Jump to content

[Prezentare] Slainn

Slainn
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Slainn

- Prenume: Cosmin

- Varsta: 18 ani.

- Locatia: Bucuresti.

- Ocupatie: Jocurile.

- Jocul(rile) preferat(e): CS:GO si SA:MP

- Hobby-urile tale: Fotbalul.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Cosmin, am 18 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat serios, responsabil si descurcaret. Sunt destul de sociabil, dar uneori, prefer sa raman singur si sa ascult muzica, decat sa ascult minciunele oamenilor. O duc bine cu scoala, imi place foarte mult sportul, ies la sala practic in fiecare zi a saptamanii, acesta fiind locul meu preferat unde imi petrec timpul. Cunosc limba engleza si putin din limba italiana. . Timpul liber il petrec dupa cum am mai zis, la sala sau cu prietenii la bowling, billiard, la vreo cafenea vizionand un meci de football sau chiar la plimbat. De asemenea imi petrec timpul activand pe aceasta comunitate minunata, mai ales in domeniul IT, imi place sa lucrez in PhotoShop, creand diferite imagini pe placul membrilor acestei comunitati, de asemenea imi petrec o buna parte din timp in SAMP. Ii respect pe toti cei din jur, indeferent cum sunt acestea.Incerc sa ii ajut pe cei care au nevoie, sa le ofer un sprijin moral si spiritual, caci oricine din noi ar putea fi in locul acelor persoane. Nu resping pe cei din jurul meu, chiar daca acestea sunt din alta tara, alta nationalitate, au alta culoare a pielii sau chiar sunt bolnavi grav. Nu cer nimic in schimb la ceea ce fac, aduc binele altor persoane, o fac aceasta pentru mine, frumos poate fi oricine, sufletul insa, nu la toti este frumos. Nu ma fraud cu aspectul meu fizic, incerc sa fiu un baiat simplu, modest care sta la locul lui si nu incurca pe nimeni. Imi place sa lucrez in echipa si cum am mai zis - sa ii ajut pe ceilalti cu ce sunt in stare. Incerc sa comunic cat mai mult cu persoanele din jur, mai mult in viata reala, decat in cea virtuala, pentru ca nimic nu poate fi comparat cu emotiile pe care le traiesti in fata unei persoane, nu in fata calculatorului. Prefer sa imi fac prieteni noi si sa aflu ceva nou si folositor pentru mine, fiecare om are o personalitate ascunsa in sine, doar ca, acest potential la unii apare pe parcursul vietii, nu de la nastere. Nu imi plac certurile cu cei din jur, deoarece am fost invatat sa stau la locul meu, sa nu fac glume aiurea pe seama altora si sa ii respect pe toti indeferent de felul cum arata sau cum vorbesc, respectul unui dusman este cea mai buna arma intr-o lupta. Dupa parerea mea viata este prea scurta pentru certuri, ea trebuia traita din plin, cu prietenii, sa traim sentimentele si emotiile pe care le avem, sa ne expunem liber parerile, fara sa ofensam pe cei din jur.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De pe FaceBook.

- Alte precizari?: Salut tuturor si bine v-am gasit.

Edited by Slainn

Welcome!

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.