Jump to content

[B-ZONE BATTLE] Matt vs Psk

Matt
 Share

Recommended Posts

Votez V1 pentru redimensionare, dar border-ul nu prea e pe gustul meu, efectele sunt decente, chiar daca putin cam mult sharpen.

La v2 s-a gresit mult cu redimensionarea, blur-ul e ok.

Nu sunt un mare fan al sharpen-ului asa ca o sa votez v2, dar nu numai de asta, la v1 este o luminozitate care nu este pe placul meu, dar borderul este excelent, la v2 nu-mi place border-ul si redimensionarea, in rest este foarte ok, felicitari amandurora.

//v2

@,Nu știu, așa după tine este bun? Documentează-te ce înseamnă „argument solid” și după revin-o aici.

Votez v1, îmi place cum a redimensionat imaginea, îmi plac efectele pe care le-a folosit, ai știut cum să aplici luminiozitatea aici, borderul este cam nepotrivit, dar merge, v2 când văd acel border simt că mă zgârie o pisică, s-a demodat pe aceste stock-uri, să numai vorbim de luminiozitate, prea întunecat.

Este destul de inactiva si veche aceasta batalie. Scorul este urmatorul: V1 (Psk - 6 voturi) si V2 (Matt - 4 voturi). Se pare ca am castigat aceasta batalie. Felicitari, Mihai!

Regula: Dacă după 3(trei) zile nu mai apare niciun vot, provocarea se va încheia, iar cel care a acumulat numărul cel mai mare de voturi, va câștiga.

Se poate inchide aceasta batalie. Multumim!

Urma sa inchid eu aceasta batalie cand ajung acasa dar se pare ca Psk mi-a luat-o inainte.

Felicitari amandurora pentru lucrari, nu mai am nimic de adaugat pe langa spusele concurentului Psk.

T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.