Jump to content

The Last Generation [TLG] - Discutii / Discussion

Share

Recommended Posts

17 minutes ago, NemeSyS said:

suparat, sunt 2 saptamani la rand la lucru [lucrez 12 ore pe zii ca militar cu noua ordonanta.] si in weekend doar 10 ore ca na....

Și cine iese la 50 de ani la pensie, ăă?? :D

15 hours ago, NemeSyS said:

suparat, sunt 2 saptamani la rand la lucru [lucrez 12 ore pe zii ca militar cu noua ordonanta.] si in weekend doar 10 ore ca na....

Acum e greu dar dupa cativa ani o sa stai si banii o sa-ti vina.. gen am auzit ca la militari si toti astia care sunt politisti ce mai sunt ei, au o pensie frumusica :D 

11 hours ago, XannyS said:

Salut si mult noroc cu ce v-ati propus , sper ca nu deranjez pe nimeni cu aceasta postare .

Multumesc, la fel.

Neața clan, ce faceți? 

18 minutes ago, TLG Koppen said:

Acum e greu dar dupa cativa ani o sa stai si banii o sa-ti vina.. gen am auzit ca la militari si toti astia care sunt politisti ce mai sunt ei, au o pensie frumusica :D 

Multumesc, la fel.

Neața clan, ce faceți? 

Neața, nu de mult m-am trezit. Tu ce faci?

1 minute ago, Nathen said:

Neața, nu de mult m-am trezit. Tu ce faci?

La fel, doar ce m-am trezit si raspund la mesaje, PM-uri, vreau sa promovez niste membrii pe discord-ul meu, multe altele... ca apoi sa ma bag la treaba serioasa :D 

Edited by TLG Koppen

22 hours ago, TLG Koppen said:

Multumesc, la fel.

Neața clan, ce faceți? 

Era bine, dar nu cred că trece de 30/lună ca militar. Oricum e prea bine 30.

On 3/24/2020 at 10:38 PM, Nathen said:

Și cine iese la 50 de ani la pensie, ăă?? :D

Era bine bro.

2 hours ago, Nathen said:

2 hours ago, Nathen said:

De ce "era"?

Aiurea boss. Trebuie sa ai ceva vechime pentru banii ăia.. dar asta e, vom trăii și vom vedea.

1 hour ago, TLG Koppen said:

Pai vezi si tu te plangi :D daca zici ca e prea bine 30

Salut clan, ce faceti?

La muncă, tu?

Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.