Jump to content

Portofoliu - Adrian

Beyond
 Share

Recommended Posts

@richter, De ce as sta eu sa-mi pierd timpul sa fac acel logo care nu-mi aduce o anumita suma de bani(dupa cum ai spus si tu). Urasc persoanele care se preamaresc, crezi ca ma intereseaza ca esti mai bun sau nu ca mine in PS? Poti sa crezi ce vrei dar eu nu accept Battle-ul tau. 

Si te rog sa nu mai postezi in Portofoliul meu, cum si tie nu-ti place cand cineva te critica in Portofoliul tau.

1 hour ago, ToVarasu Adrian said:

cum si tie nu-ti place cand cineva te critica in Portofoliul tau.

daca critica vine din partea celor ce stiu e oricand bine-venita, dar daca vine de la oameni ca tine nu are ce cauta acolo pentru. daca tu folosesti un stock si te consideri designer este problema ta, am mai spus si in alte categorii ale forumului ca un designer nu este cel ce lucreaza doar pe stick aplicand niste actionuri si un text banal. 

"designeri" ca tine am mai intalnit pe forumul asta asa ca nu ma intimidezi daca imi spui ca esti mai bun. prin battle-ul ala am vrut sa iti demonstrez public ca iti sunt superior in materie de grafica.

@richter, Te-ai laudat destul? Bravo, ai un os! Nu am facut acest topic ca sa-mi vina indivizi ca tine si sa-mi spuna ca-mi sunt superiori, l-am facut ca persoanele normale sa-si expuna parerea si sa ma ajute acolo unde gresesc. Dupa cum ti-am spus, pleaca la alta masa si canta, nu vreau sa te mai vad prin Portofoliul meu. Bafta!

Edited by ToVarasu Adrian

36 minutes ago, ToVarasu Adrian said:

@richter, Te-ai laudat destul? Bravo, ai un os! Nu am facut acest topic ca sa-mi vina indivizi ca tine si sa-mi spuna ca-mi sunt superiori, l-am facut ca persoanele normale sa-si expuna parerea si sa ma ajute acolo unde gresesc. Dupa cum ti-am spus, pleaca la alta masa si canta, nu vreau sa te mai vad prin Portofoliul meu. Bafta!

OFF: Daca ai dorit sa iti vina persoane normale sa iti comenteze la portofoliu sa nu te astepti sa comenteze ce sa corectezi, deoarece ele nu stiu. Si un ultim lucru, nu poti sa interzici cuiva sa isi spuna parerea la portofoliul tau deoarece din acest motiv l-ai deschis, daca nu iti convine poti sa-l inchizi.

ON: Ai unele probleme la text. Ai lucrari bune dar si cateva rele la care ar trebui sa mai lucrezi.

Exemplu: FKLd4Os.png&key=3d6b945f4ce35d1eef4adc667c96c97bc01f839ef5438a1444fd7ce3ac688816 Imi place, e cea mai buna lucrare din ultimul upload facut de tine, si text si restu, poate un pic borderul e prea mult dar  in rest e foarte bine, dar ai si 7g4YCX8.png&key=5fb5255342f50ed4d22c45c1114b0e34b3c305e74af95fec1c56c16df5d9ef02 la care stroke-ul ce l-ai aplicat nu se potriveste deloc.

KW, fara suparare

1 hour ago, ToVarasu Adrian said:

l-am facut ca persoanele normale sa-si expuna parerea si sa ma ajute acolo unde gresesc

si-au expus destule persoane normale pararea si au incercat sa te ajute, la fel si eu, si aici vorbesc de vectorul luat de pe net dar tu te crezi prea smecher si spui ca daca sunt asa bun sa iti fac eu un craniu fara sa-l iau de pe net. 

@richter, Serios? Atunci de ce vii si te lauzi ca esti mai superior ca mine? Am spus sa faci acel vector ca am vazut ca comentezi mult, si pana acum nu l-am vazut... Hai sa incheiem aceasta discutie, nu-mi place sa ma cert cu nimeni.

10 minutes ago, ToVarasu Adrian said:

Serios? Atunci de ce vii si te lauzi ca esti mai superior ca mine? Am spus sa faci acel vector ca am vazut ca comentezi mult, si pana acum nu l-am vazut... Hai sa incheiem aceasta discutie, nu-mi place sa ma cert cu nimeni

pentru ca atunci cand ti-am spus ca trebuie sa specifici drepturile de autor ai reactionat urat. ti-am spus ca nu stau sa iti fac un vector care probabil nu o sa ma ajute cu nimic in viitorul apropiat asa ca stateam doar sa imi pierd timpul. si nu vin sa ma laud aiurea, daca tu incepi sa imi spui ca doar daca iti fac vectorul respectiv sunt mai bun ca tine, eu iti puteam demonstra ca nu e chiar asa si inca o pot face dar ai refuzat battle-ul.

Just now, ToVarasu Adrian said:

Nu te impun sa-l faci, stiu ca esti mai bun ca mine la logo-uri, dar ce zici despre avatare/semnaturi?

daca vrei sa te dezvolti in materie de grafica e timpul sa treci peste stock, pentru ca nu o sa vina nimeni la tine cu o comanda de avatar sau semnatura pe stock. daca vrei sa ramai pe forumul asta lucreaza in continuare pe stock si fa logo-uri cu un render.

4. Creatorul topicului nu trebuie să posteze în caz că are lucrări noi posturi pe o perioada mai mică de 24 de ore. În caz că are de adăugat o noua lucrare va folosi butonul EDIT.

Puteai sa arunci un ochi pe regulament inainte sa postezi :)

~ Din requests ~

ozYdRHh.png nBs0EEH.png wNS7h1N.png 5VO73MJ.png KjEAFi0.png OwXkRtn.png N5uhBhQ.png Sf4qRZd.png FKkIF2k.png aKXcmKT.png 8GgPzWD.png cD0BK9t.png eOfcDEw.png LrnpE4g.png HY1GcSf.png n56YM2J.png wzotuIH.png EMbhOhU.png

UNmGz7U.gif dXBNzpJ.png KKt7Gfa.gif xB1SF6F.gif

8Bt6fQf.png   3MnC0LX.png

kzAH9lD.png

~ My new avatar ~

1.png.f15113b12984c0755822219e15e64e50.png

@FL0r3nT1N, Nu as zice deloc ca sunt posturi aiurea, ce ai vrea sa fac daca nimeni nu comenteaza in acest topic? Sa se inchida? Eu nu as vrea. Oricum, mersi de parere.

Daca vrei redeschiderea portofoliului tau, da-mi un PM.

• Beyond changed the title to Portofoliu - Adrian

Îmi place foarte mult textul după acele avatare, dacă îmi poţi spune şi mie print-un PM mai bagi 2 culori pe text aş fi recunoscător, ştiam să fac anul trecut, dar având o pauză mare am uitat :))), oricum îmi place cum lucrezi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.