Jump to content

Windows 10 - problema boot

Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Am încercat sa dau reset la Windows 10 dar s-a blocat la un moment dat si am dat restart. Acum rămâne ecranul negru după ce apare logo-ul de la HP.

De cat timp aveti problema respectiva ?: aseară

Sistem de operare ?: Windows 10

Screenshot/Video: nu cred ca e necesar, e doar ecranul negru fara cursor, fara nimic

Alte precizari: -

Pune stickul/cd-ul cu windows 10 si repara-l din recovery mode. Daca tot nu merge, nu scapi de reinstalare.

Momentan nu sunt in tara, dar daca reușesc sa merg undeva pot sa il pe un hard extern sau trebuie sa fie gol?

@@uSp,Nu inteleg ce vrei sa zici? Cum adica sa-l pui pe hard extern? De ce? Il pui pe HDD-ul/SSD-ul pe care l-ai pus si pana acum, pe aceeasi partitie.

Te referi sa pui windows 10 ca sa intri in recovery? Nu, ai nevoie de un stick sau de un cd bootabil pe care vei avea instalarea de windows 10. Cu ajutorul ei, vei putea intra in recovery si cu putin noroc, vei putea reface ce s-a corupt la windows.

@@uSp,Nu inteleg ce vrei sa zici? Cum adica sa-l pui pe hard extern? De ce? Il pui pe HDD-ul/SSD-ul pe care l-ai pus si pana acum, pe aceeasi partitie.

Te referi sa pui windows 10 ca sa intri in recovery? Nu, ai nevoie de un stick sau de un cd bootabil pe care vei avea instalarea de windows 10. Cu ajutorul ei, vei putea intra in recovery si cu putin noroc, vei putea reface ce s-a corupt la windows.

Ma refeream la instalarea de la Windows 10 daca pot sa o pun pe extern in loc de stick.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.