Jump to content

Prezentare B O G D A N 7

deleted
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Bogdan7_

- Prenume: Bogdan

- Varsta: 14,in mai fac 15.

- Locatia: Pitesti,Arges.

- Ocupatie: Scoala.

- Jocul(rile) preferat(e): SA:MP , FIFA , CS:GO.

- Hobby-urile tale: Fotbal,gaming.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Salutare, numele meu real este Bogdan si am 15 ani. Sunt din Pitesti. Este un oras frumos, curat, cu multe fete frumoase. Imi place sa ma joc SA:MP pentru a ma relaxa si sa ies afara cu prietenii pentru a ma distra. Sunt inteligent, am idei bune, spontane,fac lucrurile asa cum mi se cer si nu dau gres, incerc pana reusesc. Imi place sa-mi fac prieteni noi prin intermediul "online-ului", dar, normal, mai multi imi fac in realitate. Stiu sa glumesc, bineinteles in limita bunului simt. Am cei 7 ani de acasa si stiu sa respect persoanele din jur. Sunt activ si serios mereu pus pe munca imi place sa ajut sa ma fac remarcat sa fac pe cei din jur sa se simta bine alaturi de mine, imi place sa ma distrez, sa invat lucruri noi, imi place ca oamenii sa aiba incredere in mine si cand pot sa ajut pe cineva o fac. Ma adaptez foarte repede, respect si urmez cu usurinta ordinele si nu pun prea multe întrebari. Am simtul umorului, dar nu se "intinde" pe partea glumelor proaste. Imi place seriozitatea si maturitatea, nu-mi place sa fiu contrazis, dar chiar daca sunt, prefer sa nu raspund provocarilor. Intotdeauna fac ceea ce consider eu ca este bine, ma gandesc de doua ori asupra unei decizii. Stiu sa lucrez in echipa, sa comunic, sa ma port frumos fata de un coleg, prieten sau chiar orice alta persoana care n-o cunosc. Pe finalul descrierii tin sa precizez ca sunt genul care respecta cand e respectat.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: @Mad23x

- Alte precizari?: Sper sa ne intelegem foarte bine!

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.