Jump to content

[B-Zone Battle] RaresT vs Alphadores vs Psk vs Matt

RaresT
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : RaresT

Numele celor provocati : & @Psk & @Matt

Tema luptei : Semnatura render

acolyte_lee_sin_by_ailawliet-d6wy165.png

• Dimensiuni ( maxima/ minima ): Fiecare lucreaza dupa bunul plac.

Deadline time posting : Maxim 3 zile.

Alte precizari: Puteti adauga textul "Lee Sin" pe langa orice alt text, fiecare decide daca va pune text sau nu. Totodata eu ma voi ocupa de acest Battle, asa ca daca acceptat va astept lucrareile prin PM insotite de .psd. In cazul in care unul dintre voi refuza aceasta batalie, voi invita alt membru.

Si eu accept. O sa fie o provocare si o sa urmaresc cateva tutoriale. Stau foarte prost la acest capitol si mai ales la text.

Nu prea este echilibrat faptul ca te ocupi de aceasta batalie. De ce? Poate facem ceva interesant si poti adapta, integra acel ceva in lucrarea ta. Este doar o parere si nu trebuie sa te superi. Succes! :D

Start vot!

ATENTIE: Voturile trebuie sa vina insotite de un argument solid, nu voturi de genu: "Numarul lucrarii si un cuvant".

V1

WgevbyO.png

V2

cXxyIc4.jpg

V3

LEE_SIN.png

Edited by RW RaresT

votez v2. cand faceti un battle pe tema league of legends, puneti campionul in evidenta, nu detalile:)

v1 e pe langa total si v3 nu-mi aduce aminte de lee sin in nici un fel. lee sin si culoarea albastra sunt ca doi poli opusi.

votez v2 pentru simplitate, v1 este foarte incarcata, ceea ce o dezavantajeaza, iar v3 este si clar a cui este, dar nu prea-mi place nici color-ul...

deci votez v2.

Din v1 nu inteleg prea mult, v2 imi place, dar aleg v3 pentru ca imi place cel mai mult si pentru efecte si c4d-uri.

Bafta.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

Edited by Alphadores

Votez v2, deoarece v1 evidențiază orice numai esențialul nu, anume campionul, iar v3 are acel efect care mi se pare că se putea înlocuii cu altul mai bun.
Toate sunt muncite, felicitări tuturor, numai că v2 mi-a atras atenția cel mai mult.

Cred ca V1 a durat ceva. V1 e pe placul meu, C4D-urile nu-s aruncate aiurea + ca nu e asa de simpla. V2 si V3 le poate face orice "newbie" in semnaturi pe render.

Votez V1.

Votez v2

Render integrat bine si bg-ul este in tema cu personajul propriu-zis. Nu s-a incarcat cu c4d-uri texturi precum prima lucrare. O zi buna

v1 e dezastru

v2 e simpluta, arata bine, dar nu imi place drop shadow-ul de pe render, plasarea textului si nici textul secundar.

v3 imi place incadrarea render-ului, plasarea textului, daca nu ma insel are si o sursa de lumina, dar c4d-urile sunt aruncate aiurea. De altfel nici photo lookup-ul sau photo filterul (nu stiu exact ce ai folosit) albastru nu arata bine.

votez 2

Edited by champagnepapi

Votez V2 - simplu si frumos.

Vot ANULAT - acesta ti se pare ti argument solid?

Stop vot!

V1 - Psk (2 voturi)

V2 - Matt (7 voturi)

V3 - RaresT (1 vot)

In concluzie, il declar castigator pe Matt, felicitari.

Va multumesc amandudora pentru participare.

T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.