warn pentru /call 112 la event, regula asta bine înţeles că nu mai există şi multe alte reguli care au fost schimbate sau rescrise. Foarte bună iniţiativa asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.