Jump to content

[B-Zone Battle] Dragon vs. Lance

Dragon
 Share

Dragon vs. Lance  

29 members have voted

1. 1. Which one better?

• v1
      14
    • v2
      15

Recommended Posts

Votez prima varianta (V1). Amandoua sunt redimensionate destul de bine si sunt lucrate dragut. Prima are o pozitionare mai buna, pot spune ca este ceva mai lucrata fata de a doua varianta si m-am facut ca nu vad textul din prima varianta. Nu isi avea si nu isi are rostul. Am votam pozitionarea si timpul de lucru. Succes!

Votez v1, nu neaparat ca arata bine, ci pentru ca in sfarsit vad un avatar unde se lucreaza mai mult de un exposure, blur de 2 lei etc...

Respect pentru răspuns, dacă toți ar gândii așa ar fi ceva, dar ei se mulțumesc cu un blur și gata, designeri.

Vot v1.

Votez v2 , arată foarte bine , ține-o tot așa.

V1 , textul strică toată imaginea.

Votez v1, nu neaparat ca arata bine, ci pentru ca in sfarsit vad un avatar unde se lucreaza mai mult de un exposure, blur de 2 lei etc...

Votez v1 doar ca are o redimensionare mai corecta.

Daca doresti sa se faca altceva decat un blur sau exposure, sa se lucreze in Graphic / WebDesign, aici, ca si o comunitate de Gaming, nu se pune accent pe Design, pe lucrarile speciala, nu, se pun acent doar pe Avatare si Semnaturi.

De ce sa se faca ceva special dintr-un avatar daca nu poti castiga nimic din asa ceva, din avatare de 150x250/300 dimensiune, nu se vand, nu se fac nimic din ele.

Votez v1 doar ca are o redimensionare mai corecta.

Daca doresti sa se faca altceva decat un blur sau exposure, sa se lucreze in Graphic / WebDesign, aici, ca si o comunitate de Gaming, nu se pune accent pe Design, pe lucrarile speciala, nu, se pun acent doar pe Avatare si Semnaturi.

De ce sa se faca ceva special dintr-un avatar daca nu poti castiga nimic din asa ceva, din avatare de 150x250/300 dimensiune, nu se vand, nu se fac nimic din ele.

Si eu sustin acelasi lucru, ca e comunitate de gaming si nu sunt multe cerinte, insa da-mi voie sa apreciez o lucrare in care vad ceva special fata de ce sunt obisnuit aici.

Votez v2 arata mai bine si la v1 textul strica

La v1 sunt schimbate culorile şi se vede foarte bine, a adăugat efecte bune, dar textul ăla şi redimensionarea strică tot. Îmi place redimensionarea la V2 şi acel sharpen face tot. Votez V2.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.